Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie sie tez sprawdzilo - chlopakdziewczyny ktore juz wiedza kogo maja w brzuszku, i jak? sprawdzil sie ten chinski kalendarz czy nie? komu sie nie sprawdzil??? wiecie o co chodzi
o co chodzi z ta obrączką????A mnie tam sie nic nie sprawdzilo!!!
Wg chinskich mial byc syn, z obraczki mnie 2 synkow wychodzi, tztowi tez..., wrozki przepowiednie z kiedys tam tez mowily, ze chlopak
![]()
hehe domyslilam siejestesaniolkiem musiałabyś być mężatką żeby zrobić tą wróżbę
...dziewczyny ktore juz wiedza kogo maja w brzuszku, i jak? sprawdzil sie ten chinski kalendarz czy nie? komu sie nie sprawdzil??? wiecie o co chodzi
. Sprawdziła mi się wrożba "wróżki". Byłam u niej jak już miałam córcie, ale wywróżyła mi ,że drugi bedzie syn
). Z Olą mi się to nie sprawdziłoale fajna wrozbaA ja mam taką ciotkę która wróży z tarota, do tej pory różne przepowiednie jej się sprawdzały. Nam wywróżyła chłopca, strasznie jestem ciekawa czy i tym razem się sprawdzi.
A obrączkę wiesza się na nitce albo na włosie, trzyma się na brzuchem i jeżeli zacznie się kręcić dokoła to będzie dziewczynka a jeżeli na boki to chłopiec (albo odwrotnie). Z Olą mi się to nie sprawdziło
ty to uwazaj, bo znowu nam zakwitniesz z brzuszkiem tutaj po wakacjachDziekuje za wszystkie gratulacje i mile slowa.Zyjemy teraz tylko nadzieja,ze wszystko juz do samego konca bedzie dobrze.WIARA!NADZIEJA!MILOSC!;-)
Co do wrozb,to ja zadnych nie robila i w nie nie wierze,ale to sprawa osobiste kazdej z nas,i szanuje Wasze decyzje i zapatrywanie sie na te sprawy.
Moj Maz sie tylko smieje,ze w zeszlym roku moja Mama poszla do jakies tam babeczki,co jej niby przepowiedziala,ze w 1 polowie 2010 urodze dziewczynke,a na poczatku 2011 blizniaki---hm...
Ja zyje z dnia na dzien,wiec nie wiem co bedzie w przyszlosci i mysle nawet,ze nie chcialabym wiedziec,gdybym miala taka mozliwosc.Chyba za bardzo lubie niespodzianki :-)
Buziaczki dla wszystkich Mateczek ;-)