• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dzień dobry. W nocy obudziłam sie mokra od potu. Łącznie z ukochana podusia. Mąż,zebrał sam Tysiunie do żłobka a ja mogę umierać nadal.

Magda a eferalgan można,w ciąży?

Ja kolejna,wizytę mam standardowo za 3 tyg a później juz co tydzień. Teraz mówi ze,szyjka bez zmian, (0statnio prawie 4,5 cm) zero rozwarcia mloda,wazy od 2117-2157 i ma prawo spojenie mnie bolec bo bardzo nisko siedzi.
Poza tym pobral mi próbkę i za tydzień wyniki gbs.
A co do tej arytmi - u mnie jest tak ze idzie,sie najpierw przez polozna ktora spisuje wyniki badan i wypisuje zwolnienie, wazy (wg ich wagi od poczatku przytylam 4 kg - z tym ze zaczela mnie,ważyć od momentu jak schudłam a anie od 1 wizyty. A i w pełnym opakowaniu) potem ciśnienie moje i tętno dziecka. I pierwsze ona wychwycila ze nierównomiernie bije. Wiec ginowi powiedziała,aby jeszcze przy usg sprawdził.

I przy usg Wyszlo ze tętno przez 3 sek 120 a po chwili na kolejne 5 sek 146 i tak sobie skacze. Wiec na,wszelki wypadek skierowanie na ktg wypisal i kazał do siebie jechac. Ale mówi ze to się ma prawo wyrównać. Bo jeszcze nie wszystko rozwinięte jak trzeba.

W szpitalu pilozna pocieszyla ze takie odchylenie to nie odchylenie. Na ktg ladnie wychodzi. Bo rów nomiernie. Poza tym do porodu i tak nic z tym sue nie da,zrobić. Obserwować i tyle.

hej
całą noc bolał mnie brzuch -_- już nie wiem co to jest albo wiezadła albo problemy gastryczne :eek::eek::eek::eek:

wczoraj kupiłam podgrzewacz do butelek, później wstawie foty :-)
no i chyba mam zapalenie zatok.. :confused2::confused2:

Aylin zdrowia

milia mam tak samo brzuch jest twardy , taki napiety jakby miał pęknąć :szok:

Kuklaki pamiętam, że jak byliśmy w szwajcarii i mały zachorował to 3 godz czekaliśmy w poczekalni na swoją kolej, masakra, zrobiła się 23.. dzieci ryczące, zmęczone itp. dramat.. :/ :/ mam nadzieje, że nie bedzie Ci już dane tyle czekać gdziekolwiek ;-)

Lei przystopuj trochę ;-)

Mila to jakaś masakra! ja co chwile coś mam a tu jeszcze, że skutki po jakimś czasie ja piernicze.. :(

Dobry :)

Kuklaki ja nie używam soli :p nie lubie ...no z tym staniem to ciezko nie stać nieraz w pracy ... Ale dzieki :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Olusia , Natasza no postaram sie przystopować :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Milia83 straszna historia z ta dziewczyna ze styczniowych :(

Olusia to idz teraz spac :) , zgaga męczyła ?

Doli Tobie rownież zdrówka :)

Ja zaraz z Emily termin mam wiec wam miłego dnia :)

Dziewczyny zdrówka dużo!!
Aylin mi np jak położna mierzy tętno to jest ok ale jak mam podłączone ktg to obserwowałam ostatnio że skacze od 120-160 ale razem w parze są ruchy i położna i lekarz mówili że ktg wyszło super... Więc już nie wiem jak to jest...

Hmm, Aylin, moja tez miała nierówne tętno jak robili mi ktg w szpitalu, ale mówili, że zapis w normie... zresztą ona uciekała od tego aparatu, no bo przy wielowodziu ma więcej miejsca niż normalnie (nawet przed samym porodem może sie podobno odwracać jeszcze) i chwilami tętno w ogóle zanikało i trzeba było ją gonic i łapać... i podobno zapis prawidłowy.

Mila, nie strasz mnie, bo moja właśnie ma zwapnienie w serduszku :( z tym, ze tez i lekarze i internet mówią, że to nie jest nic groźnego, jeśli występuje w pojedynkę, a u mnie nic poza tym nie wykryto, wiec mam nadzieję, ze będzie dobrze... bo zwariuję :(

Doli, dokładnie takie samo mam wrażenie, że mi pęknie, szczególnie jak mała się tam przeciaga albo mnie wali, to wydaje mi sie czasem, że przebije mi skórę i zaraz zobaczę rękę/stopę ;-)

Dzień dobry...powiedzmy
Ja tez cala noc w dupie. Zasnelam po 1 aby obudzić sid 3.12 a potem zasnąć dopiero o 6 i się obudzić o 8... Straszna noc. Jestem tak niewyspana ze AZ mi się chce wymiotowac.
Poklocilam się wczoraj strasznie z A. Cala noc przeryczalam ... Brzuch mnie bolal ,wzielam 2 no Spy i ok. Północy bralam ciepła kąpiel. Jak się obudzilam o tej 3 to mała tak wariowala bidulka ze nie mogłam przez nią zasnąć. Masakra.

reklama
No Myla po takich emocjach to trudno się dziwić że spać nie mogłaś a mała też musiała stres odreagować.. Może teraz się prześpij trochę... Mam nadzieję że z A sobie wyjaśniliście ...

Karina powodzenia na wizycie !! Oby szybko poszło i bez stresu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry