reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

dziewczyny gratuluję udanych badań ;-)
właśnie też zauważyłam, że dużo chłopców będzie, u mnie nic nie mówił, więc pewnie dziewczynka, zresztą takie mam przeczucia ;-)

reklama
Felidae, hehehe uśmiałam się z Twojej opowieści, no i gratuluję udanej wizyty, widzę, że znów prawdopodobnie chłopak :tak:

ja mam nadzieję, że u nas będzie druga dziewuszka :zawstydzona/y:

Dziewczyny gratuluję wspaniałych wieści, Tobie aisak szczególnie za te nerwy!
Wszystkie zdjęcia piękne, mali mężczyźni się powoli ujawniają ;)

Falidae gratuluję

majra nie stresuj się na pewno będzie wszystko ok nasz Niko też miał w górnej granicy normy i chłopak zdrowy i wszystko w porządeczku. Głowa do góry i się nie martw :)

eevciaa - gratuiluję wizyty :)

aisak - bardzo się cieszę że dzidzia rośnie i serducho bije :)

Ja miałam wczoraj wizytę, dzidzia ma prawie 5 cm doktorek pomierzył wszystko co trzeba i jest ok kość nosowa i przezierność w normie :) maluch szalał na całego, ssał kciuka, machał łapką, wywijał nóżkami:-Dpoprostu bezcenne..Oto mój maluszek
Zobacz załącznik 502344

majra - kochana dopiero powyżej 3 istnieje jakieś prawdopodobieństwo, mama nadzieję, ze wszystko będzie ok a powiedz mi czy u ciebie w rodzinie występowały takie wady genetyczne? Dobrze, że potwierdzisz tą informację testem bo tak byś główkowała przez całą ciąże... gratuluję chłopaczka...a jak on tak szybko wypatrzył :confused:

Pianka - ale cudowne zdjęcie, aż ciężko uwierzyć że to maleństwo ma tylko 5 cm

reklama
Aisak Wspaniale wiesci :-D. Tak w sumie to wiedzialam ze tak bedzie :-p. Jeszcze dzis mi kolezanka opowiadala jak lezala w szpitalu i tam byla na sali dziewczyna w 7tc, zostala skierowana przez lekarza na lyzeczkowanie. Na szczescie ordynator kazal poczekac i po kilku dniach serduszko zaczelo bic :tak:.

To i ja sie pochwale :-)

Malenstwo ma 4.62cm, przyzierność karkowa 0.06cm :tak:. Fajnie juz fika ;)
Płci lekarz nie sprawdzał bo powiedział że teraz jeszcze nic nie dopatrzy pewnie.

Na 99% zmieniam lekarza. Ten 100zl kasuje a praktycznie nic nie wiem po tej wizycie. Plus taki ze ma usg 4d i w ktoryms tam tygodniu daje plytke z filmikiem z badania, poza tym pracuje w szpitalu w ktorym bym znow chciala rodzic a to trzeba miec od niego skierowanie... Jednak chyba nie warto. Kolezanka mi polecila fajnego ginekologa na nfz.
Dzis mnie moj wkurzyl- mowie mu ze raz mi brzuch twardnial co pare minut, ze czulam ze cos nie tak to mnie wysmial, powiedzial ze to wzdecia napewno a ja sama macicy napewno nie wyczuwam... Przy badaniu ginekologicznym odwolal co powiedzial i przyznal ze jednak moge juz wyczuc macice i jestem dobra w te klocki :confused2:. Dopiero wtedy na powaznie wzial to ze cos nie tak bylo i kazal sie oszczedzac i no-spe brac jakby co.

Ciesze sie ze wszystko dobrze :happy:

:szok: juz w szpitalu? na sali? czekała na lyzeczkowanie? :szok: boze jedyny ja bym sie nie zgodziła twardo czekałam ile sie dało...
dobrze ze jej serduszko dzidziusia tez w pore zaczeło bic..

Do góry