reklama

Kwietnióweczki 2008

Dzień dobry po raz drugi!!!!

MAJU ja też mam rozstępy niestety...ale jakoś damy radę z nimi...

MASIEK super że wszystko oki z Leonkiem...bozszsz jak zazdroszczę twej kumpeli,że ona tuż tuż...

Ja też bym chciała iść na szkołę rodzenia ale mój pracuje do 22.00 i nie pójdzie na pewno i co mam iść sama nie chce mi się samej...

SILA miłej pogawędki z koleżanką...

Ja się nudzę i kręcę dziś jakbym nie wiem co chciała nie mogę se miejsca znaleźć w domu a za godzinę i 15 minut wychodzę do lekarza kurczę przez 3 dni miałam humor elegancki a dziś znowu dopadła mnie jakaś nostalgia ale to napisałam po prostu dół jednym słowem! boże niech te spadki nastroju się skończą wreście bo ,mnie wykończą dziś spytam lekarza czy ma coś na przyśpieszenie 3 miesięcy...

reklama
witajcie dziewczynki dopiero do was dotarłam :-) ja również mam termin na kwiecień więc jak Wy

no cóż zabieram się do poczytania co tam u was słychać i jak maluszki rosną :happy2:

madi_001 - witaj u nas i pojawiaj się jak najczęściej:tak::-)
masiek - Leon jest poprostu drobnokościsty:tak: taki będzie szczupły chłoptaś:-) najważniejsze że wszystko jest ok, a co do wagi to każdy dzidziuś jest inny i przybiera na wadze w swoim tempie:tak:
Ada - to musimy się teraz zastanowic nad jakąś skuteczną metodą aby zniszczyść te rozstępy:-D:tak:

madi witamy i zapraszamy do udzielania się:-):-):-)

aduś jak tam u lekarza?? ciekawe czy poznałaś płeć??
co do szkoły rodzenia, to jak moja najstarsza siostra była w ciąży, jej facet nie chciał chodzić do szkoły rodzenia i ja z nią chodziłam i wiem, że można zabrać ze sobą najlepszą przyjaciółkę, siostrę itp.wcale nie musi być mąż.

Dobry wieczór!!!

MASIEK widzę że jesteś heloł

mój pan doktorek powiedział,że SYNKA będziemy mieli ale jestem happy...no i tak moję dziecię wychodzi taki big jak teraz naszej SILI więc to już 3 USG gdzie lekarz mówi,że większe o prawie 2 tygodnie więc termin wychodzi na 6 kwietnia ale może przystopować ze wzrostem jak myślicie????Bo jak będzie tak dalej rosło a urodzę planowanego 17 kwietnia to byczka małego....:szok:
aha i ułożenie główkowe w dół główką także dlatego mój pęcherz ostatnimi czasy odpoczął no chyba że będzie walić piąsteczkami...

MADI witaj

MAJU moja dzidzia prawie kilo waży więc duże dlatego USg automatycznie pokazało termin 6 kwietnia ale to nie pierwszy raz że jest większe to juz me 3 usg które tak wychodzi i u dwóch lekarzy...ale jak urodzę wg planowanej daty 17 kwietnia i będzie tak rosło to ups będzie duże no chyba,że przystopuję z waga bo też tak może być bo to też do końca nie jest powiedziane ale nie wiem czemu lekarz stwierdza że urodzę wcześniej

Aha i mam pytanko moja kość łonowa boli jak ..... jak mam wstać to padaka przewrócić się na drugi bok lub podnieść nogę to tragedia...gin powiedział,że spojenie łonowe się rozrasta...że macica przygotowuję sie do porodu i to normalne ale nie wszyscy tak mają więc czy na pewno to nie ma problemu z tym????

reklama
Madi witaj :-)

Adus GRATULACJE!!! no to kolejny admiral:-D, tylko jak bedzie mial na imie Wiecie juz??:-)

duze te Wasze maluszki ja jestem ciekawa co tam z moim ale jeszcze bede musiala poczekac z wizyta:-(, ja przytylam tylko 7 kilo ale mysle ze jest oki, maluszek nadal kopie po pecherzu:wściekła/y:, no i jeszcze nie czuje ruchow wyzej pepka jak niektore z Was ale moze woli se na pleckach polezec co se bedzie swiat juz do gory nogami odwracal:-D:-D, no i strasznie daje mi w kosc dol brzucha a wlasciwie krocze:-(, boli jak chodze podnosze nogi , tylko nie jak siedze:dry:, nie mam pojecia czemu bo we wczesniejszych ciazach tego nie mialam:no:

juz mi troche lepiej, tylko wyobrazcie sobie ze te chorobsko oko mi zaatakowalo, mam cale czerwone i boli:no:, moja polowka tez po przeziebieniu tak ma tylko na drugim:-p, ale dochodzimy do siebie , humorki lepsze tylko jakas taka wypluta jestem:szok:

Buziole dla wszystkich

ADA, MAJA NO WLASNIE O TYM NAPISALAM to Wy tez tak macie?? no to mi troche ulzylo (przepraszam) bo juz myslalam ze cos jest nie tak, ale ze ja tego n poprzednich nie pamietam??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry