maran-atha
Fanka BB :)
my jeździmy w spacerowce odkad Maja skonczyła 6 tygodni i nóg do góry nie podnosi, ale u nas nie jest tak ciepło jak u Was wiec ona kocykiem przykryta...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rachell, byliśmy w Świnoujściu ale nie z wyboru tylko dlatego,że był tam mój brat z żoną, synkiem 5-cio miesięcznym i moją mamą. Mili opłacony cały domek i mieli wolne pokoje to nas zaprosili.Becioo, zdradź gdzie byliście, bo też myślę nad jakimś krótkim wypadem jeszcze przed sezonem.
margoz, powiem Ci,że nie odważyłabym się jechać nad morze w sezonie. Raz,że za gorąco dla maleństwa, dwa to tłumy ludzi. Teraz jest super, słońce świeci ale nie ma upałów, malo ludzi przez co można plażą w zdłuż morza po mokrym piachu prowadzić wózek co mój Karol uwielbiał, bo szum fal go usypiał.Becioo, super wycieczkamy jedziemy za miesiąc, ale szczerze to trochę się obawiam, czy ogarnę malucha i 8-latka i nie padnę hehehe
)
ligotka, no fakt mi też daleko mamy ale jak się wyjeżdża w nocy to dziecko sobie spokojnie śpi i droga mija szybkoBeciu zazdroszcze wypadu! Szkoda ze do morza mamy tak daleko...