reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

W sumie lepiej ze nie karmie bo bym zyla o chlebie i wodzie. A i tak alergii by nie uniknela. Mial moj m,moj syn a teraz malutka. Genetyczna skaza bialkowa. Echhh...

reklama
Tabasia dobrze ze wiecie co jest :tak:
I super ze wami sie tak dobrze zajęli :)

My o 3 flacha a teraz idziemy spróbować lulac - ja chce [emoji23][emoji23][emoji23] , ale czy Kubus ???? [emoji120][emoji120][emoji120]

Dobrze ze trafilyscie na super lekarza;). No i na szczescie to nie rota. Skaze przeszlas juz raz to i drugi nie bedzie problrmu.
A starszy wyrosł juz z niej?

My juz nie spimy. Piciumkal i nafajdolil i rozbudzony. A ja niekoniecznie:/

Witam Was z rana i przepraszam ze tak z doskoku. Mam do Was ogromna prosbe. Otoz jestem mama 2tyg. coreczki, ktora zaczelam karmic mm. I pytanie do Was, jak podgrzewacie mleko, w czym i czy wogole podgrzewacie czy podajecie w temp pokojowej? Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaczki :)

Tabasia sory ze wypytuje ale u mojego tez jest podejrzenie skazy. Wyeliminowalam duzo rzeczy i buzka sie poprawila. Pomalu wprowadzam znowu i sie okaze. Wczoraj zjadlam jajko i narazie ok. I tak z ciekawosci bo nic nie wiem na ten temat.

Maksika nie pomoge;) ale kiedys podgrzewalam stawiajac butle w cieplej wodzie. A moze zaopatrz sie w podgrzewacz. Albo termos z ciepla woda i zawsze swierze.

Maksika ja mam pogrzewacz Aventa - i bardzo z niego zadowolona jestem :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1430976674.632791.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1430976674.632791.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430976674.632791.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 69
Maksika ja jak potrzebuje podgrzać to mam podgrzewacz a czasem wstawiam do kubka z cieplą wodą :)

Tabasia uff ulga !! Super ze na dobrego pediatrę trafiłyście :) wszystko się uloży a Ty już obeznana w temacie jesteś:)

A my mieliśmy ciężki dzień Adaś mało spał...a noc jeszcze gorsza :( masakra ledwo żyje

reklama
Do góry