reklama

Kwietniówki u lekarza

Wlasnie wrocilam ze szpitala i wszystko jest w porzadku pani doktor zrobila mi usg dopochwowe i widzialam mojego maluszka,z dzieciatkiem wszystko jest ok,a uplawy na szczescie ustapily,i jak bede krwawic to mam przyjsc ponownie

reklama
Dziewczyny, ja w pt ide na to genetyczne. Powiedzcie mi, czy to badanie Dopplera to sie jakos oddzielnie robi, czy po prostu jest to czesc USG, bo juz mam metlik w glowie... Te dziewszysny, ktore juz mialy swoje badanie prosze powiedzcie mi, czy mam o cos specjalnego sie dopytywac lub domagac? bo nie chcialabym czegos przeoczyc, nie dopytac a potem czekac znowu nie wiadomo ile na kolejna wizyte...

ps-ja rowniez gratutuluje wszystkim Wam nienagannych wynikow USG, mam nadz ze moje tez bedzie ok. Trzymajcie kciuki )

cieszę sie że wszystko u Was oki dziewczynki!!

ja byłam dzis u ginki, wyniki mam super, wreszcie dorobiłam sie karty ciąży i dostałam zdjęcia dzidziusia z poniedziałkowego usg, nie pozostaje mi nic innego jak cieszyć sie ciążą:)

Jesteśmy :-):-):-):-):-) dwie nóżki, dwie rączki, zdrowe serduszko, żołądek i pęcherz moczowy, kolanka i stópki -wszystko jest w jak najlepszym porządku:-D:-D:-D:-D:-D ale Pani doktor nie chciała nam powiedzieć czy siusiek czy siuśka;-);-);-) powiedziała że mówi tylko jak to się wiąże z obciążeniem w rodzinie jednej płci ale co tam -najważniejsze że dzidziuś zdroooooowy:-p:-p:-p:-p

aga2010;4246733]Dziewczyny, ja w pt ide na to genetyczne. Powiedzcie mi, czy to badanie Dopplera to sie jakos oddzielnie robi, czy po prostu jest to czesc USG, bo juz mam metlik w glowie... Te dziewszysny, ktore juz mialy swoje badanie prosze powiedzcie mi, czy mam o cos specjalnego sie dopytywac lub domagac? bo nie chcialabym czegos przeoczyc, nie dopytac a potem czekac znowu nie wiadomo ile na kolejna wizyte...
ja mam wizyte na poniedzialek, ale mam te same pytanie co ty, bo tez sie juz w tym wszystkim gubie... dziewczyny odpisujcie

Wlasnie wrocilam ze szpitala i wszystko jest w porzadku pani doktor zrobila mi usg dopochwowe i widzialam mojego maluszka,z dzieciatkiem wszystko jest ok,a uplawy na szczescie ustapily,i jak bede krwawic to mam przyjsc ponownie

ja byłam dzis u ginki, wyniki mam super, wreszcie dorobiłam sie karty ciąży i dostałam zdjęcia dzidziusia z poniedziałkowego usg, nie pozostaje mi nic innego jak cieszyć sie ciążą:)

Jesteśmy :-):-):-):-):-) dwie nóżki, dwie rączki, zdrowe serduszko, żołądek i pęcherz moczowy, kolanka i stópki -wszystko jest w jak najlepszym porządku:-D:-D:-D:-D:-D ale Pani doktor nie chciała nam powiedzieć czy siusiek czy siuśka;-);-);-) powiedziała że mówi tylko jak to się wiąże z obciążeniem w rodzinie jednej płci ale co tam -najważniejsze że dzidziuś zdroooooowy:-p:-p:-p:-p

Gratulacje Kochaniutkie :tak::tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry