reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

aisak_85 - możesz mi wierzyć lub nie kochana, ale czytając twój post przeszły mi ciarki i łzy stanęły mi w oczach... ale radość, cudowna wiadomość.... jakie szczęście że się nie poddałaś i walczyłaś o maleństwo... uściski :-):-):-):-):-):-)

nie spodziewałam sie niczego po dzisiejszej wizycie....ale teraz wiem ze nie zapomne jej do konca zycia :) Dzisiaj usg wykonywała bardzo fajna Pani i ostroznie patrzyła co sie dzieje :) Sama chyba chciała zobaczyc ze serduszko bije :)

reklama
aisak_85 - super na prawdę...to niezwykłe, że ty się nie poddałaś i walczyłaś do końca a maleństwo się pięknie rozwija... jednak serce matki i wiara to jest to czemu warto zaufać ech... :-)

NO to UWAGA!!!

Wrócilam z wizyty , na recepcji jak Pani zobaczyla ostatnie usg zaraz zaczwonila na oddzial z prosba o szybkie usg przyjeli zobaczyli ...

SERDUCHO BIJE :) !!!!

To jest 7t1d :) lezałam jak galaretka na lozku i czekałam na wynik ..ale juz jest ok...juz moge spac spokojnie :) dziekuje za słowa otuchy :D wszystkim :)

Aisak.....a nie mowilam?:-)Mialam dokladnie taka sama sytuacje....Ciesze sie, ze juz wszystko dobrze i ze caly ten strach zniknal:))))

gratuluję udanych wizyt! oby tak dalej! :-D

ja się nie mogę umówić na usg genetyczne ot tak..próbuje dodzwonić się do lekarza żeby zapytać czy się kwalifikuję..(córka siostry męża ma wadę genetyczną) ale nie odbiera...oczywiście mówię o usg darmowym..pewnie się skończy że zrobi je mój lekarz i będę musiała zapłacić..

reklama
Do góry