reklama

Kwietniówki u lekarza

Hej dziewczynki, widze że znowu jakies wypadki :-( Trzymaj sie Dagsila!

Zapowiada się, że my niedługo musimy się rozpakować, bo lekarze uważają że dotrwanie przeze mnie do terminu byłoby zbyt groźne dla mojej córeczki :-(
Raczej nici z porodu naturalnego (nawet wywoływanego), będzie cesarka.
Uważajcie na wszelkie swędzenia, wymioty itp - nie macie pojęcia jakie to może być groźne. Nie mam już siły patrzeć na to co się dzieje w szpitalu na patologii ciąży, jakie choróbska dopadają przyszłe mamy:-(:-(:-(

Bardzo prosimy o trzymanie za nas kciuków, wszystko zadecyduje się w ciągu kilku najbliższych dni. Zapisze numer którejś z Was i dam Wam znać.

To już prawie 36 tc więc już dzieć donoszony . Będzie dobrze . Daj znać

reklama
Kochane - niedobre wiesci. Kciuki i pozytywne myslenie potrzebne:

Margolcie mialy wypadek samochodowy, ktos w nich wjechal i zwial. Jada do szpitala :szok:

o qrcze:szok::szok:, mam nadzieje,że nic im się nie stało.....a faceta to bym...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej dziewczynki, widze że znowu jakies wypadki :-( Trzymaj sie Dagsila!

Zapowiada się, że my niedługo musimy się rozpakować, bo lekarze uważają że dotrwanie przeze mnie do terminu byłoby zbyt groźne dla mojej córeczki :-(
Uważajcie na wszelkie swędzenia, wymioty itp - nie macie pojęcia jakie to może być groźne. Nie mam już siły patrzeć na to co się dzieje w szpitalu na patologii ciąży, jakie choróbska dopadają przyszłe mamy:-(:-(:-(

Bardzo prosimy o trzymanie za nas kciuków, wszystko zadecyduje się w ciągu kilku najbliższych dni. Zapisze numer którejś z Was i dam Wam znać.

Trzymamy kciuki, ale na szczeście terminowo Twoja córcia juz bezpieczna, napewno wszystko będzie dobrze:tak:
a u mnie - bez zmian -po wizycie u lekarza okazało się, że nic się nie zmieniło - kanał nadal otwarty, ale to też dobra wiadomość, bo jest tak jak dwa tygodnie temu - bardziej się nie otwiera - więc lekarz stwierdził, że nie trzeba kłaść mnie do szpitala :)
nata, no to super,że sie nie zwiększyło:tak:

Cześć cioteczki, my już po wizycie i USG i tak: wszystko w jak najlepszym porządku. Wyniki bardzo dobre, szyjka zamknięta, synek dalej jest synkiem i waży 1900 gram.Ułożony jest w pozycji główkowej, łożysko II stopnia dojrzałości, mały ma zadarty nosek i włosy:szok:Pa doktór pokazał nam jakie ma włoski-szok...taki jeżyk normalnie...śliczności mamusi .Wszystko wymiarowo i książkowo....

Nie wiem jeszcze co się stało ale widzę że nasze Margolcie miały wypadek- zaraz nadrabiam. Ale mam nadzieję że wszystko ok. Buziak wielki dla Margolkowej mamusi i córusi:tak:

Trzymajcie sie Forget! Myslimy o Was , i trzymamy kciuki...
My juz chyba tez na ostatnich nogach, dobrze ze Corenki juz mamy praktycznie donoszone!

a u mnie - bez zmian -po wizycie u lekarza okazało się, że nic się nie zmieniło - kanał nadal otwarty, ale to też dobra wiadomość, bo jest tak jak dwa tygodnie temu - bardziej się nie otwiera - więc lekarz stwierdził, że nie trzeba kłaść mnie do szpitala :)
Najwazniejsze ze szyjka stoi w miejscu... Oby jeszcze troszke!

Heh,Dziewczynki,do dzis bylo ok i malenka sie dobrze sprawowala...A tu:-( skurcze mnie mecza,biore buscopan=no-spe,ale jakos nie za bardzo przechodza.Do tego malenka jakos sie dziwnie ustawila i ciezko mi sie oddycha.Mam nadzieje,ze mi przejdzie.
Dzwonilam juz na oddzial,jak do jutra sie nie polepszy musi mnie zobaczyc lekarza - cholera -szpitalny:confused2:
Trzymajcie kciuki,zeby mi przeszlo bo naprawde ciezko mi :-(
Ba... uwazaj na siebie, i oby wszystko przeszlo !!!

Dzis to wogole jakis kiepski dzien, bo ja tez nie czuje sie perfekcyjnie. Co prawda zadnych napiec czy skurczy, ale ogolnie cos mnie dzis brzuch boli, a jak zeszlam do kuchni zrobic sobie cos do jedzenia, i postalam z 15 minut to juz myslalam ze sie spowrotem na gore do lozka nie doczlapie, tak klulo w podbrzuszu :no:

Cześć cioteczki, my już po wizycie i USG i tak: wszystko w jak najlepszym porządku. Wyniki bardzo dobre, szyjka zamknięta, synek dalej jest synkiem i waży 1900 gram.Ułożony jest w pozycji główkowej, łożysko II stopnia dojrzałości, mały ma zadarty nosek i włosy:szok:Pa doktór pokazał nam jakie ma włoski-szok...taki jeżyk normalnie...śliczności mamusi .Wszystko wymiarowo i książkowo....
Fantastycznie Kamisiu, bardzo sie ciesze ze Antolek sliczniutki i zdrowy. Jeszzcze troszke i kazda z nas bedzie tulic te swoje szczescia w ramionach :tak:

Ba wierzę,że ci przejdzie, kciuki oczywiście zaciśnięte:tak:
Forget będzie dobrze, nosek do góry, dzidzia da sobie już radę i będziesz ją niedługo tulić w ramionach:-)

Dzis to wogole jakis kiepski dzien, bo ja tez nie czuje sie perfekcyjnie. Co prawda zadnych napiec czy skurczy, ale ogolnie cos mnie dzis brzuch boli, a jak zeszlam do kuchni zrobic sobie cos do jedzenia, i postalam z 15 minut to juz myslalam ze sie spowrotem na gore do lozka nie doczlapie, tak klulo w podbrzuszu :no:

Katik a ty z łóżka to co najwyżej do toalety wstawaj, wiem,że łatwo mi mówić,ale wytrzymaj jeszcze troszkę i zrób sobie w łóżeczku swój mały azyl i niczym królewna pozwól sobie dogadzać:-)

reklama
Katik a ty z łóżka to co najwyżej do toalety wstawaj, wiem,że łatwo mi mówić,ale wytrzymaj jeszcze troszkę i zrób sobie w łóżeczku swój mały azyl i niczym królewna pozwól sobie dogadzać:-)
lezalam grzecznie caly dzien... rano zjadlam sniadanie podane do lozka, ale kolo 14stej zaczelam glodem przymierac, i do 17stej czyli powrotu meza z pracy bym nie dociagnela :-(:no::no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry