Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Alkohol z chorobami genetycznymi nie ma nic wspólnego, natomiast z niedoorozwojem płodu zdecydowanie, tak samo jak fajki i inne używki... Do tej pory mam w oczach babkę ze szpitala, która 2 dni przed porodem zamykała się w aucie z mężem i palili peciory... Brr... ciary po plecach szły... Na mało subtelne uwagi lekarzy, położnych i innych babek nie reagowali, bo to podobno ich dziecko i ich sprawa. Dziecko urodziło sie z bardzo niską masą, niedotlenione, z niską oceną i potem był płacz.
Trochę zmienię temat:
Otóż moja gin. dała mi tydzień na zrobienie usg. Czyli do końca 11 tc. Zastanawiam się nad 3d, ale nie wiem czy warto. Ciąża jest jeszcze młoda, a takie badanie nietanie. Nie mialam jeszcze żadnego usg, bo nie było takiej potrzeby. Teraz na ostatnią chwilę jak zwykle się zastanawiam ;/.

az mi sie lezki zakrecily, tak ladnie napisane...........i tak będę go kochać, bo jest moje, takie ode mnie zależne, takie ufne, takie maleńkie...