reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

my jeździmy w spacerowce odkad Maja skonczyła 6 tygodni i nóg do góry nie podnosi, ale u nas nie jest tak ciepło jak u Was wiec ona kocykiem przykryta...

reklama
vikiigus, moja też prawie wcale nie je :// dzisiaj idę ją zważyć i zasięgnąć porady, bo ani jesć ani pić, powietrzem będzie laska żyć chyba

dzien dobry
Tak mnie alergia dopadla ze ciurkiem mi sie z nosa leje i ledwo na oczy widze. Musze sie przeleciec wieczorem do apteki bo sie wykoncze.

Doriss u mnie w tym miesiacu tez wyplaty brak. Pytalam kolezanek i one dostaly a o mnie szef zapomnial:wściekła/y: I nic z tym nie zrobie bo sobie szefuncio pojechalk na wakacje i nie wiadomo kiedy bedzie

Clauditka jak bedziesz jechac po mojej ulicy (Osmeckiego ) to trab glosno :-)

Oblecialam juz z rana budowe bo 2 dni nie bylam i mamy juz strop nad parterem. Zaczyna ten moj domek nabierac ksztaltow.

No i 100 lat dla naszych dzieciaczkow w dniu ich swieta. Szkoda ze ja juz dorosla bo mnie prezent ominie ;-)

Becioo, zdradź gdzie byliście, bo też myślę nad jakimś krótkim wypadem jeszcze przed sezonem.
rachell, byliśmy w Świnoujściu ale nie z wyboru tylko dlatego,że był tam mój brat z żoną, synkiem 5-cio miesięcznym i moją mamą. Mili opłacony cały domek i mieli wolne pokoje to nas zaprosili.
Becioo, super wycieczka :) my jedziemy za miesiąc, ale szczerze to trochę się obawiam, czy ogarnę malucha i 8-latka i nie padnę hehehe :))
margoz, powiem Ci,że nie odważyłabym się jechać nad morze w sezonie. Raz,że za gorąco dla maleństwa, dwa to tłumy ludzi. Teraz jest super, słońce świeci ale nie ma upałów, malo ludzi przez co można plażą w zdłuż morza po mokrym piachu prowadzić wózek co mój Karol uwielbiał, bo szum fal go usypiał.
Beciu zazdroszcze wypadu! Szkoda ze do morza mamy tak daleko...
ligotka, no fakt mi też daleko mamy ale jak się wyjeżdża w nocy to dziecko sobie spokojnie śpi i droga mija szybko :tak:

Witam sie popoludniem. Wierca u nas i glowa mi peka... Malej nie przeszkadza - spi na spacerze sie darla, chyba cieplo a poszlysmy tylko do apteki. Poza tym slychac burze.
ALe od poczatku poszlam do przychodni i na dzien dobry sie wkurzylam bo moje gapiostwo i nie wzielam kart nfz - te ktore sa na slasku, a pani do mnie ze mnie nie przyjmie bo bez karty sie nie da na to ja jej ze dziecko od 3 miesiecy bez karty i jakos przyjmowali a ona ze jak karta wydana to juz nie moze przyjac, wiec ja do niej ze nie mam wydanej karty, a ona ze mowilam ze mam, ja mowie ze w takim razie nie mam i skoro nie mam to moze mnie przyjac i tez tak zrobila! Ale ile sie nagadala pod nosem, co za paranoja :/
Potem pani doktor obejrzala mala, ogolnie myslalam ze mala sie rozryczy na jej widok, kurde dzikus lubi tylko mame i tate, mala ogolnie ok, katar, pluca czyste gardlo ok, dziasla spulchnione - zeby beda szly :/ dostalismy jakas masc, cos do noska i tyle, poza tym wokol ust malej dzis wyszly krosteczki, pani doktor mowi ze to alergia pewnie na truskawki... jakos mi sie nie wydaje bo w sumie mala bierze wszystko do buzi i czasem cos jej wyskoczy a ma to tylko wokol ust a gdyby alergia to moze miala by tego wiecej... nie wiem poobserwuje, druga sprawa pani doktor mowila ze mala trze oczka bo tez ma alergie, a ja na to ze ona trze jak chce spac, ech czy ci lekarze we wszystkim musza widziec alergie?? Ja wiem ze oni maja wieksza wiedze ode mnie, ale kurde pytalam kolezanki jej dziecko tez trze oczka przed snem. A wasze??
Jak wrocilysmy mala sie zdrzemnela i poszlysmy do apteki, Teraz spi a ja ogarnelam mieszkanie i wreszcie odetchne, blagam niech pospi dluzej bo jest zmierzla i mam jej dosc!

ligotka jak krzyś miał krostki wokół ust to lekarka nam powiedziała, że to prawdopodobnie od ślinienia się. A oczy to chyba wszystkie dzieci trą jak są śpiące.
My właśnie byliśmy w przychodni się ważyć i zdążyliśmy wejść do klatki i zaczęło lać.

reklama
tab tez mozliwe ze u nas od tego, mala non stop sie slini, a najlepsze ze juz jej to zeszlo, ma tak czasem malutko tego...

Kurcze dzwonili do mnie z takiej jednej firmy w sprawie pracy... szkoda ze teraz a nie za miesiac, no nic moze kiedys znow zadzwonia.

Do góry