reklama
white_orchid
Fanka BB :)
Dotkass ja najwiecej widze na tym ostatnim zdjeciu jak sobie bejbik spi opierajac glowke na raczkach :-)
klaudia011
super, dobre wiadomości i to mnie się podoba!! :-)
Gratulacje dziewczyny!!!
Gratulacje dziewczyny!!!
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
ankzoc, Amela chyba widziała więcej niż my wszyscy, nawet nie było jakiejś euforii, jakby dobrze wiedziała co zobaczy
, a jak już lekarz jej wytłumaczył dokładnie to po wizycie powiedziała, że wreszcie widziała siostrzyczkę
zobaczymy na ile Jej przeczucia się sprawdzą ;-) mam nadzieję, że na 100% 
, a jak już lekarz jej wytłumaczył dokładnie to po wizycie powiedziała, że wreszcie widziała siostrzyczkę
zobaczymy na ile Jej przeczucia się sprawdzą ;-) mam nadzieję, że na 100% 
Smile_
Antek, Franek i Staś
Gratuluje udanych wizyt.
Same dobre wieści - to dobrze
U mnie/nas wszystko OK.
Dzidzia jakaś hiperaktywna, bo nie dało rady nic porządnie zbadać. Cały czas się tylko wierciła. Umierałam ze śmiechu.
A oto i nasze baby:

Poprosiłam gina żeby mi dał różową kartę ciąży, bo mąż by chciał dziewczynkę... Może się uda.. Teraz jeszcze nic nie było widać.
Same dobre wieści - to dobrze
U mnie/nas wszystko OK.
Dzidzia jakaś hiperaktywna, bo nie dało rady nic porządnie zbadać. Cały czas się tylko wierciła. Umierałam ze śmiechu.
A oto i nasze baby:

Poprosiłam gina żeby mi dał różową kartę ciąży, bo mąż by chciał dziewczynkę... Może się uda.. Teraz jeszcze nic nie było widać.
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Smile, super dzidźka :-) u nas też nic nie było widać, ale nasza Niuńka coś senna była, a na dodatek nie chciała się obudzić 

Pchla_Szachrajka
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i pieknych zdjec
)))))
reklama