kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
akcja "rekrutacja trwa"- telefony sie urywaja nawet za przeproszeniem załatwić potrzeby fizjologicznej nie mam kiedy...
ludzie przerózni
ludzie przerózni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem, bede okrutna, ale:
u nas piene slonce na blekitnym niebie, i 21 stopni w cieniu...... Uwieeeeeelbiam![]()
Znowu jestem zaskoczona dobrym sercem zupełnie nieznanych mi ludzi.
Zaglada na nasze forum pewna mama czerwcowa -Agnieszka. Przyniosła dziś Zosi uzdrawiające winko z Sanktuarium w Gidlach. Kurcze, nigdy z nia nawet nie rozmawiałam, a ona po prostu natkneła się tu na historię Zosi i przywiozła to cudowne winko dla Zosi z wiarą że jej pomoże. Znowu się poryczałam. Agnieszko- jesteśmy z męzem bardzo wdzięczni, wiem że to przeczytasz:-)
oczywiście przed wyjściem mała zaczęła wymiotować
i wszystko w biegu 
Mój brat już chyba zbiera się na pociąg z Wa-wy i po południu będzie. Babcia torcik zamówiła, prezencik przyniosła, tatuś kupi winko i szampana i jutro świętujemy. ;-)
ja mam taką nadwagę po ciąży, że głośno się nie przyznaję, a ile trzeba się natrudzić aby to zrzucić... Ale najpierw muszę do lekarza iść się przebadać, bo parę rzeczy mnie niepokoi...
A dla Zosiaczka buziak jak zawsze :-)
na razie mam irysy w różnych kolorach (od bialego poprzez, niebieskie, żółte, po brązowy!!) trochę funkji i trochę ciekawostek m.in. kwiatek który kwitnie zimą od listopada do stycznia... wujek mówi na niego Christ Rosa ale nie wiem jak się faktycznie nazywa ani jak wygląda
musze sie dokładnie listkom przyjżeć bo może to ciemiernik ;-)
ja bym tam chętnie przyjeła parę :-) teraz to juz nawet 6 kg...