Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurde ta pani minister to szlag by ją za to znieczulenie , ja nie wiem jak to jest ale bez przesay sam komfort ze można w razie czego miec już chyba jest ważny .
W wawie w tym szpitalu co miałam CC z SZymkiem było za darmo refundowane .
Ja przy pl.Starynkiewicza, Szpital Dzieciątka Jezus i normalnie płatne
Aniam, dobrze trafiłaś, w każdym w którym chciałam rodzić było płatne od 400zł do 800zł
judysiu zgadzam się z dziewczynami! masz prawo to zgłosić... niekompetentna baba...
a ja dzisiaj mam mega doła... napisałam wszystko na zamkniętym bo tutaj brudów wylewać nie będę... ale dzisiaj siedzę w domu i jestem pół przytomna...
Judysia-też miałaś farta- uwierz mi... we Wrocku nie ma możliwości rodzić ze znieczuleniem, nawet jak zapłacisz. Najbliżej taka możliwość jest w ... Wałbrzychu... Przecież to jakiś absurd jest! W zeszłym roku ZUS obiecywał, wojewoda obiecywał i co? I jest program pilotażowy (hahaha... śmiech mnie pusty ogarnia a potem litość i trwoga, jak to piszę), że w jednym ze szpitali można rodzić z ZZO...rano, bo anastezjologów nie mają...przecież to jest tragiczne! A Wrocław przecież 'miasto spotkań', Euro 2012, aspiracje do expo ileś tam i co? I kobiety dalej rodzą w bólu!
Prawda jest taka, że faceciorskie grono siedzi, gdzie siedzi i w doopsku ma, jak kobietom życie poprawić. Tom się napisała! ;-)
aniez - swieta prawda
moja bida mala ulewa dzis ciagle, nawet po wodzie, wymioty po mleczku tez juz byly....kurcze tak mi jej szkoda...
dobrze ze w piatek wizyta u gastroenterologa...
teraz spi moj babel, ide do niej bo spalam dzis 2 godziny tylko...
, tyle się mówi rodzić po ludzku a człowiek nie ma możliwości wyboru. W Katowicach nie jest tak źle - prawie w każdym szpitalu jest taka możliwość w niektórych nawet bezpłatnie. Ja rodziłam oba porody w znieczuleniu (pierwszy płatny - 9 lat temu 500 zł, drugi w innym szpitalu za darmo) teraz też miało być ale sytuacja potoczyła się swoim torem i było cc. Muszę podpisać się pod tym listem koniecznie bo to duży komfort mieć taką możliwość a przecież jak któraś kobieta nie chce to nie musi z tego korzystać ale decyzja powinna należeć do nas bo to my rodzimy (ja już nie zamierzam) i koniec.Może którąś z Was zainteresuje akcja wsparcia listu otwartego w sprawie gawarantowania kobietom wyboru w sprawie znieczuleń. Wrzucam to tutaj, bo w sumie to nie konkurs, ale ten link wkleje też na konkursowy:
List otwarty - Rodzić bez bólu
A tu artykuł z wywiadem z inicjatorką akcji: Prawo do znieczulenia trzeba zagwarantować w ustawie