Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzieki dziewczyny za pocieszenie, jeszcze tak bardzo nigdy mnie nie bolalo...ani lezec ani siedziec kurcze...![]()
aniam141 - super, ze wszystko ok i nadal dziewczynka w brzuszku siedzi? robilas 4d?

) ze waga urodzeniowa Ł byla 1800 gram. To ze urodzil sie ponad miech za wczesnie wiedzialam od dawna, ale jakos nigdy nie zakodowalam ze byl az taki maly :-(
pepek jednak mi nie wyszedl choc bardzo sie wczoraj podnosil, a dzis nadal schowany do srodka gleboko...mala kopie i jest fajnieKitek a ona brala to Alveo w okresie ciazy???
Jesli tak to jutro dryndne do ginka i zapytam czy moge to kupic i brac...
Pozdrowionka
A mnie od 2 dni coraz czesciej kluje tak jakby szyjka. Nie jest to bol skurczowy , bol nie jest ciagly - poprostu kluje 1-2 sekundy jak wbijana szpilka. I to glownie tak jakby od srodka lekko w prawo.
Coraz bardziej sie wkurzam, bo znow na necie wyczytalam w poradach jakis ginekologicznych ze to faktycznie skracajaca sie szyjka, i taki bol pojawia sie od 2 tygodni przed porodem.
Juz opier... dostalam od Ł, ze czytam a potem dostaje spazmow bo dopasowuje wszystko do siebie.
A mnie od 2 dni coraz czesciej kluje tak jakby szyjka. Nie jest to bol skurczowy , bol nie jest ciagly - poprostu kluje 1-2 sekundy jak wbijana szpilka. I to glownie tak jakby od srodka lekko w prawo.
Coraz bardziej sie wkurzam, bo znow na necie wyczytalam w poradach jakis ginekologicznych ze to faktycznie skracajaca sie szyjka, i taki bol pojawia sie od 2 tygodni przed porodem.
Juz opier... dostalam od Ł, ze czytam a potem dostaje spazmow bo dopasowuje wszystko do siebie.!

i nie podoba mi się to ;-);-);-) ale mówię sobie, że jestem wariatka i mi się zdaje :-):-):-)