M
Mka10
Gość
oj podupada nam forum, prawie dziewiąta a ja pierwsza jestem:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
oj podupada nam forum, prawie dziewiąta a ja pierwsza jestem:-)
Witam się i ja....gorąco, gorąco.....za gorąco
Pioter w pracy a my znowu się sami bujamy. Mały właśnie zasnął ja od 7 zabrałam sie za sprzatanie i chwile temu skończylam- ciężko tańczyć z mopem i biegać rozweselać dziecko co 3 minuty żeby mu się nie nudiło, ale daliśmy radę i jest błysk
lece pod shower bo kleje się jak niedożuty żelek haribo i mykamy do sklepu bo na obiad nie ma nic!!!!!!!
p.s
widziałyście na tvn jaką piękną chatkę ma gesslerowa
aaa moje dziecie dziś po raz pierwszy chyba spało bez zarzutu- obudził się tylko przed 3 na cycusia i dalej poszedł w kime do 6.30
miłego dzionka
Ja do pracy nie wracam idę sobie na wychowawczy i wróce jak dzieciaki pójda do przedszkolaI jakoś mi z tym dobrze
Oczywiście że zaproszę i jeszcze coś dobrego ugotuję
My mieszkamy w samej Złotoryi ale domek ma stanąć w malutkiej wiosce pod Złotoryją no i widok na Śniezkę bedę miała![]()
a dziekuje, podoba sie
tak spogladam w lustro co chwile, i na jakis czas wyleczylam sie z blondu
dawaj foto dawaj foto dawaj foto
No to i ja sie wpraszam ;-)
Jak jedziemy do PL to z autostrady mijamy skret w prawo na Zlotoryje. Ilekroc jade zawsze go wypatruje - z innego forum mam tam 2 znajome, i Zlotoryja milo mi sie kojazy
hehehe no to bedzie zjazd foremek
Ktoras zna prognozy dlugoterminowe pogody na sierpien?
Sama nie wiem juz w co mam sie ubrac na chrzciny. Koncepcji brak, pomyslu brak. Nie wiem czy na zupelnie letnio sie przygotowywac, czy moze juz po lecie nie bedzie...
Witam się i ja....gorąco, gorąco.....za gorąco
Pioter w pracy a my znowu się sami bujamy. Mały właśnie zasnął ja od 7 zabrałam sie za sprzatanie i chwile temu skończylam- ciężko tańczyć z mopem i biegać rozweselać dziecko co 3 minuty żeby mu się nie nudiło, ale daliśmy radę i jest błysk
lece pod shower bo kleje się jak niedożuty żelek haribo i mykamy do sklepu bo na obiad nie ma nic!!!!!!!
p.s
widziałyście na tvn jaką piękną chatkę ma gesslerowa
aaa moje dziecie dziś po raz pierwszy chyba spało bez zarzutu- obudził się tylko przed 3 na cycusia i dalej poszedł w kime do 6.30
miłego dzionka