reklama

Kwietniówki 2010!!!

No to ja tylko do sprzątanie w sensie mycie podłóg, ściranie kurzy mojego nie dopuszczam bo i tak musze poprawić sama wszystko drugi raz a poza tym to nie narzekam :-) zakupy zrobi sam nawet bez kartki ale zawsze prosi o sprawdzenie czego jeszcze akurat w lodówce brakuje. A i sam z własnej woli nie zbliża się do robienia ciasta...

reklama
Mój też na szczęście z tych kumatych. Do tego i obiad cały ugotuje (zjadliwy a wręcz rewelacyjnie dobry) jedyne co mu nie wychodzi to sprzątanie :-p ale pewnie za dużo bym chciała :-D

Mój kumaty : gotuje lepiej ode mnie , zakupy robi lepiej ode mnie:-D
Za to nie sprzata to moja działka , jakby pralke nastawił to by było wszystko wygotowane . nawet ostatnio sam ciuszki dla małego kupuje jak widzi jakies promo . Tylko dzwoni i pyta jak rozmiar:-D

Nie wiem skąd mi się to lenistwo wzięło... S sprząta, gotuje w weekendy, jeździ na zakupy... wczoraj wszedł do domu i mówi
-o posprzątałaś?
-nie -ja mu na to
-wiem -tak chciałem zażartować:confused2:
co w tym zabawnego??? raz mnie naszło na sprzatanie to się pogubił w tym porządku:-p

Nie ma co -na męża nie narzekam -ważne że z córką dużo rozmawia;-) brzuszka wycałuje...
Dziś rano S wcześniej wstał bo krew jechał oddać -ale pobudka o 6.50 mnie nie ominęła -więc tłumaczę dziecku ze tatuś już dawno wstał i do pracy poszedł -powierciła się jeszcze i poszła spać -o 6.50 S wstaje i z małą się wita -ale to chyba taki słodki zbieg okoliczności:-p:tak:

kamisia1101 można w ciąży brać oscilocośtam ;-)
Profilaktycznie można łyknąć jedną fiolkę raz w tygodniu. Niestety tego nie robiłam.
Moja mama jest pielęgniarką i ma ciągły kontakt z lekarzami, więc to sprawdzone źródło. Jak tylko coś mi dolega, to za telefon i ona z panią dr już ustalają co powinnam zrobić.

Kwiatuczku - przylaczam sie do zyczen:tak:

Apropos tortów... wiedziałyście coś takiego? Tort z pampersów:Myślę, że to fajny pomysł na prezent:rofl2:
ja z checia taki przyjme, jakby ktos chcial mi ofiarowac - bardzo ladny i do tego jaki praktyczny:tak:

A tak apropo pieluch- mojego szwagra siostra urodziła tydzień temu synka - też Antka- wcześniaczek w 36 tyg z wagą 2200. Szwagier chciał zabłysnąć i kupił siostrze pieluchy dla małego-od 6 do 9 kg :-Dojciec dwójki dzieci! I jak tu nie prygotować się samej do porodu i nie kupić wszystkiego przed godziną ZERO!Chciał dobrze a wyszło jak zwykle- więc ja nie ryzykuję, bo obawiam się że mój Piotruś tez mógłby nie ogarnąć tej rozmiarówki i zakupię pampki jeszcze w tym tygodniu:-D
ale sie usmialam:-D:-D:-D

Nie wiem skąd mi się to lenistwo wzięło... S sprząta, gotuje w weekendy, jeździ na zakupy... wczoraj wszedł do domu i mówi
-o posprzątałaś?
-nie -ja mu na to
-wiem -tak chciałem zażartować:confused2:
co w tym zabawnego??? raz mnie naszło na sprzatanie to się pogubił w tym porządku:-p
Dowcipny ten Twoj Mezus, nie ma co:rofl2:

Puk,puk,puk............Sto Lat, Sto Lat, Niech Żyje,Żyje Nam......Kwiatuszku kochany z okazji twoich urodzin,życzymy Ci dużo zdrówka, samych szczęśliwych dni, spełnienia wszystkich marzeń, no i oczywiście szybkiego bezbolesnego porodu. Wronka z Weroniczka i Boryskiem:tak:

Dołączam sie oczywiście do imprezki

A ja wróciłam z KTG. Zapis wyszedł ok, ale oczywiscie Pani doktor była taka "sypmatyczna",że lepiej nie mówic:wściekła/y:. generalnie opieprzyła położne ,że wogole mnie przyjęly bo nie mialam skierowania i w ogole z łaską cokolwiek mówiła. No ale najważniejsze ,że wsio ok.

A ja wróciłam z KTG. Zapis wyszedł ok, ale oczywiscie Pani doktor była taka "sypmatyczna",że lepiej nie mówic:wściekła/y:. generalnie opieprzyła położne ,że wogole mnie przyjęly bo nie mialam skierowania i w ogole z łaską cokolwiek mówiła. No ale najważniejsze ,że wsio ok.
Wlasnie zapytalam Cie o to na innym watku:-D Super ze wszystko ok:tak: a lekarka sie nie przejmuj - krowa jakas i tyle!! ze niby jeszcze po skierowanie mialas isc, ciekawe po co??!!:crazy: Jak mnie takie krowy denerwuja:angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry