toska
Fanka BB :)
Ja chce cos na znieczulenieTrzeba bedzie jakims golebiem pocztowym z POlski przeslac
![]()
jak chcesz zaraz coś zwinę ze szpitala wyślę Ci, do kwietnia powinno dojść;-)

a tak na poważnie to trzymam kciuki, żeby jednak udało się z tą prywatna kliniką
Ba, Toska trzymajcie się kochane, na pewno będzie dobrze, ja już mam zagrożenie wczesnym porodem od 24 tc a jetem już w 32:-) DACIE RADĘ!!!!!
dzięki, miłej imprezy u teściowej życzę;-), a komentarzami się nie przejmuj.
toska 3 maj się tam ciepło w tym szpitalu, ja akurat po osatnim wylegiwaniu sie w owych apartamentach mam dobre wspomnienia, przynajmniej opieka była ok i czuwali ciagle nad bablem w brzucholku
dzięki, w sumie na opiekę tez nie mogę narzekać, poza tym cieszę się, że końcu "mój" szpital jest całkowicie odremontowany i całkiem milutko tutaj;-)
Toska trzymaj sie dzielnie w tym szpitalu,ja tez ich nie lubie i zawsze sie czuje w nich gorzej.Bedzie ok Kochana-Buziam!
dzięki, za Ciebie też gtrzymam kciuki, napewno wszystsko będzie dobrze

Tak na marginesie - toska mamy taki sam termin porodu. Chyba będziemy jako ostatnie rodzić
bardzo chętnie, najlepiej jak urodzę 24 kwietnia, zrobię prezent urodzinowy tacie

Chociaż z usg maluszek wychodzi mi o 2 tygodnie większy, ale ze Stasiem też taak miałąm, po czym w 9 miesiącu przestał juz taak bardzo rosnąć i urodził się dzień przed terminem. A od 27 tygodnia tez miałam krótką szyjkę.
Ja juz po kolejnym ktg, skurczy nie ma, hura

jedna moja współlokatorka strasznie chrapie, chyba się nie wyśpię

Wczoraj wrecz zasypiajac zastnawialam sie po co mi to wszystko, czy ja aby na pewno tego chce, czy nie byloby lepiej poczekac jeszcze z ciaza...