reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Masiu i ja sie pewnie bede bała, ale i u mnie na szczescie mama przyjedzie do pomocy :tak: Za Leosia trzymam kciuki, niech rośnie zdrowo chłoptaś! :tak:
Kasia to i moze ja w weekend swojego mężulka wyciągnę na obchód szpitala, tylko ja to sie boje że z wrażenia urodze :szok: Ty to jeszcze mozesz chociaz powrócić do przeszłości, wyobrazić sobie jak to było, a my ciemna masa na całego :laugh2: no ale jakoś to będzie :tak:
Iwonko kazdy kiedys stoi na poczatku drogi:-);-)bedzie dobrze;-)

Hej dziewczyny to ja się melduję po wizycie a więc tak to jest
Jutro mam się stawić do szpitala zaczęło się robić rozwarcie a że moja ginka ma jutro ze swoim mężem anastezjologiem dyżur to pewnie po południu zrobią mi cesarkę troszkę to szybko się potoczyło miałam nadzieję na to ze do kwietnia dotrwam a tu tak szybciutko ale to mozę i lepeij więc proszę o zdrowaśkę w naszej intencjii aby wszystko się dobrze potoczyło i pewnie tym razem już mnie wypuszczą z Milenką

Masiu to niech Maleńki rośnie zdrowo faktycznie on taki malutki ja tez się bede bała wziąć na ręce Milenki ale to pewnie minie i tak babcia bedzie musiał pomóc

Majeczko jak tam po tym KTG są jakies skurcze ?

Ja to się dziwię ze ja żadnych skórczy nie odczówam a już jakieś rozwarcie jest tylko wczoraj miałam takie bóle jak na @ wieczorem to może to były jakieś oznaki :baffled:

anrus-ku będę jutro za ciebie i Milenkę trzymać kciuki!!! nie bój się. Jak zobaczysz malutką to zapomnisz o bólu, strachu, a Milenka wynagrodzi ci wszystko.
Zobaczysz jakie to fajne uczucie gdy na świecie pojawi się malutki człowiek, którego ty spłodziłaś, który jest od ciebie! I dodatkowo ten mały człowieczek, będzie zupełnie bezbronny, malutki, ale cudowny:tak:

Jutro mam się stawić do szpitala zaczęło się robić rozwarcie a że moja ginka ma jutro ze swoim mężem anastezjologiem dyżur to pewnie po południu zrobią mi cesarkę troszkę to szybko się potoczyło miałam nadzieję na to ze do kwietnia dotrwam a tu tak szybciutko ale to mozę i lepeij więc proszę o zdrowaśkę w naszej intencjii aby wszystko się dobrze potoczyło i pewnie tym razem już mnie wypuszczą z Milenką

Masiu to niech Maleńki rośnie zdrowo faktycznie on taki malutki ja tez się bede bała wziąć na ręce Milenki ale to pewnie minie i tak babcia bedzie musiał pomóc

Majeczko jak tam po tym KTG są jakies skurcze ?

Ja to się dziwię ze ja żadnych skórczy nie odczówam a już jakieś rozwarcie jest tylko wczoraj miałam takie bóle jak na @ wieczorem to może to były jakieś oznaki :baffled:

Anrus .. ale Ci zazdroszcze nic sie nie martw .. bedziemy myslali z Tobą. super ze to juz.. ;-)

Ja tez czekam na Majeczke .. ale mam dziwne przeczucie ze Majeczka pojawi sie juz z Michalkiem...:rofl2: ciekawe czy mnie przeczucie nie myli;-)

Anrusku jutro wszystkie bedziemy z Toba, Wracaj do nas szybko z Milenka:tak:

Dziewczyny a Wy widzialyscie nasza Agusia ma juz synusia, masiek sprytnie przemycila informacje:-D, i jaki duuuzy:szok: GRATULACJE!!!!!!!!

Anrusku jutro wszystkie bedziemy z Toba, Wracaj do nas szybko z Milenka:tak:

Dziewczyny a Wy widzialyscie nasza Agusia ma juz synusia, masiek sprytnie przemycila informacje:-D, i jaki duuuzy:szok: GRATULACJE!!!!!!!![/
quote]

Ja nic nie widze ...jaka Agusia..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry