gosienkag76
Fanka BB :)
Witam wieczorkiem:-)
Dziecie najmłodsze już śpi a starszaki jedzą kolacyjkę
Szczepienia dzisiaj nie było bo pani doktor pojechała na wakacje, dobrze że nie zdązylismy jeszcze dojechac do ośrodka, pani pielegniarka zadzwoniła i szczepienie przełozone na przyszły tydzień.
Widzę że temat powrotu do pracy
Ja zostaję w domu do czasu aż Helenka pójdzie do przedszkola
a potem mam nadzieję ze mój upragniony drewniany domek bedzie już gotowy i chce załozyć gospodarstwo agroturystyczne

Daga całuski dla 3 miesiecznej Margolci
od Helenki
Ella te uciski punktów na ciele to nie jest czasem matoda Vojty, Emilek tez miał taką rehabilitację i powiem ci że przyniosła efekt już po tygodniu stosowania.Zdrówka dla małej
Katik i jak kolorek ci się podoba?
Ewka pomyśl sobie jakie trzecie dziecko byłoby spokojniutkie
Boże jak gorąco, trzeba wziaść zimny prysznic
Najgorsze ze na jutro zapowiadają u nas ponad 30 stopni, chyba z rana uciekniemy na wieś, dzieciaki się wychlapią w basenie a my z Helenką odpoczniemy w cieniu kasztanowca
Grunt to dobry plan
Miłego wieczorku:-)
Dziecie najmłodsze już śpi a starszaki jedzą kolacyjkę

Szczepienia dzisiaj nie było bo pani doktor pojechała na wakacje, dobrze że nie zdązylismy jeszcze dojechac do ośrodka, pani pielegniarka zadzwoniła i szczepienie przełozone na przyszły tydzień.
Widzę że temat powrotu do pracy

Ja zostaję w domu do czasu aż Helenka pójdzie do przedszkola

Daga całuski dla 3 miesiecznej Margolci

Ella te uciski punktów na ciele to nie jest czasem matoda Vojty, Emilek tez miał taką rehabilitację i powiem ci że przyniosła efekt już po tygodniu stosowania.Zdrówka dla małej

Katik i jak kolorek ci się podoba?
Ewka pomyśl sobie jakie trzecie dziecko byłoby spokojniutkie

Boże jak gorąco, trzeba wziaść zimny prysznic

Grunt to dobry plan

Miłego wieczorku:-)