Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja co prawda nie bede chyba opłacać położnej tylko pojde rodzic do jedynego w krk szpitala z dobra opieka poloznicza czyli zeromskiego ale za to wypisze sie na wlasne zadanie natychmiast bo tego syfu poporodowego nie zniosę...
Ja też zamiarzam tam rodzić i cały czas zastanawiam się nad opłacaniem położnej ale chyba zrezygnuję, z tego co słyszałam i bez tego jest ok ale co do warunków już po to masz rację ale o wypisie na własne żądanie nie pomyślałam... znowy mam kolejne myślenice hehe
A mam jeszcze takie pytanko: lekarza masz z żeromskiego?
nie, ale pewnie się ze 2 razy wybiore do jakiegos lekarza który tam pracuje
z tego co mi wiadomo tam jest absolutny zakaz opłacania położnych i sie tego trzymają, ale nie ma tez takiej potrzeby bo wszystkie ponoć są super
tak się zastanawiałam nad dobrymi warunkami po, ale niestety nie mozna miec wszystkiego a porod wazniejszy, przy pierwszym pomyslalam bardziej o tym co po i strasznie zalowalam, drugi raz tego bledu nie popelnie:-) chyba...
poza tym podoba mi sie nastawienie szpitala, ostatnio gdzieś wyczytalam ze nawet przy cc tatus moze być![]()

dziewczyny mam pytanie. bylam dzis u gin i jakos sie zle czuje...wszystko ok tylko moja dzidzia jest mala, tzn 2 tygodnie za mala, wazy 1500 kg i wszystko dobrze tylko musimy teraz co 2 tyg. sprawdzac jak mala rosnie. gin mowi tez ze mam maly brzuszek i ze dziecko az tak duzo nie urosnie juz i ze mozliwe ze mala bedzie mniej jak 3 kilo wazyla..jak jej powiedzialam ze ja sie urodzilam 2500 kg to powiedziala ze wyglada na to ze moja corcia tez taka bedzie. u ktorejs z was tez tak moze jest?
Ewka, Kinguunia a ja z kolei od moich znajomych słyszałam negatywne opinie o Żeromskim - ze wcale nie jest tam tak różowo itp., że nie zsługuje na tak wysokie oceny - ale obydwie miały ciężkie porody.
Powiem Wam szczerze - ja widzę, że opinia o danym szpitalu zależy od tego jaki ktoś miał poród - jak poród jest lekki, każda znajoma wychwala szpital, jak się męczyła kilkanaście godzin - mówią że porażka, tragedia, znieczulica ...
O każdym krakowskim szpitalu słyszałam pozytywne i negatywne opinie i doszłam do wniosku, że się nie będę już tym przejmować, tylko wybiorę to co mi intuicja podpowiada![]()

jak łatwy poród to szpital super, jak komplikacje to szpital porażka- każdy
i sama się poważnie zastaniawiałam nad żeromskim ale zrezygnowałam (bez większego powodu) i teraz na tapecie zostały 2- Kopernik (bo lekarz moj z tamtąd) i Ujastek (mimo również skrajnie dobrych i złych opini)
czy dobre opcje?- nie mam pojęcia!
Ewa nie poleca Ujastka, a dalsi moi znajomi bardzo i w sumie i tak nic nie wiem- pójdę na żywioł 
dziewczyny mam pytanie. bylam dzis u gin i jakos sie zle czuje...wszystko ok tylko moja dzidzia jest mala, tzn 2 tygodnie za mala, wazy 1500 kg i wszystko dobrze tylko musimy teraz co 2 tyg. sprawdzac jak mala rosnie. gin mowi tez ze mam maly brzuszek i ze dziecko az tak duzo nie urosnie juz i ze mozliwe ze mala bedzie mniej jak 3 kilo wazyla..jak jej powiedzialam ze ja sie urodzilam 2500 kg to powiedziala ze wyglada na to ze moja corcia tez taka bedzie. u ktorejs z was tez tak moze jest?
ważne aby się dobrze rozwijało;-) tym bardziej jak Ty tez taki mikrusek byłas 
Ewka, Kinguunia a ja z kolei od moich znajomych słyszałam negatywne opinie o Żeromskim - ze wcale nie jest tam tak różowo itp., że nie zsługuje na tak wysokie oceny - ale obydwie miały ciężkie porody.
Powiem Wam szczerze - ja widzę, że opinia o danym szpitalu zależy od tego jaki ktoś miał poród - jak poród jest lekki, każda znajoma wychwala szpital, jak się męczyła kilkanaście godzin - mówią że porażka, tragedia, znieczulica ...
O każdym krakowskim szpitalu słyszałam pozytywne i negatywne opinie i doszłam do wniosku, że się nie będę już tym przejmować, tylko wybiorę to co mi intuicja podpowiada![]()