Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo ma pół siedzenia w środku i to jeszcze wyżej niż pozostałe 2 z tyłu.
Dobrze że Kostce nic się poważnego nie stało
nie ma co mówić ta nasza służba zdrowia 

Super to się chłopak wyszalejeJ. taekwon-do zachwycony. Od razu załapał kontakt z trenerem. I poszedł ćwiczyć z dzieciakami!
Mało tego nie musimy czekać do września tylko już teraz może J. zacząć ćwiczyć
ale jak chcesz to zrobimy testa na wakacjach
tylko wtedy z bagażową kiszka jest . Agnieszka- chodziło Ci o Anięmbo mój Kuba to i w bieganiu jest niezły, i w jeżdżeniu na rowerze (ale on jeździ na 2 kółkach od dawna, więc ma wprawę) i w chodzeniu zarówno po górach, jak i po płaskim... i powiem Ci, że ja to czasem mam kłopot jak go zatrzymać, bo gdy się tylko rozkręci...
P
aniam to ile masz tych butów? Ja biegać też nie lubię:-)

a auto musisz mieć takie żeby w razie cuś tą 3 dzieciaków zabrać .
ale to też jest kawał kobyły . Choć z tymi wszystkimi czujnikami i aktywną kierownicą lepiej się tym parkuje niż małym G . Ta klasa R fajowa , ale też w sumie wielka kobyła .

A ty może to jakieś uczulenie ?
Dzisiaj niby lepiej i chciałam dzieciaki gdzieś na wycieczkę wyciągnąć, ale nie wiem czy znowu nie zacznie padać, muszę regionalną pogodę sprawdzić .
Co do pieniędzy uciekających z portfela podczas zakupów to 
łączę się z tobą w bólu bo mnie też czeka kupienie butów na komunię dla siebie , Helki i Emila i już widzę kwotę 
tylko to żre paliwo że