reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
A nie mowilam Doli
Dlatego mi sie tak nie spieszylo rozpakiwywac
Asiatipl nie licz
byla pelnia i jak sie nie myle to byla cisza 
Dlatego mi sie tak nie spieszylo rozpakiwywac
Asiatipl nie licz
Lei wow jaka,duza. Gratuluje 
Vesunna - ślicznie i szybko
gratuluje również.
Dziewczyny nie pękać. Mi w sobotę mówili ze tydzień pochodzę. Przy przyjęciu do szpitala chcieli na patologie klasc bo "skurcze sie żadne nie zapisują" a godz później miałam szkraba przy cycku
Aaaa i jak któraś wiesiolka nie,stosuje to niech zacznie. Bo to chyba on pomogl i nie mam ram jesieni średniowiecza
Vesunna - ślicznie i szybko
Dziewczyny nie pękać. Mi w sobotę mówili ze tydzień pochodzę. Przy przyjęciu do szpitala chcieli na patologie klasc bo "skurcze sie żadne nie zapisują" a godz później miałam szkraba przy cycku
Aaaa i jak któraś wiesiolka nie,stosuje to niech zacznie. Bo to chyba on pomogl i nie mam ram jesieni średniowiecza
Hej hej jeszcze ja z brzucholem łażę ale już tylko do czwartku
Jakoś zamiast teraz odpocząć i wyluzować to ja ciągle w biegu i na nic czasu nie mam. Mój mąż śmieje się że w szpitalu odpocznę ale czy ja wiem
Gratuluje kolejnych maluszków. Ekspresem wam idzie rodzenie
Gratuluje kolejnych maluszków. Ekspresem wam idzie rodzenie
Asia86Wro
Fanka BB :)
Lei, vesunna,
gratulacje! Zazdraszczam
Życzę szybkiego powrotu do domu 
Myla,
I od razu lepiej
Cieszę się 
Ja dzisiaj ostatni raz do gina się wybieram. Zobaczymy, co powie. Ale czuję, że to już blisko. Chyba, że nagle Mała zmieni zdanie
Nie zdziwiłabym się - wredna po tacie i uparta po mamie.. 
gratulacje! Zazdraszczam
Myla,
I od razu lepiej
Ja dzisiaj ostatni raz do gina się wybieram. Zobaczymy, co powie. Ale czuję, że to już blisko. Chyba, że nagle Mała zmieni zdanie
no wlasnie ja tez nie jakies tam lekkie obtarcie tylko i 2 szwy kosmetyczne a 2 poprzednie porody to jednak rzeżnia bylaAaaa i jak któraś wiesiolka nie,stosuje to niech zacznie. Bo to chyba on pomogl i nie mam ram jesieni średniowiecza
a ze jeszcze mi wiesiolek zostal to po porodzie tez bralam i chyba tez on pomogl w szybkim oczyszczaniu sie macicy
Oj aylin licze że stosowanie miesiąc wiesiolka mi pomoże chociaż przy porodzie...
Joanna ja mam termin na dzisiaj a lekarka powiedziała że to jeszcze nie to i na ktg zero skurczy więc spoko
tak jak mówi Aylin, może się zacząć nagle
Asia ja od dłuższego czasu czuje że to juz blisko i nagle bum i znowu nic
Najgorsze jest to że jeszcze chodze z brzuchem a w pracy od dzisiaj juz będę miała macierzyński...-_- phi !
Joanna ja mam termin na dzisiaj a lekarka powiedziała że to jeszcze nie to i na ktg zero skurczy więc spoko
Asia ja od dłuższego czasu czuje że to juz blisko i nagle bum i znowu nic
Najgorsze jest to że jeszcze chodze z brzuchem a w pracy od dzisiaj juz będę miała macierzyński...-_- phi !
reklama