iwonkablaz
Fanka BB :)
Lady a mi te wafelki wyszly ostatnio za miekkie
narobilas mi smaka na slodkie to ja sobie robie wlasnie szarlotke 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Iwonko kazdy kiedys stoi na poczatku drogi:-);-)bedzie dobrze;-)Masiu i ja sie pewnie bede bała, ale i u mnie na szczescie mama przyjedzie do pomocyZa Leosia trzymam kciuki, niech rośnie zdrowo chłoptaś!
Kasia to i moze ja w weekend swojego mężulka wyciągnę na obchód szpitala, tylko ja to sie boje że z wrażenia urodzeTy to jeszcze mozesz chociaz powrócić do przeszłości, wyobrazić sobie jak to było, a my ciemna masa na całego
no ale jakoś to będzie
![]()

Hej dziewczyny to ja się melduję po wizycie a więc tak to jest
Jutro mam się stawić do szpitala zaczęło się robić rozwarcie a że moja ginka ma jutro ze swoim mężem anastezjologiem dyżur to pewnie po południu zrobią mi cesarkę troszkę to szybko się potoczyło miałam nadzieję na to ze do kwietnia dotrwam a tu tak szybciutko ale to mozę i lepeij więc proszę o zdrowaśkę w naszej intencjii aby wszystko się dobrze potoczyło i pewnie tym razem już mnie wypuszczą z Milenką
Masiu to niech Maleńki rośnie zdrowo faktycznie on taki malutki ja tez się bede bała wziąć na ręce Milenki ale to pewnie minie i tak babcia bedzie musiał pomóc
Majeczko jak tam po tym KTG są jakies skurcze ?
Ja to się dziwię ze ja żadnych skórczy nie odczówam a już jakieś rozwarcie jest tylko wczoraj miałam takie bóle jak na @ wieczorem to może to były jakieś oznaki![]()
ciekawe czy mnie przeczucie nie myli;-)kasiu czy ty coś wiesz czego nie wiedzą inne kwietniówki??:-) fajnie by było gdyby Michałek zrobił Majeczce prezent i wyskoczył raz dwa;-)
Jutro mam się stawić do szpitala zaczęło się robić rozwarcie a że moja ginka ma jutro ze swoim mężem anastezjologiem dyżur to pewnie po południu zrobią mi cesarkę troszkę to szybko się potoczyło miałam nadzieję na to ze do kwietnia dotrwam a tu tak szybciutko ale to mozę i lepeij więc proszę o zdrowaśkę w naszej intencjii aby wszystko się dobrze potoczyło i pewnie tym razem już mnie wypuszczą z Milenką
Masiu to niech Maleńki rośnie zdrowo faktycznie on taki malutki ja tez się bede bała wziąć na ręce Milenki ale to pewnie minie i tak babcia bedzie musiał pomóc
Anrusku jutro wszystkie bedziemy z Toba, Wracaj do nas szybko z Milenka
Dziewczyny a Wy widzialyscie nasza Agusia ma juz synusia, masiek sprytnie przemycila informacje, i jaki duuuzy
GRATULACJE!!!!!!!!
Anrusku jutro wszystkie bedziemy z Toba, Wracaj do nas szybko z Milenka
quote]Dziewczyny a Wy widzialyscie nasza Agusia ma juz synusia, masiek sprytnie przemycila informacje, i jaki duuuzy
GRATULACJE!!!!!!!![/
Ja nic nie widze ...jaka Agusia..