reklama

Kwietniówki u lekarza

Byłam dzisiaj u gin bo krwawie od 3 tygodni zmienił mi tabletki z Cerazette na Azalię mam nadzieję że pomoże bo już zaczęłam się bać. No i okazało się że mam niskie żelazo wrrr

mamusia cerezette to to samo co azalia- tylko inna nazwa b producent inny a sklad identyczny- ja używam cerezette a jak nie ma w aptece to biore azalie. Jak pamietacie po zastrzyku anty krwawiam prawie 3 mce - i to tak że podpaski czasami nie ogarniały tematu. Tabletki biore już 2 mc i jest ok- ostatnio miałam lekkie plamienia kilka dni ale przeszło....

reklama
Ja łykam azalię i jest ok, tylko waga mi nie spada a powinna jeszcze 2,5kg zlecieć by dobić do tej sprzed ciąży;-)

Czy Wy też tak macie?

Pewnie jeden dodatkowy kilogram to mam w cyckach, ale pozostałe 1,5kg to powinno się zminusować:D

Ja łykam azalię i jest ok, tylko waga mi nie spada a powinna jeszcze 2,5kg zlecieć by dobić do tej sprzed ciąży;-)

Czy Wy też tak macie?

Pewnie jeden dodatkowy kilogram to mam w cyckach, ale pozostałe 1,5kg to powinno się zminusować:D

u mnie niestety na odwót-waga leci jak szalona jestem - 5 kg mniej niż przed ciąża...masakra. aż mnie doopka boli jak siedze bo chyba na kościach samych siedze:/

W czwartek bylam u gina po tabletki.Pan doktor mnie nie zbadal:szok:,za to przeprowadzil ze mna dosc czegolowy wywiad,na temat ciazy,pytal ile przytylam itd itd.Proponowal mi spirale ale jakos mnie nie przekonal do tej metody.Dostalam tabletki o nazwie BEMASIVE,przypuszczam ze to jakas nowosc,bo dostalam jedno pudeleczko za darmo i pewnie chca sprawdzic jak nie kobiety reaguja.Czuje sie troche jak krolik doswiadczalny;-):-D

mamusia cerezette to to samo co azalia- tylko inna nazwa b producent inny a sklad identyczny- ja używam cerezette a jak nie ma w aptece to biore azalie. Jak pamietacie po zastrzyku anty krwawiam prawie 3 mce - i to tak że podpaski czasami nie ogarniały tematu. Tabletki biore już 2 mc i jest ok- ostatnio miałam lekkie plamienia kilka dni ale przeszło....

Kurde ten zastrzyk to troszke lipa cofnąć się juz nie da a w sumie to fajna rzecz .

Ja myslałam nad spiralą ale nie mam czasu sie wybrac do lekarki żeby pogadać co i jak . jak się wkurze to pójde tutaj u siebie bo mam prywatny bardzo dobry gabinet dosłownie trzy domy dalej .
Kosmetyczke też mi otworzyli pod domem wkońcu moje brwi wygladają jak potrzeba he he bo tak to zawsze w niedoczasie .
jeszcze tylko fryzjer do domu by się przydał bo strasze odrostami

tabsow nie biore, zdrowie jako tako dopisuje tylko mam takie pms ze klekajcie narody...

sama sobie mam chote kazac spier****** :-D

JA TEZ NIE BIORE I NIGDY NIE BRAŁAM.
a co do bóli mies. to prze cale życie od kod zaczelam miec @ nigdy nic nie czułam, zawsze bezbolesnie, tylko 3 @ przed ciaza to były straszne"nie wiem dlaczego"(goraczka, stoperan,ból kosci i mięsni, wogóle nie do zycia ze az z pracy sie na 2 dni pierwsze zwalnialam) .ciekawe jak bedzie teraz??? bo chcialabym by bylo jak kiedys 3 dni i bez krzyku :)

JA TEZ NIE BIORE I NIGDY NIE BRAŁAM.
a co do bóli mies. to prze cale życie od kod zaczelam miec @ nigdy nic nie czułam, zawsze bezbolesnie, tylko 3 @ przed ciaza to były straszne"nie wiem dlaczego"(goraczka, stoperan,ból kosci i mięsni, wogóle nie do zycia ze az z pracy sie na 2 dni pierwsze zwalnialam) .ciekawe jak bedzie teraz??? bo chcialabym by bylo jak kiedys 3 dni i bez krzyku :)

Szczęściara z ciebie że jezcze się nie dowiedziałaś :)

reklama
Ja biore tabsy 3m-ce (Yasmin- jakiś czas przed ciażą je też brałam parę lat) ale zastanawiam się czy nie odstawić...bo w sumie drogi interes...może jednak zaufam gumkom...przedtem bujaliśmy się tak z półtora roku zanim sie julik pojawiła na życzenie...bo drogi interes z tymi tabletkami...:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry