reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Anrusek - trzymamy kciuki z całych sił i zazdrościmy, że to już....
Właśnie dzisiaj sobie myślałam, że od ostatniego porodu minął już jakiś czas i fajnie by było jakby się następna sypnęła :) No i proszę, jak na życzenie.

Do zobaczenia już z Milenką w domku!

dzięki Kobietki za wsparcie postaram się nie bać ale jak mi to wyjdzie to się okaże jutro narazie jakoś nie bardzo to do mnie dociera

Agusia gratulacje maleństwa po tej stronie brzuszka to chyba powoli się bedzie zaczynało jak widać
Iza mówisz masz
dobra lece mam nadzieję zę dzisiaj zasnę normalnie i ciekawe czy wszy:baffled:tsko mam spakowane

iwonko przeciętny noworodek ma 56cm, a Leoś ma 47cm, to jest maluszek. Na początku bałam się go dotykać. Nadal się boję. Jak przy przewijaniu się zdenerwuje i zaczyna mi wierzgać tym małym ciałkiem. Czasem z bezradności płaczę przy tym przewijaku, na szczęście przeważnie ktoś mi pomoże.

To jest dresik dla maluśinskiego:
dresik sliczny naprawde tez taki chceeeeee

Hej dziewczyny to ja się melduję po wizycie a więc tak to jest
Jutro mam się stawić do szpitala zaczęło się robić rozwarcie a że moja ginka ma jutro ze swoim mężem anastezjologiem dyżur to pewnie po południu zrobią mi cesarkę troszkę to szybko się potoczyło miałam nadzieję na to ze do kwietnia dotrwam a tu tak szybciutko ale to mozę i lepeij więc proszę o zdrowaśkę w naszej intencjii aby wszystko się dobrze potoczyło i pewnie tym razem już mnie wypuszczą z Milenką

Masiu to niech Maleńki rośnie zdrowo faktycznie on taki malutki ja tez się bede bała wziąć na ręce Milenki ale to pewnie minie i tak babcia bedzie musiał pomóc

Majeczko jak tam po tym KTG są jakies skurcze ?

Ja to się dziwię ze ja żadnych skórczy nie odczówam a już jakieś rozwarcie jest tylko wczoraj miałam takie bóle jak na @ wieczorem to może to były jakieś oznaki :baffled:

Anrus pomodle sie i trzymam kciuki mocmo!!! nic sie nie boj!!!! powodzonka!!!! i wracajcie cale i zdrowe wraqz z Milenka do nas szy6bciutko odrazu sie zamelduj!!! bedziemy czekac na wiesci od Ciebie jak bedziesz miala jak napisz do ktorejs z nas co i jak.... a poki co myslami bedziemy z Toba!!!! powodzenia!!!

Laski zobaczcie jutro czwartek czyzby co czwartek porody serio?? hahahahha:) na to wychodzi ze co drugi :) wiec za dwa tygodnie nastepna tylko ktora ?? hahahahahahah:-D

Laski zobaczcie jutro czwartek czyzby co czwartek porody serio?? hahahahha:) na to wychodzi ze co drugi :) wiec za dwa tygodnie nastepna tylko ktora ?? hahahahahahah:-D[/quote
]
Lady Ty ahhahaha
ja cos czuje ze jeszcze MAJECZKA nam dzis odpadnie z grona kangurzyc:-)

reklama
A wiesz nie zdziwiłabym sie jakbym urodzila nawet za 5 minut mąż tak mnie wku.....rwil ze skurczy dostalam a wogole caly brzuch mnie rozbolal tak dookola!!!!!:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
no wez LADY JA ZARTOWALAM .. :-)masz mlotek?? walnij mu raz to sie konus uspokoi i przy okazji zdziwi...

Lady a nie wiesz przypadkiem co u Silki???co z nia czy dalej w szpitalu ???;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry