Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny a tak w ogóle to mnie zastanawia, bo moje maleństwo nie porusza się w brzuszku tak super mocno jak wy opisujecie... ja tylko czasami poczuję coś trochę wyrażniej a tak to czuje jak mi tam coś się wierci, ale nie kopie w ścianki brzuszka...
A i teraz są dni że owczem, Mała daje do wiwatu, albo wręcz odwrotnie- mijają długie godziny a ja pytam "Hej!-Jest tam kto?"
bo ani drgnie!
Ale to normalne! ;-)
Nawet papier toalet. muszę mieć biały w ciąży
-wariatka :-)

dziewczyny a tak w ogóle to mnie zastanawia, bo moje maleństwo nie porusza się w brzuszku tak super mocno jak wy opisujecie... ja tylko czasami poczuję coś trochę wyrażniej a tak to czuje jak mi tam coś się wierci, ale nie kopie w ścianki brzuszka...

o -przeciągnie się, przekręci leciutko i dalej w kimę idzie. Cały dzień śpi i czekam do wieczora -wtedy się pokręci, popuka -i dalej idzie spać. wczoraj jak była u mnie siostra -przeciągała się np -ale nie kopała (widziałyśmy jak mi brzuch wywala:-)). Dziś wyjątkowo dostałam 3 puknięcia po 9 rano;-) No ale na usg widzieliśmy że się wyciąga i wierci -a ja tego nie czułam -więc upewnię się dlaczego tak jest i napiszę wieczorem
ale myślę ze to normalne -bo czułam bardzo jak miałam mały brzuszek -wiec się pewnie rozpychała i miejsce robiła -teraz miejsca ma sporo więc nie potrzebuje się aż tak rzucać.
nie ma szanssssCześć dziewczynki....znowu powracam.Niestety 6 dni nie nadrobięnie ma szanssss
Kici- rzeczywiście paskudny poranek:-(oby teraz było tylko przyjemniej
Co do ruchów maluszka to ja wczoraj nie wytrzymałam i zarejestrowałam się do gina .Od 3 dni nie czułam nic- ani motylków, ani stukania nic....Czułam tylko przeraźliwy ból pleców. A że ostatnio trochę się forsowałam w związku z przeprowadzką bałam się że coś jest nie tak. Byłam już takim kłębkiem nerwów że wczoraj do godziny 15 zanim pojechalismy do lekarza siedziałam i wyłam!!Na szczeście wszystko skończyło się dobrze - detektorem tętna sprawdzili czy bije serduszko - i bije- 155 uderzeń więc jest ok. Kamień spadł mi z serca :-)Może i spanikowałam ale musiałam się upewnić że z najważniejszym czlowieczkiem w moim życiu jest wszystko ok!

Moja szyjka bardzo sie skróciła, coprawda jest twarda i zamknieta ale lekarz stwierdził ze lepiej dmuchac na zimne i zaproponował szew. Powiedział ze to trzecia ciąża i jest to dopiero 20 t i tak bedzie bezpieczniej. Leków zadnych nie biorę, tylko nospę jak brzuszek czasami boli, po zabiegu dostawałam antybiotyk.Dziewczyny dzis wieczorem poczulam dosc mocne pieczenie podczas oddawania moczu tak dosc wysoko nie przy wylocie, myslicie, ze powinnam to zglosic jutro ginekologowi?Pewnie to jakies bakterie no bo przeziebic w domciu sie raczej nie moglam
Jejku ja mam stracha normalnie co dzien...
Sonia a dlaczego mialas zakladany szew???
Czy bierzesz do tego jakies leki??
Pozdrowionka i dziekuje za slowa otuchy od wszystkich kobitek