Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Izunia ja tez bym chciała juz!! raz ze mi naprawde z dnia na dzien coraz to ciezej... zle mi sie oddycha....chodzic tez duzo nie moge bo zaraz brzuch rwie na dol i uwiera mecze sie po 2 sekundach...
Bieda Silka.Miejmy nadzieje, że już nie długo będzie tulić Alanka.
Zostajemy w szpitalu bo nawalam. Znaczy się moje krążenie. Leoś zdrowy, zaczyna przybierać na wadze i coraz dłużej je. Już nie jest dokarmiany.

a ogólnie prawosławnych może z 40 osób było
no i byłą jedna mamusia z dzieckiem (u nas po 6 tyg od porodu matka z dzieckiem ida do "wwodu" i ksiądz bierze dziecko i niesie za te wrota i wogóle różne rzeczy robi ;-) no i ja się wzruszyłam i mi łezki poleciały 
faktycznie komiczny widok 

Pocieszę Cię Lady, że ja też tak miałam a teraz jest już łatwiej jak brzusio opadł.
Nawet sobie potańczyłam, bo w TV leciało "one, two step" Ciary, ale jak zobaczyłam w lustrze jak to wygląda, to się omal ze śmiechu nie posikałam hehe.
Ale ogólnie mimo, że brzusio ciąży nadal, to już jest lżej oddychać i siedzieć (pomijając brzucho na kolankach hhihihi).
juz mi cycuszki opadaja na brzuszek klatka piersiowa mi sie ugniata...
a jak juz stanik ubiore to juz wogole ciezko mi oddcyhac...szok..dzis w nocy bardzo ciezko oddychalam nigdy nie chrapie naprawde a dzis nwet przez sen slyszlam siebie serio.. i nie wiem czy to chrapanie moje czy ciezki oddech ...coraz gorzej mi z tym....No Silki to już chyba rozluźniać nie mają po co bo to juz prawie termin porodu. Tylko niech zaczeka do jutra na swojego P. !
Masiek kuruj się szybciutko i do domciu! Ale cudnie jest patrzeć na Twój Leonkowy suwaczek! Aaaaach.....
A ja skurczów nie mam tylko te kostki u nóg spuchnięte jak i hipcia. Wy też tak macie? Kurka a wizyta u gina w czwartek.

ale u mnie to ze wzgledu na to ze ja ciągle mam zatkany nos
no i nie wiem jak ja bede "oddychac" przy porodzie, bo to chyba wciaga sie noskiem powietrze