reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dziękuje Wam za przyjęcie mnie;-)! No cóż mam nadzieje że nie wyemigrujecie na fb, co prawda ja też mam tam konto.....:-). Mam pytanie do mamus które mają wózek quinny buzz,czy wozicie już dzieciaczki w spacerówce, bo mój Bartus ledwo ledwo mieści sie w gondoli i jak ide z nim na spacer to jego nóżki często wystają poza:szok: ale z drugiej strony nie wiem czy nie za wcześnie żeby jexdził juz w spacerówce....dylematy młodej mamy;-)

Solenizantowi IGORKOWI wszystkiego NAJ a przede wszystkim zdrówka i aby uśmiech zawsze gościł na twarzy!!! STO LAT!

Oooo! Drugi Bartulek :-D Proszę mi tu szybko pisać od Bartosza czy od Bartłomieja? Mój od Bartosza :-D i pozdrawiamy imiennika (jakby nie było).
Też mi się skubany w gondoli przestał mieścić, ale my mamy Implasta i spacerówka rozkłada się na płask...

Mąż popatrzył na farmę, uśmiał się po pachy, kuknął na listę znajomych, ja mu mówię, że głównie koleżanki z BB pologowane na FB a reszta śpi, albo baluje... no i chłopa przez kilka minut nie mogłam uspokoić, tak się śmiał...

Groszek, truskawki, kurde o co kaman?!:-D:-D:-D:eek::-) To BB czy FB w końcu? :-)
Chyba czas bedzie się jakos doedukowac z tego fb;-)

U nas spokoj, dziecię śpi a ja się zbieram do wyjadu- moja mausia zgodziła się zostac z Julikiem a my z M wyjezdzamy na 2 dni sami zeby odpocząć od wszystkiego :tak: niby się cieszę, ale juz wiem ze bede teskinic za corcią;-)

Iza- gratuluję ząbków :-)
my czekamy...a raczej czekmy żeby się nie zaczeło za szybko;-)

W ogóle to mnie moje dziecko szokuje- bierzemy ją z M na kolana i pokazujemy w książeczkach palcem zwierzątka a ona sie patrzy na to na co wskazujemy:szok::-D 4miesięczne dziecko potrafiące się 20min skupić na obrazkach w książce?- nie spodziewałam się ze już ją to tak zainteresuje!:-)

Dobra pochwaliłam się a teraz udam się kontynuowac wieczorne ogarnianie domu przed wyjazdem:tak:

DO zobaczyska za 2 dni kochane moje :-)

Zdaje się, że dziś zobaczyłam ząbek!!! Próbuje się przebić, ale jest bardzo wyczuwalny pod palcem :-) Ile to radości daje :-):-)
Dzisiaj z ciekawosci zajrzalam mu do buzki a na dole na dziaselkach sa dwa biale zalazki zabkow:szok: moje dziecko zaczelo zabkowac !!!
Witam w klubie ;-);-);-)
U nas juz lewy praktycznie na zewnatrz. A na prawym to juz mozna sobie opuszek zedrzec, tak wystaje :-)

Cześć mamusie! przyjmiecie mnie?:-))) jestem mamą syneczka,który za tydzien skonczy 4 m-ce,a tak poza tym to mieszkam obecnie w Irlandii. Do pracy narazie nie zamierzam wracać, bo praktycznie cała moja pensja poszłaby na złobek-dlatego wole sama poswięcić mojemu szkrabkowi czas.Wiem ,że Wy już dobrze się znacie,ale może przyjmiecie dobrą dusze......pozdrawiam:-))))
Witaj ;-)
No ja sasiedniej wyspy...i wlasnie ostatnio zrobilam rekonesans, i wyszlo, ze tez nie oplaca mi sie do pracy wracac, bo zlobek kosztuje tyle, ze :szok:

jakie truskawki??????????????????????????????????
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zamiat truskawek posadziłam groszek:szok::szok:, ale napisało mi good job wiec chyba ok:-D. nie kumam tego ani troche...hehe
hahahhaha
Wronka, uwielbiam Cie :-D:-D:-D

przypomniało mi się z tym farm-cośtam jak urodziłam Natalkę to na 2 dobę w nocy poszłam po mleko dla Natalki bo pokarm miałam słaby proszę pielęgniarkę żeby mi dała a ona siedzi przy kompie i mówi do mnie "chwileczkę kochaniutka tylko marchewkę zbiorę" ja na nią gały:szok: i nie wiem o co kaman a ona sobie ogródek uprawiała w FB :confused2: to jest dopiero robota heh

Akata, słonce moje :-), poloz paluszek na zapraszaniu do grona znajomych, pozniej przesun na wiadomosci, kolejnie powiadomienia i sun kobieto po yym niebieskim paseczku do prawej czesci ekranu i tam własnie odnajdziesz to, czego tak namietnie poszukujesz :-D
Dagusiu kochana za twoją radą wziełam myszę i tak jechałam i klikałam w to głupie szukaj i ni ku ta nie chciało mi szukać i klikałam i klikałam aż tu nagle przed mymi oczętami ukazało się to skryte okienko którego szukam od dłuuuuuuuuuuuugiego czasu.
Bóg zapłać dobra kobieto :-D

czesc dziewczyny.
NIESTETY nie bedzie mi znów dane pisac i czytac co u Was gdyz, MAM RĘKE PRAWĄ W GIPSIE , z powodu nadwyreżenia stawu w łokciu. mam to nosic z 2 tyg, a wiec nic sama nie da rady zrobic przy mały a zwlaszcza go podnosic, wiec moj K wiezie mnie qwiwczorem do moich rodziców, by mi pomagali,
a na dodatek maly co raz bardziej staje sie marudny z powodu ząbków. wiec u nas nic z dobrych na dziś wieści.
a wiec do kiedyś..... jescze poczytam co tam u Was poki mały spokojnie lezy na macie

o masz babo, ale Ci się narobiło; życze szybkiego powrotu do zdrowia

nie ogarniam tego fb jakas instrukcja obslugi by sie przydala

nie Ty jedna kochana:-D:-D:-D

a jednak remont sie nie skonczyl... wrrr!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale przynajmniej dzis nie wierci, tylko stuka i puka, a to nieco mniej denerwujace i Mlodego nie budzi :crazy:

w koncu ustalilismy date chrzcin Malego Ufoludka. Kreacje mam, bo na weselicho niedawne kupowalam, to sie wykorzysta 2gi raz:tak::laugh2: tylko nie mam jeszcze w co Synalka ustroic, ale moze cos sie znajdzie;-)

jesli chodzi o FB to myslalam, ze akatka zartuje z ta checie wylogowania, wiec nie pisalam instrukcji obslugi :zawstydzona/y: czy juz sie sprawa wyjasnila?
ale ja wcale nie żartowałam, ciotka Daga uratowała moje konto przed włamywaczami...

Nie zaglądałam ponad pół dnia i myśłałam, źe godzinę jak zwykle wyrwę z życiorysu na nadrabianie, ale tu puściutko. Hop hop..gdzie jesteście??

Zdaje się, że dziś zobaczyłam ząbek!!! Próbuje się przebić, ale jest bardzo wyczuwalny pod palcem :-) Ile to radości daje :-):-)

jak to gdzie NA FB!!! :-) a ząbka gratulujemy

Cześć mamusie! przyjmiecie mnie?:-))) jestem mamą syneczka,który za tydzien skonczy 4 m-ce,a tak poza tym to mieszkam obecnie w Irlandii. Do pracy narazie nie zamierzam wracać, bo praktycznie cała moja pensja poszłaby na złobek-dlatego wole sama poswięcić mojemu szkrabkowi czas.Wiem ,że Wy już dobrze się znacie,ale może przyjmiecie dobrą dusze......pozdrawiam:-))))

witamy i zapraszamy i chętnie poznamy

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zamiat truskawek posadziłam groszek:szok::szok:, ale napisało mi good job wiec chyba ok:-D. nie kumam tego ani troche...hehe

bosz padłam ze śmiechu.

dziołchy moje kochane jak to dobrze że ktoś stworzył tego FB, bo dzięki Wam po prostu z moich oczu nie leją się już łzy smutku i złości ale łzy radochy.
Zajrzałam do Was bo chcialam się wygadać bo byłam tak wqrfiona, że miałam już pakować walizki i kazać się męzowi wieźć do mamy ale dzięki Wam humor wrócił i smutki trochę odeszły.
no to ide na fb zobaczyć co tam robicie...

PS. A Daga to chyba ziółka sadzi na tej farmie a nie truskawki...:-p

reklama
Witam w klubie ;-);-);-)
U nas juz lewy praktycznie na zewnatrz. A na prawym to juz mozna sobie opuszek zedrzec, tak wystaje :-)

Witaj ;-)
No ja sasiedniej wyspy...i wlasnie ostatnio zrobilam rekonesans, i wyszlo, ze tez nie oplaca mi sie do pracy wracac, bo zlobek kosztuje tyle, ze :szok:

hahahhaha
Wronka, uwielbiam Cie :-D:-D:-D

też Cię lowju;-)

Do góry