Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wlasnie wrocilam ze szpitala i wszystko jest w porzadku pani doktor zrobila mi usg dopochwowe i widzialam mojego maluszka,z dzieciatkiem wszystko jest ok,a uplawy na szczescie ustapily,i jak bede krwawic to mam przyjsc ponownie
Wlasnie wrocilam ze szpitala i wszystko jest w porzadku pani doktor zrobila mi usg dopochwowe i widzialam mojego maluszka,z dzieciatkiem wszystko jest ok,a uplawy na szczescie ustapily,i jak bede krwawic to mam przyjsc ponownie

ale Pani doktor nie chciała nam powiedzieć czy siusiek czy siuśka;-);-);-) powiedziała że mówi tylko jak to się wiąże z obciążeniem w rodzinie jednej płci ale co tam -najważniejsze że dzidziuś zdroooooowy

ja byłam dzis u ginki, wyniki mam super, wreszcie dorobiłam sie karty ciąży i dostałam zdjęcia dzidziusia z poniedziałkowego usg, nie pozostaje mi nic innego jak cieszyć sie ciążą![]()
Jesteśmy :-):-):-):-):-) dwie nóżki, dwie rączki, zdrowe serduszko, żołądek i pęcherz moczowy, kolanka i stópki -wszystko jest w jak najlepszym porządkuale Pani doktor nie chciała nam powiedzieć czy siusiek czy siuśka;-);-);-) powiedziała że mówi tylko jak to się wiąże z obciążeniem w rodzinie jednej płci ale co tam -najważniejsze że dzidziuś zdroooooowy
![]()