reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniówki 2010!!!

hej,

masakra...goraco... leze i ledwo dysze...

Ola to samo, wiec sie nie przemeczamy dzisiaj. przeczytalam wszystko, ale weny na pisanie brak bo pot po du*** cieknie

3majcie sie chlodno

moze po obiedzie nabiore sil:-)

reklama
Niech ten okrutny upał się skończy!
Gdyby nie to piękne ciało po ciąży pewnie wylegiwałabym się codziennie na basenie...
A tak wyleguję się na łóżku z moim Skarbeńkiem :-) jednak chłodzących pryszniców w ciągu dnia nie sposób sobie odmówić!

ps, już znalazłam te opaski. Jola robi też sliczne kapelusiki, czapeczki, buciki i wszystko co zaproponujemy. Kilka rzeczy zamówiłam za dosłownie grosze, a są przesłodkie.
Pozdrawiam i ochłodzenie życzę!!

my sie dzis urlopujemy u rodziców
moja sostra przyleciala z synkiem rok starszym od Hani wiec dzieciaczki szaleja
dzis dziadkowie zabrali ich na basen o 14 i jeszcze ich nie ma :)
przeurocz wyglądała ta wyprawa
Miłoszek z plecaczkiem z ciuchcią "Tomek" i w czapce-chustce jak na pustynie, Hania w kapeluszu i kole ratunkowm :)
siosa zrobila im fote potem od niej zgram i wrzuce
słodkie dzieciaki
w każdym pokoju wiatraki chodza a wcale tego nie czuc
masakra jakas

a wczoraj bylismy na wiejskiej potupajce na powietrzu z dziecmi
czujecie klimat?
wata cukrowa, trampoliny, grillowane kiełbaski, popkorn, pierdółki dla dzieci i discopolowa gwiazda wieczoru- Milano :-D:-)
super bylo

kum kum :-)

Olcia ma goraczke, wiec tym bardziej ucieszona z buziakow :-)
może to trzydniówka jak innych objawów brak?
u nas jednak trzydniówka była połączona z zaczerwienionym gardziołkiem
dużo zdrówka dla MArgolci i dla Boryska Wroni!!!!

Niech ten okrutny upał się skończy!
Gdyby nie to piękne ciało po ciąży pewnie wylegiwałabym się codziennie na basenie...
A tak wyleguję się na łóżku z moim Skarbeńkiem :-) jednak chłodzących pryszniców w ciągu dnia nie sposób sobie odmówić!
mi to wstyd nawet na ogrodku sie wylozyc, bo miedzy tujami sasiedzi moga mnie dojrzec :baffled:

U nas tez cieplo, ale znosnie. Wiaterek lekko owiewa, i jest ok.
Nie ok bylo wczoraj - jak zaczelam wybierac sie na 11sta do fryzjerki, i zadzwonili znajomi.... czy jestesmy w domu, bo oni sa kilka mil od nas (jechali do nas 2 godziny). Nie ma to jak niezapowiedziane wizyty. Wrrrrrrrrrrrrrr, nienawidze czegos takiego.
Tak wiec wypad na doprowadzenie wlosow do porzadku oddalil sie o kolejny tydzien.

Nie ok bylo wczoraj - jak zaczelam wybierac sie na 11sta do fryzjerki, i zadzwonili znajomi.... czy jestesmy w domu, bo oni sa kilka mil od nas (jechali do nas 2 godziny). Nie ma to jak niezapowiedziane wizyty. Wrrrrrrrrrrrrrr, nienawidze czegos takiego.
Tak wiec wypad na doprowadzenie wlosow do porzadku oddalil sie o kolejny tydzien.

w TV na TVN Warszawa dziś mówili że jutro jest najlepszy dzień na zmianę fryzury bo coś tam w jakiś znak zodiaku wchodzi i gwiazdy(...) jakaś astrolożka to była chyba:-)

Dobra nadrobiłam

Wronia zdrowia dla Boryska!!

Kobietki co wy się przejmujecie wyglądem ciała po ciązy?? Jak komus nie pasuje wasz wyglad to niech najpierw nosi 9 m-cy bobo w brzuchu, niech mu skóra sie naciąga, dostaje wysypki i cholera wie jeszcze czego a potem niech sie odzywa...
Ja tam dzisiaj w bikini się ubrałam i na dworze w cieniu orzecha przesiedziałam do 13 a potem znowu od 16 do 19... Falbanka ze skóry mi nad majtami wisi ale mam to w d****

dobra mykam na inne wątki a potem kąpiel starszego smerfa, moja i meczyk z winkiem i pomidorkami koktajlowymi :-D

Bidula moja padła.
Tak się męczy w tym upale, maruda jak nigdy.
Wykąpaliśmy ją w takiej letniej wodzie, mało ze skóry nie wyskoczyła z radości w wannie.

Co do wyglądu, to niech się wstydzi ten kto widzi. Wystarczy się rozejrzeć na jakiejkolwiek plaży jakie cielska się w bikini prezentują.

Oglądałam prognozy na tvn, ochłodzenie od przyszłego poniedziałku zapowiadają, akurat jak mi rodzinka z wywczasów wraca:-).

Biedny Borysek z tym uszkiem.

reklama
U nas jak wszędzie- gooorącooo! Ale wywieźliśmy się do teścowej, zadekowaliśmy się w cieniu i było super. Dzieciaki szczęśliwe- Kubą babcia się zajmowała, bo próbował jej rozmontować dom, ogród, sad i warzywniaczek :-D więc za nim latała (dla zdrowia) i patrzyła mu na ręce :-D Bartuś poleżał, pojadł i pospał, a starzy odpoczywali ja z książeczką, mąż z TVlandią.

Jutro w chacie siedzę i nigdzie się nie ruszam!!! Te upały mnie wykończą! A ochłodzenie zapowiedzieli oczywiście na moje urodziny! Mam nadzieje, że to będzie ochłodzenie do sensownej temperatury np. 25 stopni i imprezę na ogrodzie da się zrobić, bo taki mam plan!

O bikini było... Ja to mam w pompie! Jak się komuś nie podobam, to niech masochizmu nie uprawia i się nie gapi :-D

Do góry