Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniez najlpeszego z okazji osiemnastych ;-)
Nata nie wiem - może ta Twoja koleżanka ma starszy model x-landera? Ja mam 2010 i rozkłada się płasko. Jest tylko minimalne zagięcie, ale ono w żaden sposób przecież nie może zaszkodzić dziecku.
No i z newsów u nas - Młoda od kilku dni opierając się pleckami o mamę SIADA :-)
Najchetniej robi o jak siedzimy przy stole a ona trzyma łapkami blat. Nie wiem czy to nie za wcześnie, no ale ja jej nie pomagam - robi to sama, więc chyba sobie krzywdy nie zrobi.
ale to jednak stanowczo za wcześnie więc staram sie tak "siadać" żeby ewentualnie główkę podnosił do góry a nie cały tułów...
więc miałam 3 godzinki tylko dla siebie a tatuś z oboma chłopakami został
spisał się dzielnie :-)

Aniez zdrówka, kaski,słońca i radości z macierzyństwa!!!
gosienkag odcisk się nie udał, bo dolewałam co chwila wody do gipsu jak zasychał i zamiast maślnej konsystencji zrobiła się kisielowataczekam...może woda wyparuje...
Tymczasem ogarnęłam chatę i ubolewam nad tym ile z życia trzeba poświęcić na sprzątanie. A przy dziecku czas biegnie jak z bicza strzelił. Mimo to zdążyłam w tej bieganinie upiec akatowe ciacho i zaserwować sobie kawę mrożoną ( ze zbożówki :-) ). Spijam, konsumuję i Was podczytuję :-)
Nie wiem co jest grane... Adam zasnął o 17:30 i spi dalej. Nie zdażyło mu się na noc tak szybko zasypiac. A ja czekam, bo nie wiem czy sie kłaść, czy wybudzać. dziecko niewykąpane, a planowalam wspolnie się popluskać w wodzie po brzegi. Przyniosłam go z podwórka w gondolce i tak śpi..