reklama

Kwietnióweczki 2008

siedzę i czekam na mojego faceta, bo ten cholipa polazł na "jedno piwo":wściekła/y: więc wchodzę na bb z myślą, że może Aduś się pokazała i się nie myliłam.
Kochana Aduńku gratuluję synka!!! niezła zemnie czarownica:-D w końcu ci go wywróżyłam, ciekawe czy i kolor oczu się sprawdzi;-)

reklama
z tym spojeniem to normalne, ale jeśli ból by się nasilał i towarzyszyły by mu inne objawy, to trzeba się skontaktować z lekarzem:tak::tak::tak:

reniu dużo zdrowia:-):-)

mnie zaraz szlak trafi jak ten gałgan zaraz nie wróci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie śpi dzisiaj na kanapie w salonie. Znając go będzie cuchnął piwskiem no i całą knajpą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Masiek chłop na piwie a ty w domku puść na jedno pójdzie na 5:-D

RENIU dużo zdrówka a me humory ohohoho to już depresja przed porodowa:-D:-D:-D:-D

no gin mi powiedział że niby sie nie martwić z tym spojeniem ale wiecie martwie się

Kurczę miałam dopisać że z oczami jak pójdzie po moim to byc może byc może

Aha reniu moja dzidzia duża a ja 3 kilo przytyłam

moja dzidzia mała a ja przybieram na wadzę. Jutro będzie więcej bo wcinam właśnie pierniki nadziewane. No jakoś muszę sobie umilić czas oczekiwania na zdrajcę:cool2:

Mam dwa więc zjem i za Ciebie:-D tak nocna wyżerka a potem super spanko po wyżrce miałam nie jeść ale ten pączek tak patrzył na mnie i się prosił a o michałkach nie wspomnę a banan to samo zdrowie:-D:-D:-D michałki magnez tylko nie wiem co na pączek wymyśleć

RENIU mnie też kroczę boli ściślej kość to spojenie jak siedzę nie ale jak wstane i się ruszam też także się nie martw....

A styczniówki powoli sie rozdwajać zaczynają potem lutóweczki marcóweczki i my

wciągnęłam chrupki bekonowe, pierniki, banana, marchewkę i mam ochotę na śledzie ale nie mam ich w lodówce:baffled:
e w ogóle tyle dzisiaj już zjadłam:szok: i ciągle głodna

mnie spojenie odpukać nie boli, gorzej pęcherz po odtańczeniu tańca- lulańca przez Leona:shocked2: wredota jedna a ja go tak ładnie dzisiaj żywię, jak można tak mamusię traktować.

reklama
MAAAAAAAAAAAAAAAAASIEK :-D:-D:-D teraz ty narobiłaś mi ochoty na śledzia a też go nie mam w domu...........moja dzidzia bryka od 22 skończy za godzine i lulu budzi się rano około 7.00 potem 10.00 potem 14 potem 18 i od 22 daje znac do 1.00 aktywny ten mój synek....hihiiii... to wypatrzyłam takie godziny aktywności ale zdarza się że prześpi dzień cos ledwo puknie i wiecorkiem zaczyna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry