Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko 5% kobiet rodzi w wyliczonym terminie więc to prawdziwa loteria. U mnie się prawie udało, Olę urodziłam dzień po terminie.

głowa do góryWszystko było ok więc co miał gadać.
Na moje oko dzidziuś jest w sam raz, nie ma sensu na tym etapie porównywać centymetrów, w kwietniu jeden maluszek będzie ważył 2.5 a drugi 4.5, teraz też każdy jest inny.
Tylko 5% kobiet rodzi w wyliczonym terminie więc to prawdziwa loteria. U mnie się prawie udało, Olę urodziłam dzień po terminie.
Ja sie dziewczyny nie stresuję, tylko towarzyska jestem. A co do terminów, moja uczelnia oczekuję że urodzę dokładnie w terminie co do dnia
. No może nie co do dnia, ale na pewno w odpowiednim tygodniu co najmniej. Inaczej może być różnie z zaliczeniem roku. Ale dam radę. Najwyżej będę walczyła i jakoś się wykłócę.
i lubie jak lekarz ze mną gada, zresztą ja wogóle lubie pogadac a to u fryzjera, albo chciazby w taksówce
. Także doskonale Cię rozumiem:-)Ale mam nadzieję, że wszystkie w dobrym zdrowiu przetrwamy okres jesiennych infekcji. Czego sobie i innym życzę!