Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wiem wredna jestem ale jakoś ostatnio w weekendy lubię mieć gaciówę czyli pół dnia śmigamy w piżamach zwłaszcza w niedzielę.No cóż jakoś przetrwamy ;-)

Co do gołąbków to Emil je uwielbia a wiadomo że mamusia dla synusia zrobi wszystko:-)
Kiedyś miałam taką sytuację że popsuło mi się sprzęgło w samochodzie na samym środku skrzyżowania, w aucie mały Mateuszek i wiesz co na przystanku autobusowym cała zgraja facetów myślisz ze któryś podszedł mi pomóc, przepchnąć auto ,nikt
Miałam jednak szczęście bo jechał radiowóz policyjny i panowie policjanci pomogli
ale podeszłam do tej tej bandy śmiejących się trutni i powiedziałam co myślę , miny mieli nie tęgie 

To babcia będzie miała w domu niezły sajgon jak obydwoje zostali ;-)
ale ten weekend bedzie ciezki, jutro goscie, w niedziele my w gosci, w miedzyczasie prezenty... eh...

to już zaraz wrzucam na kulinarny, zeby tutaj nie śmiecićMówie dzień dobry w moim ulubionym dniu tygodnia. Za 6 h mam weekend
Staram sie podczytywać jak tylko się da ale mam ostatnio problem żeby wbić się w konwersacje. Jakoś weny mi brak...
Aniez- gratuluje świetnego wyniku
Marta-współczuje podróży- ja codziennie jeżdze regionalnym do Gdańska i codziennie są opóźnienia, albo przystanki w szczerym polu- bo jako że robią nam tory to jest tylko jeden czynny i na zweżeniu pociągi się mijaja- a pech chce że zawsze mój pociąg staje i przepuszcza inne w jaka bym strone nie jechała
Elvie- nnoo...nie mogło byc inaczej. Super, że synek zdrowy i rośnie . Zaraz połowinki możecie świętować-ale ten czas leci.
Kici-wrzuć przepis na leniwe plisss
Katik- zazdraszczam porannego espresso- ja w biegu z rana zdązyłam dzisiaj dwa łyki kawy dziabnąć
A teraz rozgrzewam się herbi z miodem i cytryną. Coś mnie gardło zaczęło boleć i katar idzie...oj idzie już go czuje w nosie![]()
Antolinek też zakatarzony-mam nadzieje że na katarze się skończy. Jak ma dobry humor to ładnie dmucha nosek ale z fridą i kroplami nie moge się zbliżyć bo od razu jest wrzask.
Miłego dnia..
p.s
u nas pada wieje i jest zimno- i gdzie ta magia świąt się pytam??
też bym powiedziała co myślę na ten temat

:-)
i deszcz pokapuje ...błeeeeeee