Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny przepraszam że wczoraj tak mało napisałam ale strasznie mnie wkurza pisanie przez telefon.
Wieczorkiem zadzwoniła do mnie Edyta (w pierwszej chwili jej nie poznałam) i mówi, że już urodziła byłam w szoku spodziewałam się że maonka będzie pierwsza a tu taka niespodzianka Filonka mówiła że w nocy dostała silnych skurczy pojechała do szpitala i po 11 mały był już na świecie, mówiła że imię prawdopodobnie się zmieni i że chyba będzie to Dawid (bardzo ładnie wg. mnie)
Życzę mnóstwo zdrówka chorowitkom , Natalka niestety rozłożyła się na dobre inhalujemy się i pijemy syropki na zbicie gorączki widać poprawę w porównaniu do soboty i niedzieli gdzie na prawde było nie za ciekawie .
Zmykam dalej robić te nieszczęsne PITy
papaaaa
Aniam np.z symbiana kosztuje drozej i kodem sie nie da. Trzeba kablemmnie to denerwuje ideologicznie, bo jak sie konczy umowa, to powinni byli to sciagac za darmo z pocalowaniem reki, ze czlowiek placil im rachunki.
Z Motoroli sciagalam w prehistorii kodem i nie bylo problemu, ale tez sobie sama zaplacilam...
Nie wiem, co to jest...w czw.ma bal a w sob.dzien babci i dziadka, wiec mam nadzieje, ze sie doleczy.
ale afera ponoć była niezła . 
Pominę już fakt że Olkę udało się za darmolca , więc dwoje opędziłam za 400zł . 
Rekonwalescent i hipochondryk ma się dobrze :-) grypsko jak nic... leży mój mały żuczek i co chwila, a to kanapeczka, a to bananek... oczywiście najbardziej czeka na syrop przeciwgorączkowy, bo ten jest słodki :-) ale dobrze, że je i dochodzi do siebie.
Gosia, może jak Aniam Mati nie lubi zimy i "białego syfu" ;-) ja niecierpię upałów, ludzie są różni... a może brakuje mu dzieci... towarzyski jest :-) a siostra za malutka na brykanie.
Jak napisałaś, że był 4 na 17 dzieci, to się uśmiałam, bo u B. nie było wczoraj 17 dzieci na... 34 ;-)