ka32sia
Mamusia z piekła rodem
ja tam nie pamietam zadnej Agusi:-):-) i dlatego zaliczlam zdziwko.. ale juz bylam i widzialam .. dorodny chlopak GRATKI !!!Kasia wejdz na liste naszych dzieciaczkow:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tam nie pamietam zadnej Agusi:-):-) i dlatego zaliczlam zdziwko.. ale juz bylam i widzialam .. dorodny chlopak GRATKI !!!Kasia wejdz na liste naszych dzieciaczkow:-)
Jak to nie pamietasz;-)
Superowy podpis Kasiek![]()

...ehehe.. starosc sie oddzywa
tsko mam spakowanedresik sliczny naprawde tez taki chceeeeeeiwonko przeciętny noworodek ma 56cm, a Leoś ma 47cm, to jest maluszek. Na początku bałam się go dotykać. Nadal się boję. Jak przy przewijaniu się zdenerwuje i zaczyna mi wierzgać tym małym ciałkiem. Czasem z bezradności płaczę przy tym przewijaku, na szczęście przeważnie ktoś mi pomoże.
To jest dresik dla maluśinskiego:
Hej dziewczyny to ja się melduję po wizycie a więc tak to jest
Jutro mam się stawić do szpitala zaczęło się robić rozwarcie a że moja ginka ma jutro ze swoim mężem anastezjologiem dyżur to pewnie po południu zrobią mi cesarkę troszkę to szybko się potoczyło miałam nadzieję na to ze do kwietnia dotrwam a tu tak szybciutko ale to mozę i lepeij więc proszę o zdrowaśkę w naszej intencjii aby wszystko się dobrze potoczyło i pewnie tym razem już mnie wypuszczą z Milenką
Masiu to niech Maleńki rośnie zdrowo faktycznie on taki malutki ja tez się bede bała wziąć na ręce Milenki ale to pewnie minie i tak babcia bedzie musiał pomóc
Majeczko jak tam po tym KTG są jakies skurcze ?
Ja to się dziwię ze ja żadnych skórczy nie odczówam a już jakieś rozwarcie jest tylko wczoraj miałam takie bóle jak na @ wieczorem to może to były jakieś oznaki![]()

]Laski zobaczcie jutro czwartek czyzby co czwartek porody serio?? hahahahhana to wychodzi ze co drugi
wiec za dwa tygodnie nastepna tylko ktora ?? hahahahahahah
[/quote
]
Lady Ty ahhahaha
ja cos czuje ze jeszcze MAJECZKA nam dzis odpadnie z grona kangurzyc:-)

no wez LADY JA ZARTOWALAM .. :-)masz mlotek?? walnij mu raz to sie konus uspokoi i przy okazji zdziwi...A wiesz nie zdziwiłabym sie jakbym urodzila nawet za 5 minut mąż tak mnie wku.....rwil ze skurczy dostalam a wogole caly brzuch mnie rozbolal tak dookola!!!!!![]()