reklama

Kwietnióweczki 2008

wiecie kolejna styczniówka rozdwojona:-):-) idą jak burza
mam nadzieję, że i kwiecień nadciągnie szybkoooooo;-)

no właśnie znowu zaczyna mnie pobolewać kręgosłup idę się walnąć na kanapę skoro wszystkie gdzieś polazły. Jak to w weekend.

Mogła by tylko Lady się pokazać i zameldować co u niej:-)
Laydy gdzie jesteś?? Co z tobą??

reklama
Aha i mam pytanko moja kość łonowa boli jak ..... jak mam wstać to padaka przewrócić się na drugi bok lub podnieść nogę to tragedia...gin powiedział,że spojenie łonowe się rozrasta...że macica przygotowuję sie do porodu i to normalne ale nie wszyscy tak mają więc czy na pewno to nie ma problemu z tym????
Czesc nie martw sie nie jestes sama z ta kosca lonowa, ja warjuje co rano takze mamy niezle

Dobry wieczór wieczorkiem!!!!

U nas jak zwykle w weekend pluchy...nie ma nikogo...
Ja w sumie też stopy widzę...;-):-):tak: ale bym chciała już urodzić...:-(:-(:-(:-(:-( ale jak każda z nas na pewno :-(:-(:-(:-(

SILA miłych i udanych zakupków...

hej ada !jestem:-)
nie martw się te trzy miesiące szybko zlecą:tak:
Jak tak patrzę na dziewczyny ,które niedawno urodziły albo rodzą lada moment to naprawdę cieszę się, że mój maluszek jeszcze w brzuszku i przywita go już wiosna i słoneczko...bo teraz to co to za spacery i dni takie krótkie..eh fajnie będą miały te nasze bobasy:-)

Dobra widzę,że nikt się nie pojawia...:-( to ja uciekam spać pomęczę sie pomęczę i usnę w końcu bo za bardzo mi się nie chce ale damy radę dobranoc dziewczynki....

Hej Jolciu!!Piszę że uciekam patrze a ty jesteś mi juz ciężko ale nie z samą ciążą ale alergia mi się okropnie wzmocniła w ciąży i jelita i padam już z tym na pysk no mam dość dlatego czekam tak końca już żeby w miarę normalnie jeść a nie się męczyć i mam nadzieję że ta alergia mi się po ciąży uspokoi a nie taka pozostanie...ciąża to okres ogromnych zmian uciekam spać

miłych snów życzę w takim razie!
ja jeszcze posiedzę, teraz tak mam że o tej porze gdy normalni ludzie śpią to ja dostaję przypływu energi :-) chyba zabiorę się za jakieś porządki...

Dzień dobry kwietnióweczki!!!!

Jak minęła Wam sobota????Mi spokojnie...mój synek właśnie się obudził wczoraj spał a dziś nad ranem od 4.00 tak szalał,że ja nie mogłam spać boże po kim ona ma ten charakter:szok::-D takiego kopniaka mi zasadził,że myślałam,że mi coś pękło bo aż chlupnęło no w szoku byłam aż się wystraszyłam:tak::-)

SILA boże co z moją głową a mój synek będzie miał na imię AMIR no chyba,że nagle zostanie dziewczynką....

JOLCIU widzę,że na bezsenność cierpisz mi dzięki bogu tfu tfu...trochę się uspokoiło..ale jak mały będzie tak szalał to będzie kiepsko...

reklama
Witam w niedzielny ponury ranek, po kolejnej nocy nie przespanej bo mecza mnie koszmary, myslalm ze rano mnie troche sennosc dopadnie a tu nic, takze klikam sobie, wczoraj mialam nie zlego stresa. W pracy sie zle dzieje moja dyrka zwalnia dziewczyny z pracy zaczela od woznych, a pewnie skonczy na nauczycielach odchodzi na emeryture i moze chce pokazac co potrafi, i pewnie dlatego nie moge spac, a ze szkoda mi moich corek to leze w lozku zeby ich nie pobudzic. Ostatnio w nocy wymiotowalam to starsza myslal ze juz rodze i zaczela plakac.Ja tez mam nadzieje ze te 3 miesiace jakos zlec bez zadnych klopotow, ja chyba juz za duzo mysle bo kazda ciaza u mnie jest inna, a moze z corkami bylam mlodsza i nie doswiadczona, a teraz stara baba i w glowie glupoty.Uciekam do kosciola potem wpadne, poczytac co popisalyscie, jak wam minela nocka, a mam nadzieje ze urodze w terminie bo 3 maja mam komunie u coruni:-)Wszystko na warjackich papierach.
No wlasnie gdzie sie podziewa Lady????????
Ada sliczne imie, dla synusia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry