reklama

Kwietniówki u lekarza

Troche zaczynam sie martwic bo moje dziecko rzadziej sie rusza:-(Niewiem czy isc do szpitala,czy takie cos ma prawo sie zdarzyc,dodam ze pierwsze ruchy malenstwa poczulam dwa tygodnie temu,i byly one regularne do czasu az sie nie rozchorowalam:-( Boje sie
kochana moj prez2 tygodnie dzien w dzien kopal a potem nagle 3 dni nie dawal znaku zycia - nic - a pozniej kopal przez 2 dni i znowu zamilkl na 2 dni.... mowilam o tym ginowi i mowil ze w tych tygodniach tak do ok 30 tc to czesto norma jest , a po 30tc to trza liczyc kopniaczki ;)...
ja zawsze sie uspokajam ze maluszek pewnie dostal wieksza rezydencje(czyt. pecherzyk) albo zbiera sily na mega kopala dla mamusi ;)...

P.S. za to dzisiaj nie daje mi zyc, non stop sie wierci i probuje ucelowac mi w pecherz - tak na zlosc mamie, a jak :D...

reklama
Moze dlatego sie mniej rusza bo od kilku dni biore antybiotyk,niewiem ale chyba jutro pojde do szpitala tak dla swietego spokoju aby sie upewnic czy aby na pewno wszystko jest w porzadku

Moze dlatego sie mniej rusza bo od kilku dni biore antybiotyk,niewiem ale chyba jutro pojde do szpitala tak dla swietego spokoju aby sie upewnic czy aby na pewno wszystko jest w porzadku
ostatnio kiedy mialam stan podgaroczkowy to tez maly nie chcial brykac, albo ja poprostu tego nie czulam, ale wsjo jest si....
najwazniejsze bys sie nie stresowala ;).... - nie ma ptrzeby zobaczysz wszytsko bedzie ok ;)...

Pani doktor pochwaliła mnie, że wyjęłam kolczyk i w nagrodę wzięła urządzenie do słuchania serca płodu i pozwliła mi posłuchać jak stuka :-) cuuuudowny dźwięk
Dalej biorę luteinę tym razem już dopochwowo, tak na wszelki wypadek, bo nie dość, że to łożyska miałam z przodu to jeszcze mam rh -, a mój B ma rh +

Miałaś z pępku kolczyk ? Ja miałam i juz mam wyjety jakiś czas temu:tak:

to teraz ja sie bede bezczelnie chwalić, byliśmy wczoraj na usg, wsio dobrze, prawidłowego, zdrowego siusiaka mamy i inne części ciałka też:-) mój malusi Hubertusek:):)

Ewka GRATULACJE!!!!Cieszę się, że wszystko dobrze z waszym synusiem:-)

Dziewczyny chciałam was zapytać czy tez macie teraz częstsze oddawanie moczu??Ja to normalnie się wysikam a za niecałą godz. już czuję że muszę iść znowu (dodam że nie sikam dużo ale często). Jak w nocy się nie budziłam na sikanie tak teraz muszę iść bo nie dotrzymam do rana:-(

Ewka GRATULACJE!!!!Cieszę się, że wszystko dobrze z waszym synusiem:-)

Dziewczyny chciałam was zapytać czy tez macie teraz częstsze oddawanie moczu??Ja to normalnie się wysikam a za niecałą godz. już czuję że muszę iść znowu (dodam że nie sikam dużo ale często). Jak w nocy się nie budziłam na sikanie tak teraz muszę iść bo nie dotrzymam do rana:-(

Ja wcześniej chodziłam częściej, teraz 1-2 razy w nocy to norma:tak:, do rana napewno bym nie wytrzymała, pomimo ,ze specjalnie ide przed snem i na noc nic nie pije:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry