Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Czy waszym dzieciaczkom czasem też coś "charcholi" w gardełku jakby flegma czy coś?...mi doktorka powiedziała że to resztki pokarmu ale sama juz nie wiem co myslec bo przy tym te czasem mała tak gwałtownie nabiera powietrza jakby jej tchu brakowało![]()

akaata my tez mamy nakręcaną i po jakimś miesiącu zaczęła nam fałszować ale małej to nie robi różnicy nadal p[atrzy na nią z oczyma jak pięciozłotówki heh ja ju nie mogę się doczekać jak już będzie zabawki w rączkach trzymać i matkę za włosy ciągnąć hehe![]()

hmmmmm, może przez to nawet to tańsze będzie u Ciebie?
Ja mam 3letni samochód i on ma już wszystko elektroniczne i dlatego tyle kasy to kosztowało - musieli jakoś tak zaprogramować komputer żeby wyłączał jedną a nie wszystkie sześć poduszek
A kiedyś to starczył chłop, narzędzia i się metodą chałupniczą naprawiało (żartuję oczywiście, ale było i prościej i taniej).Dziewczyny czy Wasze dzieci też już opanowały umiejętność piszczenia?
Dziś pojechałam z autem do serwisu, musiałam czekać ponad 2h więc poszłąm do galerii handlowej. I bite dwie godziny było iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
i inne podobne piski. Normalnie jak zarzynany prosiak :-) I na wszystko już tak reaguje - jak sie śmieje to piszczy, jak jest wkurzona to piszczy...
. No i piszczy do karuzelki.
...jutro w ramach zadośćuczynienia jedziem do miasta, to coś sobie wybierze..
hehe, moj Ł zawsze powtarza to samo. Kiedys to umial przy swoim pierwszym 126p podlubac, a teraz skomputeryzowane wszytsko tak, ze poki pod kabelki samochodu nie podepna to diagnozy niet!Skąd ja to znam... jak mnieto czasem wkurza, że mnie zawsze na serwisie 'kroją'A kiedyś to starczył chłop, narzędzia i się metodą chałupniczą naprawiało (żartuję oczywiście, ale było i prościej i taniej).

No i walczę z laktatoremmuszę odciągać pokarm gdyż 5 lipca idę na tomografię
zawsze jedno czy dwa karmienia w ostateczności możesz na sztucznym pojechać -tez tragedii według mie nie będzie... akaata my tez mamy nakręcaną i po jakimś miesiącu zaczęła nam fałszować

Ale nie płakać tylko tak skarżyć się. Potem nie umie złapać sutka... o co kaman??![]()
Agnieszka Sz-r no najgorsze jest to, że maluchy nie gadają :-( Obstawiać możesz: zmęczenie, brak pokarmu, nadmiar pokarmu, spać się chce i jeszcze jest się głodnym, w brzuszku kręci... no w zasadzie wszystkie opcje... Mój czasem też wycina taki numer i jeszcze nie doszłam o co biega, a jak się skubaniec nauczy mówić, to już mi nie powie o co szło!

Aniez ja chyba obstawie kręcenie w brzuszku i zmęczenie + głód... nadmiaru pokarmu ani braku pokarmu raczej nie mam bo w końcu cały dzień jest ok tylko to wieczorne karmienie takie
Kurcze nie wiem o co biega. Marek od kilku dni strasznie się szarpie przy jedzeniu po kąpieli. Naciąga mi cycka tak że mało nie strzeli. Puszcza i zaczyna ryczeć. Ale nie płakać tylko tak skarżyć się. Potem nie umie złapać sutka... o co kaman??![]()