reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
oj podupada nam forum, prawie dziewiąta a ja pierwsza jestem:-)

Sobota to wysztkie się do mężów tulą bo mają panowie wolen ;-)

Witam sobotnio. Nocka po wczorajszej atrakcji spokojna. Ufffffff
Acha Katik u ciebie powodem brak kupki a u nas wczoraj byly 2...więc nie wiem co bylo powodem... ale chyba jednek zęby bo dzisiaj ma jeszcze wyraźniejsze wybrzuszenia w miejscu 2 dolnych jedynek

U nas dziś znowu plan napięty bo najpierw małe zakupy, potem rozkładamy duży basen a potem na urodziny...więc pewnie szybko nie zajżę na bb.

Miłego dzionka kobietki

Bry bry:tak:

U nas nocka uplynela na stekaniach polusi i kuleniu nozek. Tydzien bez kupki to zdecydowanie za dlugo...
Dostala czopek, po 5 minutach zrobila qpalka i juz jest ok.

Slonko od rana , wiec piekny dzien sie zapowiada.
Milego dnia Mamuski!!!!!!!!!!!!!!!

:) Witam witam :)

Nie ma to jak się podbudować od samego rana :)

w przeciągu 10 min usłyszałam od dwóch osób że schudłam :D

W sumie nie ma się co cieszyć, bom nadal niewyjściowa, ale zawsze coś, jakieś światełko w tunelu :)

Witam się i ja....gorąco, gorąco.....:angry:za gorąco
Pioter w pracy a my znowu się sami bujamy. Mały właśnie zasnął ja od 7 zabrałam sie za sprzatanie i chwile temu skończylam- ciężko tańczyć z mopem i biegać rozweselać dziecko co 3 minuty żeby mu się nie nudiło, ale daliśmy radę i jest błysk:-D
lece pod shower bo kleje się jak niedożuty żelek haribo i mykamy do sklepu bo na obiad nie ma nic!!!!!!!
p.s
widziałyście na tvn jaką piękną chatkę ma gesslerowa:szok::szok::szok:
aaa moje dziecie dziś po raz pierwszy chyba spało bez zarzutu- obudził się tylko przed 3 na cycusia i dalej poszedł w kime do 6.30

miłego dzionka

Pioter w pracy a my znowu się sami bujamy. Mały właśnie zasnął ja od 7 zabrałam sie za sprzatanie i chwile temu skończylam- ciężko tańczyć z mopem i biegać rozweselać dziecko co 3 minuty żeby mu się nie nudiło, ale daliśmy radę i jest błysk:-D
lece pod shower bo kleje się jak niedożuty żelek haribo i mykamy do sklepu bo na obiad nie ma nic!!!!!!!
p.s
aaa moje dziecie dziś po raz pierwszy chyba spało bez zarzutu- obudził się tylko przed 3 na cycusia i dalej poszedł w kime do 6.30

miłego dzionka

O matko ale się uśmiałam... ale porównanie świetnie oddaje ten stan błeeeeeeeeeeee

My pospaliśmy do 8:15, tzn. ja i Bartuś, bo mąż z Kubusiem ogląda świat od 7:00 :-D Porządki zrobiłam wczoraj, obiad na dzisiaj też (wymyśliłam sobie pieczeń z łopatki, ale pieczenie w tej temperaturze wydawało mi się samobójstwem, więc po nocy piekłam :tak:

Dzisiaj po południu zwizytujemy znajomych, a jutro cały dzień u teściowej- plan jest prosty: ona zajmie się Kubą, a my z mężem odpoczniemy- ja opalając się i karmiąc Bartusia, a mąż opalając się i grając na kompie :-D:-D:-D

Witam i ja;-)
Dziś pospałyśmy do 9.00
Mamy za sobą śniadanko na tarasie na którym do 11.00 był cień.
Teraz mała kima w wózku a mama ją nogą buja i pisze:-)
Zaraz się za mycie podłóg biorę, pranie już się pierze, obiadkiem zajmuje się teściowa, a ja mykam do apteki bo nam się Oilatum krem i płyn pokończyły. Od razu sudocrem do pupci kupię:-)
Miłej soboty!!

Witam się i ja!

...ale tylko na chwileczkę bo dziś u nas młyn. Przygotowujemy się do imprezy. Po dzisiejszej nocy boję się małą butlą karmić. Moja dziewczyna to wielbicielka silikonu ;) W nocy 2 razy zrobiła aferę i nie chciała cyca ciągnąć a butelkę szybko załapywała. Mam nadzieję,że jak dziś raz lub dwa dostanie moje mleko z butli to później nie będzie się buntować.
Chcieliśmy małą zabrać na ślub do kościoła i na chwilę do restauracji,ale upał jest straszny więc chyba przed imprezą ją na służbę do cioci zawieziemy.

Miłego weekendu kwietnióweczki :)))

reklama
Ja do pracy nie wracam idę sobie na wychowawczy i wróce jak dzieciaki pójda do przedszkola :) I jakoś mi z tym dobrze

zazdraszczam calym sercem...

Oczywiście że zaproszę i jeszcze coś dobrego ugotuję:tak::-D
My mieszkamy w samej Złotoryi ale domek ma stanąć w malutkiej wiosce pod Złotoryją no i widok na Śniezkę bedę miała:happy2:

ooooo no to super, w przyszlym tyg ide sie doszkalac w jezdzie autem wiec moze ktoregos pieknego dnia spakuje Aleksis do auta i przyjedziemy :-D
oczywiscie wczesniej ostrzege, zeby byl obiadek;-)
ciasto przywioze sama :-)

a dziekuje, podoba sie :tak:
tak spogladam w lustro co chwile, i na jakis czas wyleczylam sie z blondu :-D

dawaj foto dawaj foto dawaj foto

No to i ja sie wpraszam ;-)
Jak jedziemy do PL to z autostrady mijamy skret w prawo na Zlotoryje. Ilekroc jade zawsze go wypatruje - z innego forum mam tam 2 znajome, i Zlotoryja milo mi sie kojazy :tak::tak::tak:

hehehe no to bedzie zjazd foremek

Ktoras zna prognozy dlugoterminowe pogody na sierpien?
Sama nie wiem juz w co mam sie ubrac na chrzciny. Koncepcji brak, pomyslu brak. Nie wiem czy na zupelnie letnio sie przygotowywac, czy moze juz po lecie nie bedzie...

p.s

miłego dzionka

Kamisia uwielbiam Cie :-D

no i sie witam,

noc do bani bo Olka z goraczka, tzn dla mnie do bani bo caly czas sprawdzalam temperature i czy chce pic, a Ola sobie spala od 20 do 4:30. teraz tez temperatura ok 37,5 -38, ale jakos juz jej lepiej.
spi sobie, pan nam domofon zaklada-udarem w scianach wierci a Oli to nie rusza {tylko Ramzik kociokwiku dostaje}, K. pojechal do swojeg brata pomadac przy wykonczeniu domu, a ja sobie auta na necie szukam...

goraco ze szok i nic mi sienie chce robic oprcz wcinania czeresni i ciastek :-)

milego dnia dziewczyny :-)

Do góry