reklama

Kwietniówki 2010!!!

annaoj kce - Alicja boska, uśmiałam się:-D Nosidełko mam bardzo podobne z womaru, niestety młody toleruje je wyłącznie na spacerach i to krótkich:baffled: Później wyje. Korzystam więc z niego, jak M. nie ma w domu a muszę w asyście Maćka zanieść Lence obiad do klubu. Chustę też mam, ale nie lubię jej sama wiązać. Mam mega długą 5,5m i tylko jak mi M. pomaga to ona wygląda sensownie;-)

aniez - moja kawka to taka udawana;-) KAWA ROZPUSZCZALNA IRISH COFFEE 100g BETTERWARE (2553636295) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

gosia - współczuję nocki, mój Mać spał dziś cudnie. Kolek współczuję!

reklama
Elvie- nie pij kaw rozpuszczalnych... to produkt przetworzony i, czego by producent nie napisał, gorszej jakości. Kup 100% arabikę (ogólnie dostępna)- najlepiej w ziarnach i poproś o zmielenie (widzisz, co kupujesz), jak nie masz ekspresu, zaparzacz, liker smakowy (jak musisz) i rób kawusię sama. I pachnie to ładniej i smaczniejsze.

Pomocy... pomieszałam terminy i mam zagwozdkę: Kuba idzie na urodziny w sobotę do 4 i 6 latki. Dwie różne imprezy, dwie różne dziewczynki... na dziewczynkach się nie znam :-p i nie wiem, co kupić :baffled::szok:

dla czterolatki polecam książeczkę JULEK I JULKA
sześciolatce tez się pewnie spodoba, ale wydaje mi się, ze jednak dla młodszych lepsza, jak dostanę natchnienia to może napiszę co dla 6latki ;-)

Hej

melduje ,ze zyje...ale co to zazycie.....ech. U mnie ogólnie do doopy, ale nie mam sily nic wiecej pisac , wiec się nie odzywam:-(

Dzieciaki naszescie zdrowe. Borysek gada jak najety, a Wercia szcześliwa ,że do szkoły poszła. Tyle u Nas.

Pozdrawiam Was wszystkie, dzieciaczkom zycze zdrówka, mamusiom brzuchatkom spokojnych ciąż, a zapracowanym troszkę wytchnienia.

No i na koniec:

gosiu...moje gratulacje , a Twoją małą panienke witam na świecie:-)

mamusiu....super ,że się udało...spokojnej ciązy życzę:-)

Pa....

Cześć
Padam dzis od 8 przenosiłam z dołu na górę ciuchy z szafy, matko ile tego było. Mały tez dzielnie mi pomagał bo nosił resztę swoich ciuszków i zabawek. Teraz dopiero dał sie ululać.Wogóle musze połowe ciuchów gdzieś zmagazynować lub wywalić, bo oddac nie mam komu. Choć mi jest niektórych szkoda bo nie sa znoszone a zamałe na mnie. Jutro K skręci szafę a ja znów zatopię sie w ciuchach.

Wronia - wywołałam Cie myślami, bo od 2 dni myślę o Was co się nie odzywasz, jak dzieci? Myślałam ,że znalazłas jakąś prece bo jak pamietam szukałas i dlatego żadko wpadasz. Odzywaj sie cześciej a wygadać sie tez mozesz...choc wiem ,że może Ci cięzko, bo nigdy nie byłas wylewna. Pozdrawiam!

Teksty dzieciaków są zabawne.Unas tez jest czasem zabawnie.

Filonka, ciuchy zawsze mozesz oddac do domu samotnej matki (na przyklad), albo zapodaj info na pomocowym czy w watku oddam. Chetne z pewnoscia sie znajda :tak:

Dziadek wczoraj wrocil z sanatorium. Oczywiscie juz z milion razy uslyszalam: "Konstancjo, nie rob tak, bo sie ubrudzisz" :baffled::angry::wściekła/y: Ide blocka narobic i sie z mloda jak prosiaczki bedziemy taplac. ;-)

Witam

U nas zdecydowanie jesiennie - mamy pierwsze jesienne przeziębienia, tzn zaczątki które mam nadzieję zdusić w zarodku, Ola kicha prycha, pokasłuje, ja też niewyraźnie się czuję, Zosi opanowaliśmy katar, w nocy trochę pokasływała

Aniez dla 4 latki ciastolina, piankolina, puzzle, dla 6 latki kucyki pony, gry planszowe, wszelkie koraliki do nawlekania i robienia biżuterii

Elvie z babciami już tak jest że potem parę dni trzeba dzieci naprawiać, walka z wiatrakami, mało która babcia umie mądrze rozpieszczać. moja teściowa w miarę różne prośby respektuje, ale wkurzają mnie teksty "nie dam ci czekoladki, bo mama będzie krzyczała":baffled:

Aniam tylko nie wychylaj sie w tej trójce,za bardzo bo już zawsze z urzędu będziesz. Tak jak mój P - w przedszkolu 3 lata się przemęczył, głównie ze względu na Zosię, żeby jej trochę drogę utorować, w szkole miał nadzieję na zwolnienie z funkcji, a tu niestety, rodzice ci sami co w przedszkolu i oczywiste dla nich było, że P będzie w trójce

aniez - mam ekspres i mam prawdziwe kawy, mój M. to fan i robi najlepszą kawę na świecie, Gosienka może potwierdzić;-) Z resztą przekonacie się na parapetówie:) Tą rozpuszczalną dostał w dużych ilościach za rekrutację i szkolenia dla firmy na B.;-), więc mam tak na szybko, bo mi nawet smakuje:tak:

wronka - miło, że zaglądasz:)

filonka - oszczędzaj się kobieto!

zielona - będziecie jak Peppy:-D Szkoda, że mieszkacie tak daleko, bo bym Ci moją Lenkę uwielbiającą kałuże i błotko podrzuciła;-)

Dumna z siebie jestem, bo już kolejny dzień daję sama radę z dzieciarnią wytrzymać prawie cały dzień. Jak M. wraca to je, kąpie maluchy i ja mam wolne, czyt. dochodzę do siebie;-) Jutro rano moja mam przyjeżdża to trochę odsapnę:-D

Mam pytanie: robiłyście zakupy w tesco przez net? Dużo busów z reklamą e-zakupów tesco teraz jeździ po Wrocku, chyba się skuszę, chociaż cenowo ten market wygląda blado. Ostatnio jakiś ranking przeglądałam i tesco jest na cenowym poziomie Piotra i Pawła, real tańszy, najtańszy Kaufland,co mnie zdziwiło. Badanie polegało na tym, że kupowali koszyk (głównie podstawowe produkty, ale określonych marek, jak danej marki nie było to wówczas brali tej samej klasy zamiennik, np. zamiast parówek Berlinek wzięli Jedynki itp.). Wiadomo, że jak się jedzie to z samych promocji się nie korzysta, inne rzeczy też w koszyku lądują i te niepromocyjne produkty wcale tanie nie są.

reklama
Elvie od dluzszego czasu kupuje przez net w Almie. Ceny stqndardowe, ani drogo, ani tanio, za to w jakosci obslugi i dostawy bija na glowe P&P, ktory tym mnie do siebie zniechecil (rzeczy czesto wrzucone, zdarzaly sie np. poprzebijane jogurty, bo ladu i skladu tam brakowalo). Alma ma tez lepsze wedliny i sery. Mrozonki nawet w lecie luzne, wiec dobrze woza. Co do Tesco sie nie wypowiem, ale dla mnie zakupy przez neta to jest mega oszczednosc czasu i kasy np.za paliwo. Alma ma w niektorych przedzialach czasowych dostawe za free od 50 zeta :))) a juz w okolicach wszelakich swiat jest to dla mnie zbawienie. Polecam te forme zakupow.
Jak wyprobujesz Tesco daj znac :D

A co do kawy to tez robie najlepsza na swiecie, ale kawosze juz tak maja :) generalnie kocham kawe (wlasnie pochlonelam kolejne espresso). Tez zapraszam. Moze jesienna, albo zimowa pora wpadniecie jak czlek w domu bedzie siedzial :)

Pojdziemy tropem zapodanym przez Anne oj i kupimy ksiazki. Bo dziewczyny generalnie zabawek maja na tony.

Pilates bylb super. Bardzo odpowiada mi ta forma cwiczen, bo odciaza moj kregoslup i go wzmacnia. Zauwazylam tez, ze bole w dolnym odcinku mi przeszly :) i piekielny staw nie daje o sobie znac :) i to pisze ja, co sie cwiczen brzydzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry