reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Troche podczytalam ale reszta jutro. Ehh znow nie miałam nawet jak zajrzeć przez 2 dni... Komp się sypie i nie bylo jak. Na szczescie już mam neta na tel :)

Ale dziś już brak sił żeby was doczytac
U nas dziś lekki ryk po kapaniu mala chyba brzuszek bolał po czymś... Zasnela obudzila sie i dopiero zjadła bo po kapaniu nie dalo rady i teraz spi już.
A oprócz tego dzień w połowie na spacerze spędzony, u mnie już też upały ;)
I wszystko byłoby super gdyby nie fakt ze jestem mega pozarta ze swoim... Wkur.... mnie strasznie. I podejrzewam ze przez przynajmniej parę dni się nie dogadamy. Na szczescie jutro i pojutrze pracuje to będzie trochę spokoju od niego :p

Dobrej nocki :)

reklama
Kuklaki teściowie są po rozwodzie a teść ma obecnie żonę 7lat ode mnie starszą i dzieci w wieku 9 i chyba 4 latka więc będzie ciekawie :)) on ma 72lata ;)

Asiawro ja tam się rozbijam po całym mieście jak nie mpk to samochodem..bywam na złotnikach i w leśnicy ale na stabłowicach nie byłam ;) macie jakiś fajny park?

Karina super ta terapia ! Jak często Emily będzie ją mieć?

Natasza co drugi tydzien narazie , bo to tylko w piątki a ja pracuje ..., biorę polowe dnia wolnego wtedy ..

Babydust no koncertuje hehe ale kiedys przestanie :) znam ja [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Karina super takie terapie ze zwierzętami są dobre, szkoda że małej sie nie podobało ale to pierwszy raz wiec spoko.

Babydust już widziałam ten filmik w zeszłym roku. Tyle się o tym mówi a ludzie dalej tak robią. Jak tak można. Pamiętam w zeszłym roku jak byłam w pl. to była ta tragedia co facet zapomniał że ma dziecko w aucie bo miał je zawieść do przedszkola i zostawił na 8 godz i poszedł do pracy, masakra.

reklama
Do góry