reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

U nas też samopoczucie super:-D Pogoda cudna, do 14 byłam na uczeni, a potem z mężem i synkiem na kortach, troszkę się poruszaliśmy.
Co do objawów, to bardzo doskwierają mi bolące piersi i zaraz z ranka kiepsko się czuję, ale jak już się dobudzę i przekąszę, to wszystko wraca do normy. byle tak dalej:-D

reklama
Kazdy ma rozne podejscie co do podtrzymywania. Ja sie ciesze ze w przeciwienstwie do wczesniejszych ciaz na razie nic nie wskazuje na ta koniecznosc juz dawno w tym czasie mialam plamienia itp.[/QUOTE]
Czyli to znaczy, ze po zagniezdzeniu się zarodka nie powinno być już żadnych plamien? Pytam się tylko czysto teoretycznie( żadnych plamien nie miałam ani nie mam). W ogóle ta ciąża to trochę taki szok, bo choć planowalismy dzidziusia, to w życiu nie przypuszczalam, ze uda się przy pierwszej probie a tu bec-plusik;)).

Anecik z tego co wiem, to każde krwawienia w ciąży są niepokojące i raczej po zagnieżdżeniu nie powinny występować. choć wiele kobiet delikatnie krwawi w terminach @ przez kilka miesięcy. Nie ma normy, każda z nas jest inna i wszystko przechodzi po swojemu. nie przejmuj się, na pewno będzie wszystko w najlepszym porządku. najważniejsze, że nie ma krwawień i życzę ci żeby ich nie było!:-D

Dzien dobry niedzielnie.Za oknem piekne sloneczko.Ja sie jak narazie dobrze czuje :-). Dzis najprawdopodobniej przyjedzie maz (rozwodzimy sie )do Oliwki .Ma przyjechac ze swoja laska ,ale spoko wogole nie jestem zazdrosna i utrzymuje z nia kontakt :-).Oliwka sie strasznie na tate ucieszy .Juz widze ta rozpacz jak on bedzie jechal :-(.Milego dnia mamuski wam zycze .

U nas też pogoda jest prze piękna:-) byliśmy z bratem mojego męża i bratanicą na rowerkach w parku. Dzieci poszalały aż miło.Teraz obiadek i jedziemy na zakupki;-)
Nie wiem jak u was, bo mnie strasznie swędzi skóra na brzuszku, chodzę i się drapię. właśnie się zastanawiam czy też tak macie, czy to od wakacyjnego opalania. tylko czemu tylko brzuszek drapie, jak opalona jestem cała:confused:

Witam wszystkie nowe lutówki 2011!!! Nie było mnie tu trzy dni a już tyle nowych postów :)
Ze współczuciem przeczytałam te wszystkie posty o przejściach i Aniołkach :( Bardzo mocno trzymam kciuki za nas wszystkie abyśmy szczęśliwie donosiły i urodziły zdrowe dzieciaczki !!! :-)
Ja mam termin na 4lutego. jestem po wizycie u ginki ale przed usg (10czerwca).
Mam już wszystkie objawy ciąży i bardzo mnie one cieszą :)
Pozdrawiam słonecznie !!! :)

reklama
U nas też pogoda jest prze piękna:-) byliśmy z bratem mojego męża i bratanicą na rowerkach w parku. Dzieci poszalały aż miło.Teraz obiadek i jedziemy na zakupki;-)
Nie wiem jak u was, bo mnie strasznie swędzi skóra na brzuszku, chodzę i się drapię. właśnie się zastanawiam czy też tak macie, czy to od wakacyjnego opalania. tylko czemu tylko brzuszek drapie, jak opalona jestem cała:confused:

Nie opalaj brzucha, lepiej dmuchac na zimno. wogole nie powinno sie opalac bo maoga wyjsc nam plamy watrobowe. A one szybko nie schodza. Moja znajoma miala je przez 3 lata. Poczytajcie sobie o opalaniu w ciazy.

Do góry