reklama
Renatka1982
Fanka BB :)
do babydust:
Jaka jest druga ciąża?
a dokładnie:
Doświadczenie wielu mam potwierdza, że drugi poród przebiega w krótszym czasie. Wiele nawet podkreśla, że gdyby się nie pospieszyły, nie zdążyłyby dojechać na porodówkę. Z drugiej strony ginekolodzy podkreślają, że jeśli kobieta rodzi w odstępie powyżej ośmiu lat, zasada ta nie obowiązuje i należy ją traktować jako pierworódkę.
no głowa jakaś lżejsza niż wczoraj, choć ciało odmawia posłuszeństwa nadal :/
Ja mam taki:
ULTRADŹWIĘKOWY NAWILŻACZ POWIETRZA RUBBER 20106 (5168019657) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ale jakbym miała teraz kupować to bym wzięła ten:
Nawilżacz powietrza ultradźwiękowy Zelmer AH1001
(fajnie wyglada)
albo ten:
NAWILŻACZ POWIETRZA ELDOM NU4 ULTRADŹWIĘKOWY 5,2L (5015632522) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Jaka jest druga ciąża?
a dokładnie:
Doświadczenie wielu mam potwierdza, że drugi poród przebiega w krótszym czasie. Wiele nawet podkreśla, że gdyby się nie pospieszyły, nie zdążyłyby dojechać na porodówkę. Z drugiej strony ginekolodzy podkreślają, że jeśli kobieta rodzi w odstępie powyżej ośmiu lat, zasada ta nie obowiązuje i należy ją traktować jako pierworódkę.
Renatka humor dopisuje to chyba zdrowiejesz![]()
![]()
no głowa jakaś lżejsza niż wczoraj, choć ciało odmawia posłuszeństwa nadal :/
Ja mam taki:
ULTRADŹWIĘKOWY NAWILŻACZ POWIETRZA RUBBER 20106 (5168019657) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ale jakbym miała teraz kupować to bym wzięła ten:
Nawilżacz powietrza ultradźwiękowy Zelmer AH1001
(fajnie wyglada)
albo ten:
NAWILŻACZ POWIETRZA ELDOM NU4 ULTRADŹWIĘKOWY 5,2L (5015632522) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ostatnia edycja:
Tabasia nie nakrecaj Doli że co 10min di szpitala bo zaraz nam tu rodzic zacznie
mi mówili żebym przyjechał jak będą co 3 bo tak to nie ma sensu jechać no mogą to być zwykle przepowiadajace jakie pewnie teraz ma Doli 
A Ty babo przestan sobie w końcu wkrecac bo nie wytrzymasz na pewno do cc
A Ty babo przestan sobie w końcu wkrecac bo nie wytrzymasz na pewno do cc
Asia - na babgli pisali ze ten nawilżacz jest głośny. Ale jak poczytałam to o każdym tak pisze. Mi nie przeszkadza a mój ślubny świadkiem ze budzę się na odgłos chodzenia kota.... Tak czy siak - mloda przestala miec sapke. Wilgotność wzrosła a ja,zadowolona z niego jestem
Asia86Wro
Renatka,
faktycznie sprawdza się ta teoria, że po dłuższej przerwie ta zasada nie obowiązuje
Moja mama jest doskonałym przykładem 
Te nawilżacze też ciekawe. Muszę się na jakiś zdecydować, bo mi się nawet kwiatki nie trzymają, a ja mam non stop problemy z zatokami :/
Mój Mężczyzna właśnie eksperymentuje w kuchni.. Zaczął sobie smażyć szpinak, doszedł do wniosku, że przydałby się szpinakowy omlet. Ja ogólnie się nie wtrącam. Wyszła mu jakaś dziwna masa. Próbuje to biedny doprawić. Hahaha
Wiem, że nie powinnam się śmiać, ale niektórzy mężczyźni są tacy bezradni w tej kuchni..
faktycznie sprawdza się ta teoria, że po dłuższej przerwie ta zasada nie obowiązuje
Te nawilżacze też ciekawe. Muszę się na jakiś zdecydować, bo mi się nawet kwiatki nie trzymają, a ja mam non stop problemy z zatokami :/
Mój Mężczyzna właśnie eksperymentuje w kuchni.. Zaczął sobie smażyć szpinak, doszedł do wniosku, że przydałby się szpinakowy omlet. Ja ogólnie się nie wtrącam. Wyszła mu jakaś dziwna masa. Próbuje to biedny doprawić. Hahaha
Ostatnia edycja:
Renatka1982
Może niech płatki / otręby do tej masy wsypie ?

Mój jest cichutki, to znaczy tak mi się wydaje, nie mam porównania z innymi.
I nie cieknie.
Mój jest cichutki, to znaczy tak mi się wydaje, nie mam porównania z innymi.
I nie cieknie.
reklama
Renatka1982
u mnie jest 65% wilgotność powietrza i to bez użycia nawilżacza.
Jaka wilgotność jest idealna ?
Jaka wilgotność jest idealna ?