reklama

Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Felidae, hehehe uśmiałam się z Twojej opowieści, no i gratuluję udanej wizyty, widzę, że znów prawdopodobnie chłopak  

ja mam nadzieję, że u nas będzie druga dziewuszka

ja mam nadzieję, że u nas będzie druga dziewuszka

aneczka852
Fanka BB :)
Falidae gratuluję
majra nie stresuj się na pewno będzie wszystko ok nasz Niko też miał w górnej granicy normy i chłopak zdrowy i wszystko w porządeczku. Głowa do góry i się nie martw 

eevciaa - gratuiluję wizyty 

aisak - bardzo się cieszę że dzidzia rośnie i serducho bije

majra nie stresuj się na pewno będzie wszystko ok nasz Niko też miał w górnej granicy normy i chłopak zdrowy i wszystko w porządeczku. Głowa do góry i się nie martw
eevciaa - gratuiluję wizyty
aisak - bardzo się cieszę że dzidzia rośnie i serducho bije
Pianka
Fanka BB :)
Ja miałam wczoraj wizytę, dzidzia ma prawie 5 cm doktorek pomierzył wszystko co trzeba i jest ok kość nosowa i przezierność w normie  maluch szalał na całego, ssał kciuka, machał łapką, wywijał nóżkami
 maluch szalał na całego, ssał kciuka, machał łapką, wywijał nóżkami poprostu bezcenne..Oto mój maluszek
poprostu bezcenne..Oto mój maluszek
Zobacz załącznik 502344

poprostu bezcenne..Oto mój maluszek
poprostu bezcenne..Oto mój maluszekZobacz załącznik 502344
majra - kochana dopiero powyżej 3 istnieje jakieś prawdopodobieństwo, mama nadzieję, ze wszystko będzie ok a powiedz mi czy u ciebie w rodzinie występowały takie wady genetyczne? Dobrze, że potwierdzisz tą informację testem bo tak byś główkowała przez całą ciąże... gratuluję chłopaczka...a jak on tak szybko wypatrzył 
Pianka - ale cudowne zdjęcie, aż ciężko uwierzyć że to maleństwo ma tylko 5 cm

Pianka - ale cudowne zdjęcie, aż ciężko uwierzyć że to maleństwo ma tylko 5 cm
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Pianka, ale słodziak :-)

reklama

Aisak Wspaniale wiesci. Tak w sumie to wiedzialam ze tak bedzie
. Jeszcze dzis mi kolezanka opowiadala jak lezala w szpitalu i tam byla na sali dziewczyna w 7tc, zostala skierowana przez lekarza na lyzeczkowanie. Na szczescie ordynator kazal poczekac i po kilku dniach serduszko zaczelo bic
.
To i ja sie pochwale :-)
Malenstwo ma 4.62cm, przyzierność karkowa 0.06cm. Fajnie juz fika
Płci lekarz nie sprawdzał bo powiedział że teraz jeszcze nic nie dopatrzy pewnie.
Na 99% zmieniam lekarza. Ten 100zl kasuje a praktycznie nic nie wiem po tej wizycie. Plus taki ze ma usg 4d i w ktoryms tam tygodniu daje plytke z filmikiem z badania, poza tym pracuje w szpitalu w ktorym bym znow chciala rodzic a to trzeba miec od niego skierowanie... Jednak chyba nie warto. Kolezanka mi polecila fajnego ginekologa na nfz.
Dzis mnie moj wkurzyl- mowie mu ze raz mi brzuch twardnial co pare minut, ze czulam ze cos nie tak to mnie wysmial, powiedzial ze to wzdecia napewno a ja sama macicy napewno nie wyczuwam... Przy badaniu ginekologicznym odwolal co powiedzial i przyznal ze jednak moge juz wyczuc macice i jestem dobra w te klocki. Dopiero wtedy na powaznie wzial to ze cos nie tak bylo i kazal sie oszczedzac i no-spe brac jakby co.
Ciesze sie ze wszystko dobrze
 juz w szpitalu? na sali? czekała na lyzeczkowanie?
 juz w szpitalu? na sali? czekała na lyzeczkowanie?  boze jedyny ja bym sie nie zgodziła twardo czekałam ile sie dało...
 boze jedyny ja bym sie nie zgodziła twardo czekałam ile sie dało...dobrze ze jej serduszko dzidziusia tez w pore zaczeło bic..