reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Myślę, że najlepiej będzie:)
a odnośnie noszenia, to mój 3latek ostatnio zwariował na tym punkcie :szok: nic tylko przychodzi, chciałby na rączki, przytula się i wisi na mnie. odkleić go nie można. Potrafi tak na środku ulicy sobie umyślić:-D mały nie dopieszczeniec.

reklama
Witam:-) U mnie pogoda okropna:dry: Ja teraz na usg idę ok 11tc. A najlepiej iść najwcześniej od około 7tc, by dzidzia była już dobrze widoczna. Ja w ostatniej ciąży byłam w 6w3d i słyszałam serduszko:tak:. Ale naprawdę lepiej poczekać i miec miłe wspomnienia:tak:

Witam wszystkie lutowe Mamusie :) U mnie też już na paru testach pojawiły się dwie kreseczki, więc mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć. :)

kiuik nie pytaj się tylko pisz!:-) witamy i zapraszamy!
u nas też piękne słoneczko i tyle roboty, a idzie mi wszystko jak krew z nosa, ale pomału może pójdzie. Miłego dnia kochane!

hejka Dziewczyny!
ja jednak nie jestem w ciazy, zrobilam test i sie nie udalo hehe to nic myslalam sobie ze jak za pierwszym razem zaszlam w ciaze odrazu to i teraz tak bedzie hehe najwidoczniej to juz nie te lata hehe :) ale to nic moze bede marcowka a jak nie to kiedys tam sie uda :) pozdrawiam Was cieplo

czarnula w takim razie powodzenia w marcu! nie przejmuj się i nie zrażaj, bo to wszystko nie jest takie proste. u nas synek trafił się za pierwszym strzałem, a teraz czekaliśmy na fasolkę prawie rok, a do tego doszły jeszcze inne komplikacje. mam nadzieję, że u was dzidzia przyjdzie szybciutko!

reklama
Cześć kobietki, jak tam samopoczucie u Was?

Ja raz lepiej raz gorzej ale jestem szczęśliwa i wczoraj lekko słonko mnie musnęło jak sobie na ławeczce siedziałam a dziewczynki biegały z dziećmi. Dzisiaj u mnie pochmurno i chłodno ale chociaż na godzinkę z nimi pójdę i hulajnogi im wezmę. Niech się troszke poruszają. Jeszcze tylko dobre dwa tygodnie i koniec roku szkolnego i koniec wstawania o 7, ale będziemy leniuchować...

Do góry