reklama

Kwietnióweczki 2008

no wez LADY JA ZARTOWALAM .. :-)masz mlotek?? walnij mu raz to sie konus uspokoi i przy okazji zdziwi...

Lady a nie wiesz przypadkiem co u Silki???co z nia czy dalej w szpitalu ???;-)

Co u Sili nic juz nowego mi nie wiadomo...czekaja na skurcze bo rozwarcie to ma na 3 cm...ale zero skurczy i jak sie nie pojawia to do konca 40 tygodnia na bank bedzie mama wywolajaj je...ale poki co nic nowego nie wiem./....
\

a MLOt to moj maz dzis!!!!! zaraz ide spac do pokoju obok..... tazke milej nocki Kacha!!!!! juz dawno nikt mnie tak nie rozjuchal....tazke odmeldowuje sie buzka!:wściekła/y:

reklama
:-)SWIEZE WIESCI

Majka na pordowce wody jej odeszly jak stala w kolejce po liscie malin..:-)jednak mnie przeczucie nie zawiodlo:-)trzymajcie za nia kciuki jutro pewnie juz bedzie miala swojego Michasi kolo siebie..

DOBRANOC KOZY

Hej kobietki!

Widzę, że się zaczynamy już na poważnie sypać... jak gruszki ulęgałki :)
Ja to się codziennie rano głaszczę po brzusiu i pytam mojej córci: "to co? wyskakujemy dzisiaj?" ale na razie nie doczekałam się jeszcze odpowiedzi. Nawet wczorajsze latanie po schodach i prace domowe nic nie pomogły.

Maju - trzymaj się dzielnie i wracaj do nas szybciutko z Michasiem! Teraz to pewnie się kolejka po liście malin powiększy o kilka kwietniówek :) (dobreee Kachurek).

Lady - jak Ciebie, nasze słoneczko, mąż aż tak mocno wyprowadził z równowagi, to musiał ostro zbroić. Przecież Ty jesteś kobieta do rany przyłóż, jak on tak może, w dodatku ciężarną żonę na ostatniej prostej denerwować. Niedobry!

Anrusek - mam nadzieję, że miałaś spokojną noc i wyspałaś się, nabrałaś sił przed czekającym Cię Wielkim Wydarzeniem :)
Trzymamy za Was kciuki dziewuszki!!!

Maju i ja trzymam kciuki !!! :-) Mam nadzieje ze już ta wyczekiwana przez ciebie chwila za toba i Michas juz ssie mocno cyca :-D:tak: ZDRÓWKA życze :tak:

Iza tobie to juz tylko 6 dni zostało :szok: a liście malin to po co? To i ja dzis ide moze bedzie kolejka :-D:-D:-D:-D
Lady yhhh trzeba bylo tego twojego za habety i niech on sie z pokoju wynosi a nie ty :wściekła/y: i niech teraz na kolanach przyjdzie :-p a koperku to ty teraz za cholere nie ruszaj ;-) i usmiechnij sie bo ty tu nasze sloneczko :-)
kasiu to jak ty taka jasnowidzka to zdradz nam ktora nastepna i nastepna :-p i gdzie w tym calym kwietniowym poplochu jest moje miejsce??? :rofl2:

A ja dzis mialam kurna beznadziejny sen, ze w jakims centrum handlowym urodzilam i mialam tam pokoik i pozniej jakos z niego wyszlam i juz jak wrocilam to dziecka nie bylo :wściekła/y: i reszta snu minela na szukaniu, plakaniu, szukaniu :wściekła/y: okropienstwo! a jak sie przebudzilam to juz myslalam ze mi sie nie przysni ale to chyba matczyne uczucia nie pozwolily mi tak tego snu zostawic i ciagle chcialam znalesc :sorry2: bez haapyendu...

Eee to faktycznie nie za ciekawy sen.
Ja dzisiaj miałam w nocy wiele snów, ale pamiętam tylko jeden o jeżdżeniu z moim ślubnym autobusami - miałam jeszcze brzucho i rozpychałam się nim wśród pasażerów żeby kupić karnet.
Ciekawe czy której z Was śniło się w ciąży, że jesteście bez brzucha lub sen nie związany z dziećmi? Bo ja nawet walcząc po nocach z jakimiś minotaurami, wampirami itd miałam brzucho ufff.... dziwne.

hyhy sesese :-D a to te liscie to normalnie w klepie mozna kupic? to ja dzis ide a poszukiwania :-D w sumie do porodu juz i tak niedaleko ale jak ma takie dzialanie i zastosowanie to czemu nie sprobowac ;-) a i moj maz jakiegos wirusika zalapal to moze sie wzmocni :-)

reklama
Iwonuś - wyczytałam gdzieś na BB, że babeczka kupiła w aptece normalnie. Ja jednak byłam i powiedziano mi, że w zielarskim tylko można dostać. Więc nie wiem jak to będzie u Ciebie. Podobno najlepiej zacząć pić na 4 tygodnie przed porodem. Jeszcze troszkę info w tym linku, któraś z kwietniówek już go tu wrzucała: porod

A Ty się teraz od tego swojego pięknego trzymaj z daleka, żeby Ci czegoś nie "sprzedał" :) Musisz być silna i zdrowa!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry