reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się i ja!

...ale tylko na chwileczkę bo dziś u nas młyn. Przygotowujemy się do imprezy. Po dzisiejszej nocy boję się małą butlą karmić. Moja dziewczyna to wielbicielka silikonu ;) W nocy 2 razy zrobiła aferę i nie chciała cyca ciągnąć a butelkę szybko załapywała. Mam nadzieję,że jak dziś raz lub dwa dostanie moje mleko z butli to później nie będzie się buntować.
Chcieliśmy małą zabrać na ślub do kościoła i na chwilę do restauracji,ale upał jest straszny więc chyba przed imprezą ją na służbę do cioci zawieziemy.

Miłego weekendu kwietnióweczki :)))

czekamy na zdjecia jak juz sie ustroisz :-)

reklama
Oczywiście że zaproszę i jeszcze coś dobrego ugotuję:tak::-D
My mieszkamy w samej Złotoryi ale domek ma stanąć w malutkiej wiosce pod Złotoryją no i widok na Śniezkę bedę miała:happy2:

łooo, to będę miała gdzie na weekend myknąć :-)

niedożuty żelek haribo

:-D:-D:-D

widziałyście na tvn jaką piękną chatkę ma gesslerowa:szok::szok::szok:

widziałam, widziałam....lubię tą babkę....

i ja się witam...

wczoraj miałam wizytację....mamusi....byłam pewna, że mamusia na noc zostanie, więc michę sałatki zrobiłam, a mamusia o 22 zapakowała się w auto i pojechala do domu :szok:...i zabrała mi moje kochane 8-letnie cudo....buuuuuuu...ale chciała jechać, więc nie mogłam jej odmówić by wyszłabym na toksyczną matkę...

a dziś się opalam...i właśnie opaliłam sobie pół nogi, bo na drugiej połówce trzymam lapka...:sorry2:

muszę kończyć, bo inaczej wesoło będę wyglądać :-)

Daga, ja jestem miłośniczką foczek :-)...forda focusa mogę polecić...

A ja polecam VW Polo...najlepiej z niemiec jakiś starszy rocznik :tak:

ech... ja mam jeden problem, bo mam ciezka noge i na wlasna odpowiedizlanosc musze kupic samochod z silnikiem do max 1,4 bo inaczej K. sie ze mna przez mandaty rozwiedzie... :-)
zaraz popatrze na fordy i vw :-) poki co zatrzymalam sie na oplu corsie, bo male zwinne i slaby silnik, ale zdanie zawsze moge zmienic :-D

Wróciłysmy:tak::tak::tak:
Chłopcy zostali u tatusia na wsi i dokazują na całego:-D
Helence było za goraco i nawet Kasztanowiec i jego cień nie działały, nie ma to jak własne łózeczko:tak::-D

Kochane moje oczywiscie że was wszystkie zaprosze do siebie:tak: jak ta moja upragniona chatka stanie;-) mi sie marzy dom z bali i narazie jesteśmy na etapie szukania konkretnej firmy,Jakby któraś słyszała o jakiejś dobrej ekipie to proszę o info:tak:

Monia to dawaj laptopa na drugą nózkę:-D

Daga to sie swietnie składa bo ja z tych nieumiejacych piec:-(

Kittek miłej imprezki;-)

Kamisia tekst roku:-D

Katik prognozy nie znam na sierpień ale musi być ciepło nie ma innej opcji:-p

Aniez sama bym zjadła taki objadek:tak: no i plan dotyczacy teściowej tez git:-D

Co do autka to ja mam skodę fabię ale niestety teraz dla nas za mała:no: dwa foteliki i siedzisko z tyłu, wózek w bagazniku i niestety nic wiecej sie nie zmiesci.
Dlatego mój M postanowił kupic cos wiekszego Nissana Nawarę niby ma być do pracy bo na wsi bardziej się przyda na te wertepy ale mam nadzieję że od czasu do czasu pozwoli mi sie przejechać:-p:tak:

Dobra zmykam do mojego głodnego potworka:tak:
Miłego dnia

Wróciłysmy:tak::tak::tak:
Chłopcy zostali u tatusia na wsi i dokazują na całego:-D
Helence było za goraco i nawet Kasztanowiec i jego cień nie działały, nie ma to jak własne łózeczko:tak::-D

Kochane moje oczywiscie że was wszystkie zaprosze do siebie:tak: jak ta moja upragniona chatka stanie;-) mi sie marzy dom z bali i narazie jesteśmy na etapie szukania konkretnej firmy,Jakby któraś słyszała o jakiejś dobrej ekipie to proszę o info:tak:

Monia to dawaj laptopa na drugą nózkę:-D

Daga to sie swietnie składa bo ja z tych nieumiejacych piec:-(

Kittek miłej imprezki;-)

Kamisia tekst roku:-D

Katik prognozy nie znam na sierpień ale musi być ciepło nie ma innej opcji:-p

Aniez sama bym zjadła taki objadek:tak: no i plan dotyczacy teściowej tez git:-D

Co do autka to ja mam skodę fabię ale niestety teraz dla nas za mała:no: dwa foteliki i siedzisko z tyłu, wózek w bagazniku i niestety nic wiecej sie nie zmiesci.
Dlatego mój M postanowił kupic cos wiekszego Nissana Nawarę niby ma być do pracy bo na wsi bardziej się przyda na te wertepy ale mam nadzieję że od czasu do czasu pozwoli mi sie przejechać:-p:tak:

Dobra zmykam do mojego głodnego potworka:tak:
Miłego dnia

popytam o ekipy budowlane :-) poki co mam ekipe gorali godna polecenia- robia dachy ale spytam o domy z bali :-)

nawara... ech... fajne autko, kolega ojca ma - jak dla mnie to dwa razy za duze ( czytaj wszystkie mozliwe miejsca gdzie mozna przyłoić moje :-D )

Sobota to wysztkie się do mężów tulą bo mają panowie wolen ;-)

a no fakt, sobota... ja sobie zyje w swoim małym światku sama z dzieciakami i nie ma dla mnie róznicy co za dzień tygodnia...

dom z bali... rozmarzyłam sie, niestety to jest taaaaka kasa zeby piękno takiego domku wydobyć, może na starość sobie postawię taką tradycyjną, dwuizbową chatkę z bali krytą gontem

Kamisia jesteś rewelacyjna!!

Kittek udanej imprezy!!

popytam o ekipy budowlane :-) poki co mam ekipe gorali godna polecenia- robia dachy ale spytam o domy z bali :-)

nawara... ech... fajne autko, kolega ojca ma - jak dla mnie to dwa razy za duze ( czytaj wszystkie mozliwe miejsca gdzie mozna przyłoić moje :-D )

Dzieki z góry.
No kochana troche wiecej wiary w swoje mozliwości kierowcy bo juz się przestraszyłam że jak bedę w Legnicy to mogę gdzieś na ciebie trafić:)

reklama
a no fakt, sobota... ja sobie zyje w swoim małym światku sama z dzieciakami i nie ma dla mnie róznicy co za dzień tygodnia...

dom z bali... rozmarzyłam sie, niestety to jest taaaaka kasa zeby piękno takiego domku wydobyć, może na starość sobie postawię taką tradycyjną, dwuizbową chatkę z bali krytą gontem

Kamisia jesteś rewelacyjna!!

Kittek udanej imprezy!!

Ewka no ja się zakochałam w takich chatkach i pewnie jak ją skończymy to będę już staruszką:)

Do góry