reklama

Kwietnióweczki 2008

Czesc dziewczeta,trzymam kciuki za Maje ale im dobrze.U mnie zima:szok:.
Z tymi malinami super sprawa:-)ja mam sny okropne,a w nocy cos mnie nie zle chwycilo w kregoslupie.Ogarniaja mnie poty,maz musi byc w pracy w tym tygodniu akze Sofijcia niech posiedzi, jeszcze troche:-).A jak juz bede 4.4 w tej klinice to juz nech sie dzieje co chce.

Do potem

reklama
Hej laski ja tez wlasnie dostalam smska od Ady ze Maja od wczoraj na porodowie bo wody jej sie sączyly i miala dostac cos na rozwarcie...... napisałabym Wam to przed 22 wczoraj ale nie uslyszlalm tego smska dopiero z ranca odczytałam i odrazu kompa wlaczlam ..ale Kasia mnie wyprzedzila wiec nie mama wyzrzutów juz sumienia ze tak pozno o tym pisze.... chodz tyle dobrego tez trzymam mocbno ale to mocnoooo kciuki za Majeczke i Michasia~!!!!

Hej kobietki!

Lady - jak Ciebie, nasze słoneczko, mąż aż tak mocno wyprowadził z równowagi, to musiał ostro zbroić. Przecież Ty jesteś kobieta do rany przyłóż, jak on tak może, w dodatku ciężarną żonę na ostatniej prostej denerwować. Niedobry!

quote]

Lady yhhh trzeba bylo tego twojego za habety i niech on sie z pokoju wynosi a nie ty :wściekła/y: i niech teraz na kolanach przyjdzie :-p a koperku to ty teraz za cholere nie ruszaj ;-) i usmiechnij sie bo ty tu nasze sloneczko :-)
:rofl2:

no dziewczyny mówie Wam tak mnie zdenerwował jak nie wiem co...nie odezwe sie do niego za nic na swiecie a napewno nie dzisiaj!!!! i niech zapomnie o koprze ze sie zlituje i mu pomoge normalnie ze mnie idiotka.... nie dosc ze sama sie zle czuje przez katar i ogolnie przez te ciaze ciezko mi to ja jeszcze sercem do niego i mu pomagam tyle wiazac..a on poprostu sobie wczoraj wszedl na zaklady bukmacherskie i obstawil Polske zasrana ktora oczywisicie przegrała z Usa 3 bramami!!! i obastawil to za 400 zł!!!!!! to ja ciezko kurna pracuje by to zarobic bo musze zwiazac 3000 tysiace peczkow a to jest w przeliczeniu na godzinki a moze na dni 3 dni pracy od ranan do wieczora!!!!!!! mam go po dziurjki w nosie!jeszcze tej zlosic nie wyladowalam normlanie teraz jego geby nie widze ale jak tylko zobacze to znowu nerwy mnie wezma..... pierdziel zadnego obiadu nie robie nie sprzatam nic kompletnie nic!

Oj Lady, no to faktycznie głupi chłop z niego... Normalnie nie wiem co powiedzieć na coś takiego.

A ty się nie denerwuj koteczko, bo dzidzi zaszkodzisz... Jak masz takie ładne słonko za oknem ja u mnie, to idź na spacerek z synkiem. Albo wytrzep pościel, jak mam nerwa albo nadmiar energii to mi się pomaga rozładować z napięcia.
Masz na poprawę samopoczucia serdecznego przytulaska ode mnie i Patrysi.

Katja - super data ten 4.4 - będzie łatwo zapamiętać :)

Oj Lady, no to faktycznie głupi chłop z niego... Normalnie nie wiem co powiedzieć na coś takiego.

A ty się nie denerwuj koteczko, bo dzidzi zaszkodzisz... Jak masz takie ładne słonko za oknem ja u mnie, to idź na spacerek z synkiem. Albo wytrzep pościel, jak mam nerwa albo nadmiar energii to mi się pomaga rozładować z napięcia.
Masz na poprawę samopoczucia serdecznego przytulaska ode mnie i Patrysi.

Katja - super data ten 4.4 - będzie łatwo zapamiętać :)

Dzieki IZA... u mnie tez za oknem piekne sloneczko tyle ze ja kleniwa i mi sie nie chce z domu ruszac bo zimno pomimo tych promyczkow...a na zlosc reaguje podobnie ...wpedzam sie w wir pracy tylko ze u mnie akurat blysk i nie mama na czym sie skupic a i nic postanowilam juz nie robic pierdziele teraz robie sobie wakacje....ale nerwy mna szarpia jak tylko sobie pomysle ...wiesz 100 zł jeszcze jeszcze bym przymknela oko na to ale nie 400 !i w taki bezmyslny sposob stracony...ja zaraz przeliczam sobie cobym mogla za to pozytecznego sobie kupic....

No zwłaszcza teraz, gdy jesteście na początku wydatków na dzieciątko małe. To co na razie wydajemy na wyprawkę to kropla w morzu potrzeb, jakie się objawią po urodzeniu dziecka. Dopiero właśnie jak się urodzi i będzie rosło - wtedy dopiero zaczną sie wydatki...
Jak można tak nie pomyśleć... dobrze że facet ma Ciebie i twardo stoisz na ziemi nogami.

Wiesz tak wlasnie jest w parach ze choc jedno takie musi byc bo gdyby dwojka taka byla to by zgineli normalnie.....

ok wyzalilam sie a teraz spadam zrobic cos z tą szopą na glowie buzka do pozniej!

Dobry pomysł Lady, zrób się na bóstwo - poprawisz sobie humor, poczujesz się lepiej. A on niech się gapi i ma ślinotok. Bo nie dość, że żona obrotna, mądra, pomaga mu jak może, to jeszcze śliczna i umie o siebie zadbać :)) :-)

:-)SWIEZE WIESCI

Majka na pordowce wody jej odeszly jak stala w kolejce po liscie malin..:-)jednak mnie przeczucie nie zawiodlo:-)trzymajcie za nia kciuki jutro pewnie juz bedzie miala swojego Michasi kolo siebie..

DOBRANOC KOZY

noś ty Kasiu jasnowidzka:tak:
no Michaś wyłaź jest czwartek, dzisiaj można;-)
jejku, taka padnięta byłam, nie dożycia, a jak to przeczytałam ciśnienie mi się od razu podniosło:tak:

Maju i ja trzymam kciuki !!! :-) Mam nadzieje ze już ta wyczekiwana przez ciebie chwila za toba i Michas juz ssie mocno cyca :-D:tak: ZDRÓWKA życze :tak:

Iza tobie to juz tylko 6 dni zostało :szok: a liście malin to po co? To i ja dzis ide moze bedzie kolejka :-D:-D:-D:-D

kasiu to jak ty taka jasnowidzka to zdradz nam ktora nastepna i nastepna :-p i gdzie w tym calym kwietniowym poplochu jest moje miejsce??? :rofl2:

iwonko, przyszły czwartek zarezerwowany dla Lady, ale następny może być twój:-)

CZESC

noś ty Kasiu jasnowidzka
:tak:
no Michaś wyłaź jest czwartek, dzisiaj można;-)
jejku, taka padnięta byłam, nie dożycia, a jak to przeczytałam ciśnienie mi się od razu podniosło:tak:

No zebys wiedziala ze mi Mjeczka caly czas wczoraj po glowie chodzila ...ciekawa jestem co u niej .. z tego co wiem to strasznie sie boi bo ja czeka ciezki porod.. ale dlaczego to nie wiem moze dlatego ze majaj jej podac oxy.. bo po odejsciu wód nie miala skurczy .. no nic pozotaje nam czekac i trzymac kciuki i oczywiscie zyczyc jej lekkiego .. pluuuuum;-)

iwonko,
przyszły czwartek zarezerwowany dla Lady, ale następny może być twój
:-)
MASIU to my sie nie wyrobimy w kwietniu jak mamy co czwartek rodzic hihi.. a ja to kiedy???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry