reklama

Kwietnióweczki 2008

Lady ja też czasem chrapne :zawstydzona/y: ale u mnie to ze wzgledu na to ze ja ciągle mam zatkany nos :wściekła/y: no i nie wiem jak ja bede "oddychac" przy porodzie, bo to chyba wciaga sie noskiem powietrze :eek:

A wiesz... Iwonka ja trz wiecznie mam zatkany ale przed ciaza tego nie mialam tylko w jej koncowym stadiuum dopiero....i oddcyam buzia w nocy suche usta mam jak nie wiem przez to....nawet jak jem to cos sapie...zdycham jak nie wiem ....i sie mecze nawet podczas spozywabia posilku...:-D

reklama
Lady ja też czasem chrapne :zawstydzona/y: ale u mnie to ze wzgledu na to ze ja ciągle mam zatkany nos :wściekła/y: no i nie wiem jak ja bede "oddychac" przy porodzie, bo to chyba wciaga sie noskiem powietrze :eek:

Nosem się tylko na początku wciąga powietrze. Bo potem skurcze są bardziej bolesne to trzeba usta też włączyć. A parte to tylko ustami i jak najwięcej i połknąć to powietrze do przepony.
Jak fajnie się czyta - to na co my narzekałyśmy jakiś czas temu, teraz Wy macie :) Widać pewne prawidłowości, znamienne dla danego okresu ciąży...

Hej Kobietki
Witam się prawie w południe ale dziś z rana musiałam poltać jeszcze po laboratoriach.

Maśku- wiadomo że chciałoby się już wyjść ale dla własnego dobra lepiej zostać niech porobią wszystkie badania byś zdrowa była i siły dla Leonka miała.Dobrze że Leonek przybiera na wadze.

Trzymamkciuki za rodzącą Kobikę:):-)

Silka to już tuż tuż coś mi się wydaje że lada chwila i się "rozdwoi", ważne by wszystko w porządku było.
Kachurku- te Twoje obrzęki jeśli są on stop to nie jest normalne. Ja właśnie jestem po wczorajszej wizycie i jestem lekko dobita.

Jutro mam juz wizyte u mojej lekarki nawet nie wiecie jak sie denerwuje co mi ona powie....

A mala mnie tak kopie jak nie wiem co az sie boej ze ona taka malutka jest bo naporawde kopie mnie czesto intensywnie i tak juz mozno jak nie wiem co czasami naprawde mnie to boli ze jecze hehehehehehhehe

Hej Kobietki
Witam się prawie w południe ale dziś z rana musiałam poltać jeszcze po laboratoriach.

Maśku- wiadomo że chciałoby się już wyjść ale dla własnego dobra lepiej zostać niech porobią wszystkie badania byś zdrowa była i siły dla Leonka miała.Dobrze że Leonek przybiera na wadze.

Trzymamkciuki za rodzącą Kobikę:):-)

Silka to już tuż tuż coś mi się wydaje że lada chwila i się "rozdwoi", ważne by wszystko w porządku było.
Kachurku- te Twoje obrzęki jeśli są on stop to nie jest normalne. Ja właśnie jestem po wczorajszej wizycie i jestem lekko dobita.

Hej An a skad sie wzielo te Twoje dobiecie>>>>???? cos sie stalo??????

An - a co Cię tak dobiło kobietko?

Lady - moje słonko kopie mnie najmocniej jak siedzę przy kompie :) Jak się zaczynam niepokoić, że za spokojna, to siadam do kompa i za chwilkę już mam bombardowanie wnętrzności :) Tak samo działa gorąca herbatka.... nie wiem dlaczego.

no tak do południa będę sama bo rodzinka i znajomi się wczoraj spili. Wojtek przyjechał ale go położna wywaliła. ups.
Kłopoty z krązeniem, to prawdopodobnie po narkozie. Założyli mi jakieś opaski na nogi i ręce i trochę lepiej. Choć okaże się wieczorem czy działa, bo wczoraj po 22po karmieniu fakt z godzine trwało za nim ksiąze sie najadl. Opsdlam z sil, bylo mi zimno, nogi zdretwiale. tylko cycki cieple.

a co do laktatora. nie wiem czy w kazdym szpitalu ale ponoc wiekszosc ma tak jak w raszeji, ze mozna pozyczyc laktator, mozna odciagac pokarm w zabiegowym. no i laktatory medeli super. bo ten aventu sie nie umywa rece bola od pompowania

Silka trzymaj sie dzielnie!! Juz jest oki wieć możesz rodzić :-)

Maśku co z krążeniem? Tak mi isę gęba usmiecha jak patrze na twój suwaczek Leosiowy.

Renia mi puchna i dretwieją..nie wiem czy wiek ;-) czy cuś hihihi ale gin mói z e oki ..czytałam ze oki...ale swoją drogą to jest okropne uczucie..czesto kubka podnieść nei umie a kaj tam cystynę wycisnać.

An co na wizycie?

Ja mam w czwartek..ciekawe co tam mi powie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry