Dzień dobry. W nocy obudziłam sie mokra od potu. Łącznie z ukochana podusia. Mąż,zebrał sam Tysiunie do żłobka a ja mogę umierać nadal.
Magda a eferalgan można,w ciąży?
Ja kolejna,wizytę mam standardowo za 3 tyg a później juz co tydzień. Teraz mówi ze,szyjka bez zmian, (0statnio prawie 4,5 cm) zero rozwarcia mloda,wazy od 2117-2157 i ma prawo spojenie mnie bolec bo bardzo nisko siedzi.
Poza tym pobral mi próbkę i za tydzień wyniki gbs.
A co do tej arytmi - u mnie jest tak ze idzie,sie najpierw przez polozna ktora spisuje wyniki badan i wypisuje zwolnienie, wazy (wg ich wagi od poczatku przytylam 4 kg - z tym ze zaczela mnie,ważyć od momentu jak schudłam a anie od 1 wizyty. A i w pełnym opakowaniu) potem ciśnienie moje i tętno dziecka. I pierwsze ona wychwycila ze nierównomiernie bije. Wiec ginowi powiedziała,aby jeszcze przy usg sprawdził.
I przy usg Wyszlo ze tętno przez 3 sek 120 a po chwili na kolejne 5 sek 146 i tak sobie skacze. Wiec na,wszelki wypadek skierowanie na ktg wypisal i kazał do siebie jechac. Ale mówi ze to się ma prawo wyrównać. Bo jeszcze nie wszystko rozwinięte jak trzeba.
W szpitalu pilozna pocieszyla ze takie odchylenie to nie odchylenie. Na ktg ladnie wychodzi. Bo rów nomiernie. Poza tym do porodu i tak nic z tym sue nie da,zrobić. Obserwować i tyle.