Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mnie od 2 dni coraz czesciej kluje tak jakby szyjka. Nie jest to bol skurczowy , bol nie jest ciagly - poprostu kluje 1-2 sekundy jak wbijana szpilka. I to glownie tak jakby od srodka lekko w prawo.
Coraz bardziej sie wkurzam, bo znow na necie wyczytalam w poradach jakis ginekologicznych ze to faktycznie skracajaca sie szyjka, i taki bol pojawia sie od 2 tygodni przed porodem.
Katik ja jestem specem od skracającej się szyjki;-) i ani teraz (mniej niż 1 cm), ani w pierwszej ciąży tego nie czułam. Wię raczej nie masz się czym martwić.
i nic więcej
nie wiem co to dojrzałość łożyska a co dopiero jakieś magiczne skróty literowe 

ale jak możecie coś więcej napisac to byłoby fajnie ;-)
..33 tydzień to za wcześnie na takie "atrakcje"
któraś tak ma?

dziewczyny,jeśli macie wizytę w najbliższym czasie -zapytajcie swoich lekarzy o tą całą dojrzałość łożyska,bo znów wyczytałam,że 2 stopień powinien być po 30 tygodniu dopiero...a ilość wód AFI równe 12 jest ok?ja mam wizytę dopiero za dwa tygodnie,nooo chyba,że w poniedziałek znów do szpitala wrócę...:--
-(

Poza tym zaczyna naprawde mi się niepodobać parę rzeczy- bóle brzucha nawet ustąpiły, ale to twardnienie od 2 dni jest już naprawdę częste, nawet bardzo częste (bezbolesne) no i wydaje mi się że brzusio zjechał w dół..33 tydzień to za wcześnie na takie "atrakcje"
któraś tak ma?
W czwartek ide do gina i już się doczekać nie mogę!![]()