Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
podpielam sie pod mezusia ale cos mi zaszkodzilo, caly wieczor i noc mialam wzdecia ;/Marela no i gitniech dla Ciebie jeszcze zrobi hehe
)
podpinam sie pod pytania tylko ja poprosze do tego koniec mdloscikiedy skonczy mi sie to wieczne spanie.....![]()
mialam tyle planow na ten czasa ja nie mam sily na nic ;/witaj w klubie ;/Mdlosci nie odpuszczają, mam dosyć, chce mi sie ryczeć...a jak ja wyglądam, siedem nieszczęść, jestem tak zaniedbana, ze nawet nie chce mi sue patrzeć na siebie...bede ryczeć :-(
a o 10 rano juz dzwobilam do niego z pretensjami ze jeszcze g nie ma bo ja rodze hahaha , ledwo zdazyl sie przebrac do
porodu o 12,10 mala juz byla z nami 
posadzili mnie na lozko porodowe i miedzy nogami wycierali mi podloge po poprzednim porodzie
a potem okazalo sie ze we wsztystkich 3 salach porodowych ostatnia faza porodu przebiegala jednoczesnie (troje dzeci urodzilo soe w ciagu 5 minut) i lekarz ledwo zdazyl do mnie przybiec a glowka juz byla na zewnatrz , kuzynka pielegniarka ktora towrzyszyla mi przy porodzie pomagala przebierac sie poloznej w nowe czyste ciuchy i podawala rurke do odsysania syna bo nic nie bylo przygtowane , na szycie chyba z 30 minut czekalam, takze pechowo trafilam z czasem 
Koszmar normalnie , dawno się tak źle nie czułam jak wczoraj i dzisiaj od rana. Chodzę podminowana i znerwicowana jakby coś się stało albo miało stać. Nie cierpie takiego uczucia.