reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

gratuluję udanych wizyt :-)

Wlasnie wolalabym prep magnez z wit b6 bo lepiej sie wchlania ale boje sie czy nie przedawkuje wit b bo biore tez femibion... Macie jakies doswiadczenie w tym wzgledzie?
też biorę femibion i magne B6, więc myślę że możesz bez problemu brać

bombek trzymam kciuki
tasia no to miałaś szybką wizytę
felidae mnie teżod ponad tygodnia odrzuciło od mięsa

a co do żelaza to też mam przepisane ale nie zarzywam bo strasznie źle się czuję po nim i nie nadaję się do życia

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sié z rana, :-) zaraz tez zmykam do lekarza, ostatnio mialam troszke za wysokie cisnienie i musialam chodzic w domku z ''maszynká'' do mierzenia cisnienia która to zapisywala w swoim malym komputerku wyniki cisnienia co 30 minut brrrr:-(cale szczéscie ze sie moje cisnienie obnizylo, i mam nadzieje ze dzis bedzie w normie :tak:a jutro jade na badnanie glukozy oby wyszla dobrze :tak:

Gratuluje wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze.

Phealniu, gratuluje przejścia najgorszego testu :-)
Kroqka, ja na wizytach mam zawsze wysokie cisnienie, stresuje się i do tej pory nazywalismy to symptomem białego fartucha, potem lekarz miał niebieski i też było wysokie :-D więc na ostatniej wizycie zapytał mnie jaki kolor lubię, to bedzie się tak ubierał na moje wizyty :-D W domu mam raczej dobre ciśnienie, czasami jak pochodzę lub zjem coś i od razu zmierzę, to sie podwyższa, ale jak odczekam ok. 15 minut, to jest ok. Więc może i u Ciebie jest podobnie ??

Gratulacje za udane wizyty.

Witam sié z rana, :-) zaraz tez zmykam do lekarza, ostatnio mialam troszke za wysokie cisnienie i musialam chodzic w domku z ''maszynká'' do mierzenia cisnienia która to zapisywala w swoim malym komputerku wyniki cisnienia co 30 minut brrrr:-(cale szczéscie ze sie moje cisnienie obnizylo, i mam nadzieje ze dzis bedzie w normie :tak:a jutro jade na badnanie glukozy oby wyszla dobrze :tak:

A może po prostu zestresowałaś się tym wysokim ciśnieniem i dlatego ono się utrzymywało dłuższy czas?

I ja wpadłam przesłać pozdrowienia dla Tych, które mnie jeszcze pamiętają i tych które nie również :-D

Dalej sobie cierpie w dwupaku na wszelkie możliwe bóle leżąc plackiem, ale wczoraj miałam wizyte u gina i na szczęście resztka mojej szyjki trzyma się zamknięta więc uffff... No i mam definitywny termin końca tej udręki - skierowanie na cc na 25.03 :-) cieszy mnie to wprost nieziemsko! Jeszcze 12 dni i koniec!!!;-) 3majcie kciuki żebym doleżała tyle 2w1:-) Mała wg USG waży juz 3kg, wody i łożysko ok jak na ten etap, więc luzik.:tak:

Pozdrawiam sedrecznie i gratuluje udanych wizyt! Podczytuję Was z kom, ale tam się pisac nie da.

Bombek- masz super podejście- musi być dobrze z takim nastawianiem!:-)

Ella ale super, już na Święta będziecie w komplecie! Będę trzymać kciuki.
I z tego co widzę na twoich suwaczkach, to dzieci będą miały urodziny w odstępie 2 dni!

reklama
Gratuluję wszystkim wizyt!!!
Ella - jasne, że wszyscy o Tobie pamiętamy. Fajnie, że się odezwałaś i że dotrwałaś dzielnie w łóżku tyle czasu w dwupaku. Powodzenia na cc. 12 dni ...szybko zleci. Ja ciągle patrzę na swoje suwaczki, i wydaje mi się że mkną jak szalone.

Do góry