elvie3
Fanka BB :)
annaoj kce - Alicja boska, uśmiałam się
Nosidełko mam bardzo podobne z womaru, niestety młody toleruje je wyłącznie na spacerach i to krótkich
Później wyje. Korzystam więc z niego, jak M. nie ma w domu a muszę w asyście Maćka zanieść Lence obiad do klubu. Chustę też mam, ale nie lubię jej sama wiązać. Mam mega długą 5,5m i tylko jak mi M. pomaga to ona wygląda sensownie;-)
aniez - moja kawka to taka udawana;-) KAWA ROZPUSZCZALNA IRISH COFFEE 100g BETTERWARE (2553636295) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
gosia - współczuję nocki, mój Mać spał dziś cudnie. Kolek współczuję!
Nosidełko mam bardzo podobne z womaru, niestety młody toleruje je wyłącznie na spacerach i to krótkich
Później wyje. Korzystam więc z niego, jak M. nie ma w domu a muszę w asyście Maćka zanieść Lence obiad do klubu. Chustę też mam, ale nie lubię jej sama wiązać. Mam mega długą 5,5m i tylko jak mi M. pomaga to ona wygląda sensownie;-) aniez - moja kawka to taka udawana;-) KAWA ROZPUSZCZALNA IRISH COFFEE 100g BETTERWARE (2553636295) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
gosia - współczuję nocki, mój Mać spał dziś cudnie. Kolek współczuję!
i nie wiem, co kupić 

Ide blocka narobic i sie z mloda jak prosiaczki bedziemy taplac. ;-)