reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniowki 2015

Renatka humor dopisuje to chyba zdrowiejesz ;) ;)

Doli Ty tylko tak panikujesz a widze ze nawet co 8 minut Cie nie ruszaja :))

reklama
do babydust:

Jaka jest druga ciąża?

a dokładnie:

Doświadczenie wielu mam potwierdza, że drugi poród przebiega w krótszym czasie. Wiele nawet podkreśla, że gdyby się nie pospieszyły, nie zdążyłyby dojechać na porodówkę. Z drugiej strony ginekolodzy podkreślają, że jeśli kobieta rodzi w odstępie powyżej ośmiu lat, zasada ta nie obowiązuje i należy ją traktować jako pierworódkę.

Renatka humor dopisuje to chyba zdrowiejesz ;) ;)

no głowa jakaś lżejsza niż wczoraj, choć ciało odmawia posłuszeństwa nadal :/

Ja mam taki:
ULTRADŹWIĘKOWY NAWILŻACZ POWIETRZA RUBBER 20106 (5168019657) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ale jakbym miała teraz kupować to bym wzięła ten:
Nawilżacz powietrza ultradźwiękowy Zelmer AH1001
(fajnie wyglada)

albo ten:
NAWILŻACZ POWIETRZA ELDOM NU4 ULTRADŹWIĘKOWY 5,2L (5015632522) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
Tabasia nie nakrecaj Doli że co 10min di szpitala bo zaraz nam tu rodzic zacznie :p mi mówili żebym przyjechał jak będą co 3 bo tak to nie ma sensu jechać no mogą to być zwykle przepowiadajace jakie pewnie teraz ma Doli :p
A Ty babo przestan sobie w końcu wkrecac bo nie wytrzymasz na pewno do cc :D

Asia - na babgli pisali ze ten nawilżacz jest głośny. Ale jak poczytałam to o każdym tak pisze. Mi nie przeszkadza a mój ślubny świadkiem ze budzę się na odgłos chodzenia kota.... Tak czy siak - mloda przestala miec sapke. Wilgotność wzrosła a ja,zadowolona z niego jestem

Ten z Zelmera byl u nas w wyprzedaży za 80 zl. Ale dziewczyny na grupie lokalnej pisaly ze przecieka. Dlatego nie kupiłam a tez o nim myślałam

Renatka,
faktycznie sprawdza się ta teoria, że po dłuższej przerwie ta zasada nie obowiązuje :) Moja mama jest doskonałym przykładem :)
Te nawilżacze też ciekawe. Muszę się na jakiś zdecydować, bo mi się nawet kwiatki nie trzymają, a ja mam non stop problemy z zatokami :/

Mój Mężczyzna właśnie eksperymentuje w kuchni.. Zaczął sobie smażyć szpinak, doszedł do wniosku, że przydałby się szpinakowy omlet. Ja ogólnie się nie wtrącam. Wyszła mu jakaś dziwna masa. Próbuje to biedny doprawić. Hahaha :D Wiem, że nie powinnam się śmiać, ale niektórzy mężczyźni są tacy bezradni w tej kuchni..:D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry