sospettosa
Fanka BB :)
Melduję się po wyprawie na miasto
. Wszystko załatwiłam, wredne ludzie nie przepuścili mnie rzecz jasna w kolejkach więc troche się wystałam, ale już z głowy. Jeszcze tylko ugotować obiad i uszykować się do lekarza muszę
. Jestem baaardzo ciekawa co mi powie
.
Piszecie, że czop może odchodzić dwa tygodnie. Ja to wszystko wiem, dlatego nie panikuje i zajmuję się przyziemnymi sprawami. No może trochę uważniej obserwuję to co się ze mną dzieje.
. Co u mnie bardzo dziwne było, bo nigdy wcześniej w życiu ani kawałka snu erotycznego nie miałam. A tu noc w noc
.
Co do wina, to szczerze mówiąc jak miałam ochotę nie unikałam. Myślę, że organizm sam wyznacza bariery i tak właśnie u mnie było. Smakowały mi ze 2 pierwsze łyki, a później nie dało się wina przełknąć więc zlecałam dopicie po mnie komuś innemu
.
. Piszecie, że czop może odchodzić dwa tygodnie. Ja to wszystko wiem, dlatego nie panikuje i zajmuję się przyziemnymi sprawami. No może trochę uważniej obserwuję to co się ze mną dzieje.
hehe, miałąm to samo jakiś tydzień temumnie się ostatnio noc w noc śni sex... i tak godzinami... aż się budzę zmęczona![]()
.Co do wina, to szczerze mówiąc jak miałam ochotę nie unikałam. Myślę, że organizm sam wyznacza bariery i tak właśnie u mnie było. Smakowały mi ze 2 pierwsze łyki, a później nie dało się wina przełknąć więc zlecałam dopicie po mnie komuś innemu
.

widać organizm się domaga... no ale czuje się taka nieporęczna... i nie wiem jak by się tu do tego zabrać. a sex też jest zalecany na przyspieszenie porodu... heh...