Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zosiek dziś marudny jak nie wiem, spała może ze 2 razy po 15 minut. To z tego upału pewnie.

, jak nie uda mu się kupić w sklepie, to nie wiem jak pojedziemy, ach ten mój mąż.Witajcie!
Długo tu nie zaglądałam, po porodzie przez długi czas miałam chyba depresje, to było straszne, wszystko mnie drażniło, nic nie cieszyło, w ogóle czasu sobie zorganizować nie potrafiłam.
Uff, od kilku tygodni jest już dobrze.
Mam pytanko (bo szukam już chyba z godzinę), nie kojarzycie może, jedna mam sprzedawała takie śliczne własnoręcznie robione opaski dla dzieci i nie mogę znaleźć tego tematu a chciałam swojej Zosi kilka zamówić. Jeśli któraś z Was Kochane coś wie na ten temat to byłabym wdzięczna za info:-)
Rany, jaki upał! Dobrze że już wieczór się zbliża!
Już prawie spakowani jesteśmy. Chyba stamtąd nie wrócimy;-), tyle tego wszystkiego. Alicja śpi, a ja zaraz jakąś kolacyjkę zrobić muszę. Wysłałam B po nowy smoczek, bo dziecko kciuk sobie zjada. Już nawet skórkę ma taką szorstką niefajną. Mam nadzieje, że nowy "dyduś" ją przekona. Bo już zaczyna mi po głowie chodzić smarowanie palca cytryną, tylko się boję, że jej zaszkodzi.
B na szczęście bilet znalazł.
Za to wziął się za naprawianie koła w wózku i dętkę przebił, jak nie uda mu się kupić w sklepie, to nie wiem jak pojedziemy, ach ten mój mąż.
Już jutro moje prawie czteroletnie szczęście zobaczę:-)
To ja uciekam wygrzewać się nad morzem, laptop biorę, ale pewnie za dużo czasu nie będę miała, bo pogodę super zapowiadają.
Trochę poleżeliśmy na kocyku i trochę się poszwędaliśmy wdychając jodek:-)Fajnie było- ostatni raz Antoś był nad morzu z tydzień przed wyjściem na świat wiec pewnie chłopak nie kojarzył za bardzo:-)Teraz dziecię wykąpane śpi a mamunia popija zimnego Lecha....non alcohol of course